kasdbhnpdöMNökm ECVBLQD

Det är så underbart att ha Erik här. Det är så underbart när han ligger i min säng, när jag ligger bredvid honom, när han kysser mig och när han håller om mig... Jag älskar honom mer än allt.

Det börjar gå bättre i skolan nu, är där mer ofta och jag gör alla uppgifter som skall lämnas in. Jag får bra betyg på proven. Skall prata med syon också om att plugga vidare, vet inte riktigt hur jag skall göra. Måste även prata med Gisella (hon som fixar praktikplatser), för jag vet inte om jag skall göra social omsorg praktiken först eller psykiatri praktiken.. Hmm...

Jag och Sandra umgås inte lika mycket längre, dt tycker jag är synd.. Jag umgås typ inte med någon längre, bara mig själv. Men jag kan iförsig roa mig ändå. