- Onsdag natt.

Följ ditt hjärta, slåss för det du tror på...

Jag vet inte hur jag skall klara det här, men jag ger mig fan på att jag skall klara det. Jag älskar dig, du vet det. Du är det bästa som någonsin hänt mig.


Oh Romeo, where do you have you Juliet? Romeo, where is your girlfriend?
You never thought that someone like she comes in your way?

Idag lanar jag hos Sandra. Det är ju lov, söt. Imorgon skall jag till körskolan kl fyra. Efter det skall jag möta Sandra så skall vi åka till Jimmy och slappa och dricka några öl, soft. Haha Sandra har fått mig att fastna för Café world på facebook :(

Hihi jag har hittat typ tusen braiga spelningslistor till spotify! As bra, men det finns så mycket musik så jag kan inte riktigt bestämma mig. Hehe jag sov förut, var as trött. Men nu har Sandra tvingat mig att dricka kaffe så nu är jag lite piggare. AAAh, jag måste kissa. Brb.

Nu är jag tillbaka.. Har varit ute och rökt med Sandra. Fick en myskram av hennes mor också! Och så gosade jag med hennes husdjur. Walla, jag vet inte riktigt vad man skall göra. Får spela några spel antar jag =)

Peace out.
Jag älskar min alldeles egna Erik Andersson <3.



- Tisdag natt.

Jag vill inte bli utsatt för det här. Jag låter grymt egoistisk men det här påverkar mig också, väldigt mycket. Hela tiden händer det saker, det är aldrig lugnt. Jag får aldrig bara njuta.. Jag måste hela tiden kämpa och kämpa. Mitt hjärta slår alldeles för fort, jag är jävligt orolig. Min mage vrider sig ut och in. Hur fan kan du med!? Det måste ju betyda att allt du sagt är skitsnack. Varför vill du lämna mig? Du får mig att tveka på vad jag känner. Först får du mig att tro att jag är världens bästa, att du älskar mig och vill vara med mig. Sen får du mig att tro att jag är sämst och förtjänar allt det här. Jag har ingen aning om vad jag skall tro på nu. Jag har ingen aning om någonting.


Idag har jag varit med Sandra. Vi har varit i stan och gått runt länge och haft mysigt. Vi åt på Lydias och mös. Sedan åkte vi till Issa för att lämna tillbaka hennes hemska skor som jag har lånat, usch jag hatar dom. Har världens stöörsta blåsa under foten. Agge och Sebbe kom och hämtade oss. Vi åkte hem till Sandra så att hon kunde hämta sin dator, sedan hämtade jag min. Lan hos Sebbe idag nämligen.. Haha Agge och Sebbe sover som stenar. Som vanligt är jag och Sandra vakna. Men jag hade tänkt sova efter jag har skrivit färdigt. Skall till körskolan imon så då vill jag inte vara helt död. Skall leka med Sandra idag också. Vi vill spela laserdoom men vi får se hur det blir med den saken.

Nu skall jag kolla min bilddagbok och min facebook, sen skall jag lyssna lite musik som jag fått utav Kenny. Och efter det skall jag nana kudden.
Grattis till Johan Hedlund för övrigt.
Peace out!

- Söndag.

Nu är jag hemma hos Putte. Vi är grymma. Igår var en galen kväll. Mådde sjukt bra och hade sjukt roligt. Kom hem till Putte alldeles nyss. Jag och Erik har legat och sovit på en buss i typ två timmar. Igår var vi först hos patrik, sen hos kd och sedan åkte vi till något "stamp" men vi gick inte in. Men sammanfattningsvis var det en grymt bra och rolig kväll. Nu är Erik och kör Mattias =)

Jag har ätit massa mat nu och matat Patrik med massa kanin mat som han kallar det. Söööööööööööööööt.



peace out

- söndag.

Jag har inte skrivit i min blogg på en hel vecka. Galet. Jag brukar faktiskt skriva mer ofta än såhär.
Sandra påminde mig precis om att jag ens har en blogg, för hon vill liksom ha någonting att göra och det vet jag att även Mattias vill.

Saken är den här.. Många stör sig mycket på det jag har gjort, att jag valde en kille före en vän. Men jag har upptäckt att den personen som jag kallade som vän inte ens var en vän. Jag kommer aldrig säga att jag gjorde fel i mitt val, för jag har det så sjukt underbart med honom. Vissa försöker förstöra det vi har, men trots era försök så lyckas ni inte, det måste kännas sjukt ovärt då eller? Det har varit en berg och dal bana för oss, det har gått upp och ner hela tiden.. Mest ner tyvärr. Men nu har det ändrats, nu går det bara uppåt. Jag vet att det inte varit lätt för någon det här, inte för mig heller. Men gjort är gjort och jag trivs med mitt val. Jag hoppas mina vänner förstår någon dag att det jag gjorde faktiskt inte var fel. Jag har försökt förklara men det finns helt enkelt ingen som orkar lyssna. Jag pratade med Sandra häromdagen däremot och förklarade hur det känns för mig, och det såg ut på henne som att hon förstod. Ungefär sådär att en lampa tänds över huvudet när man fått en idé, typ så såg hon ut. Jag tycker väldigt mycket om Erik, och man kan inte hjälpa eller ändra på sina känslor eller hur? Ni kan fan inte begära att jag bara skall skita i allt det här, dra ett sträck över det som att det aldrig har hänt? Har ni ens sett hur lycklig jag ser ut när jag är med honom? Nej det kan ni ju inte ha gjort eftersom ni har valt att inte träffa mig nu. Men det gör jag, jag är hur lycklig som helst. Och detta var mitt val, och jag tänker inte ändra på det. Jag vill vara med honom, och jag skall vara med honom. Punkt slut.

Just nu har älsklingen duschat och jag har suttit och skruvat med någon makapär som han skall ha under datorn. Typ en fläckt, vi har den under datorn nu så den inte blir för varm.

Idag vet jag inte vad vi skall göra, men jag måste lägga mig i tid för jag skall till läkaren imon kvart över 8, säkert skoj. Men Hans har sagt att jag får vara ledig hela dagen imon bara för det, jippi.
Näääää nu orkar jag inte skriva mer, sandra får läsa nu!
Peeace out.

- Söndag kväll.

Kollar jurassic park med Andreas. Rätt roligt faktiskt, har inte sett den sedan jag var liten och jag kom på för en stund sedan att det är först nu som jag förstår vad dom säger i filmen eftersom jag inte har kunnat läsa dom gångerna jag såg den när jag var liten. Galet så in i helvete.

Har bara tagit det lugnt idag. Spelat tvspel och nu kollar jag film. Härligt. Skall upp kl 10 i morgon, så det är inte för tidigt iallafall. Jag tycker att det är bra att man får börja sent på måndagar.

I slutändan vet man vilka som är ens riktiga vänner, vilka som ställer upp till 100procent. Man vet vilka man kan lita på och vilka som inte skulle göra än illa. Man vet vilka som bara vill ens bästa till varje pris. Jag har alltid trott mig veta vilka som är mina närmaste vänner, men om sanningen skall fram så är det inte en enda av dom jag trodde. Det förvånar mig faktiskt att det finns så bra människor som jag har hittat i mitt liv, som finns där för mig. Så fina, så genom snälla. Två personer, som jag kan prata med om allt. Två personer som har fått mig att må sjukt bra när jag annars hade mått dåligt. Två personer som borde få varsitt pris för att dom slår allt. Två personer som definitivt är värda att nämnas. Och mina alldeles egna två favoriter heter Janni och Mattias. Tack för att ni finns!

Peace out.

- Söndag.

