Concordia cum veritate

Just nu sitter jag hemma hos Kim. Vi kollar på Tomb Radier, tror det stavas så.. Nellie, Sandra, Leios och Kalle är här också.. Inte för att jag har fattat något utav filmen men den är säkert jätte bra. Gillar Angelina Jolies läppar, vill också ha sådana.. Härromdan var jag på Liseberg.. Arvingarna var där och spelade några låtar, en del av dom var deras egna iaf. Sen bestämmde vi oss för att åka kolorado, vi var några stycken.. Närmare bestämmt 9 stycken. Fredrik var den enda som fick en stråle på sig, mellan benen också faktiskt. Sen satt jag och Denise bakom hand avtrycken och pratade, vi pratade om det som har hänt på det senaste, ganska mycket faktiskt. Vi har inte umgåtts på ett tag och under den tiden har det hänt en del.. Inget som jag tänker tala om här.. Sen gick vi gasten, det var riktigt roligt, vi var 8 styckna. Det började med att Nellie gick längst fram men efter inte så lång tid så bytte hon plats med mig. Jag är väldigt rädd för både mörker och spöken så jag var verkligen livrädd när jag gick där. Alla sa åt mig att sakta ner, men jag gick hur sakta som helst. Sen började jag springa, det var verkligen kål svart och jag såg ingenting, jag blev verkligen skraj så ingenting kunde hindra mig ifrån att springa.. Inatt skall jag sova hos Kim.. Kalle ska sova här också. Jag får nästan skuldkänslor för det känns som jag kastar ut Kim från hennes egna rum bara för att jag och Kalle ska kunna sova tillsammans. Självklart vill jag sova tillsammans med Kalle..Någon dag när det är rikigt fint och varmt väder ute så skall jag och Denise sova bredvid Mustadammen, vi ska inte ha med oss något tält utan vi ska sova under stjärnorna. Bara hon och jag, om vi nu sover, vi har så mycket att snacka om och jag saknar mina mys dagar och alla underbara timmarna, minuterna och sekunderna tillsammans med henne. Hon är så himla underbar den tjejen! Sandra och Nellie är glada på mig nu för dom vill så jätte gärna ha något att läsa inatt, jag kan ju nämligen inte blogga så mycket nu för tiden, min dator har gått i sönder, eller rättare sagt mitt nät agg. Så jag får helt enkel köpa ett nytt. Fast kanske borde köpa en ny dator istället, för den jag har är inte speciellt bra.. Man kan inte spela LC på den, och då är den inget att ha, eller hur Sandra?

Förresten så tappade jag min mobil igår mellan två berg så ingen kan få tag på mig, ska försöka få upp den men tror inte det går speciellt bra. Så jag får väl kontaka comviq så jag får ha kvar samma nummer, och så får jag köpa en ny mobil! Så om det är någon som tror att jag skiter i er bara för att jag inte svarar på sms så stämmer det inte, utan det är min mobil som ligger och steker mellan två berg!

Inatt hoppas jag på att få spela alladin, och sen vill jag även kolla på the others! Jo jag vet att både Sandra och Nellie tycker att den filmen är riktigt dålig men jag tycker faktiskt att den är bra. Så jag hoppas att Kim och Kalle vill kolla på den senare.

Jag har nu varit sjuk i tre veckor.. Jag har enorm hosta och den blir bara värre och värre för varje dag som går. Tror jag har feber också men med tanke på att jag inte har tagit tempen sedan jag var 8 år så vet jag inte riktigt. Tempen är verkligen något som skrämmer mig..

Jag är riktigt rök sugen nu och hoppas att någon vill följa med mig ut och ta en cigg eller dela på en.. Godnatt så länge.

..Zindoria


RSS 2.0