Igår gjorde jag ingenting. Jag var bara hemma och tog det lugnt. Kollade film halva natten. Erik kom hit igår och kollade film med mig, han sov här också. Söt.
Förut åt jag pizza, sjukt gott. Men jag hade inte ett öre på mitt kort. Jag gjorde kontoutdrag men jag har fortfarande ingen aning vart mina pengar tagit vägen. Mitt studiebidrag har gått till min vårdnadshavare så det får jag iallafall imorgon. Efter pizzan så körde vi Janni till färjan. Och efter det så åkte vi hem. Så det enda jag gjort nu är att kolla tv och sitta vid datorn. Vill göra något! Gah, det är storm ute ens. Nästan iallafall. Jag blåste iväg när jag var ute och rökte, sjukt var det. Och trött är jag, gäspar hela tiden. Men om jag somnar nu kommer jag inte kunna sova i natt.

YEahyeah, kanske bloggar mer senare.
Peace out =)

- Lördag kväll.

Jag kan inte sluta skratta. För ni tror verkligen att jag bryr mig om vad ni gör, sanningen är att jag skiter i vilket. Lämna mig ifred bara. Jag vill inte ha med dig att göra, så varför skriver du konstiga sms? Varför försöker du få mig att bry mig? Du är en patetisk människa, och att du inte ens inser att du bara blir utnyttjad, haha. Trodde inte att du var så korkad. Men det är ofta man tror fel! Är glad för din skull.

Har inte gjort ett skit idag. Bara legat och kollat film med Janni hela dagen. Härligt att bara ta det lugnt, jobbigt som fan med halsen fortfarande bara =/
Hoppas att det är bättre imorgon iallafall. Imon skall jag till min storasyster och rensa ut dom sista av min mors saker. Kommer förmodligen inte spara någonting, slänger allt. Vill inte se det ens. Onödigt.
Klockan är inte ens mycket just nu och egentligen har jag fortfarande hela kvällen på mig, men jag tror inte att det kommer hända något speciellt så jag tror att jag bara kommer sitta inne hela kvällen.

Men jag sov massa förut så jag är inte trött så jag kommer nog inte somna på ett bra tag. Får väl fortsätta kolla film helt enkelt.

Jag förtjänar det bästa, och jag ger mig inte förän jag får det jag förtjänar. Varför skall jag nöja mig? Skall någon vara med mig så skall den personen kämpa för mig, bara mig.
Peace out.

- Lördag.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Men det har inte hänt någonting ändå. Jag har legat sjuk i en vecka och det är ju inte så intressant att skriva om.
Men igår var det fredag. Jag och Janni började dricka lite öl hemma innan vi gick hem till Marcus. Hos Marcus var Kenny, Agge, Sibella och en som heter Sandra. Men efter en liten stund så kom Sebbe, Johan och random. Och sen kom massa fler. Jag hade faktiskt roligt där. Jag och Sebbe dansade som vanligt, haha. Sen skulle alla dra därifrån. Då satt jag i någons bil och skulle åka till Johan men jag hoppa ur bilen igen och stack till Tuve. Issa mötte mig på hennes hållplats sen gick vi hem till henne och slappa resten av kvällen/natten. Vi somnade vid nio i morse. Haha det fulaste alltså. Jag hade världens halsbränna hela natten och morgonen och när vi precis skulle sova så spydde jag i Issas säng, nog gott.

Agge och Janni kom och hämtade mig hos Issa vid tre tiden. Då åkte vi hem och slappa. Nu ligger jag och Janni och kollar på film. Agge har åkt till orust med Packe, Sebbe och dom. Dom skulle på någon rockabillysak.
Idag fyller carro 18 så hon skall ha fest. Jag hade gärna gått dit men jag har fortfarande halsbränna och min mage mår verkligen inte bra. Kanske drar dit en liten stund senare.

Nä nu skall jag fortsätta att kolla på filmen.
Peace out =)

RSS 2.0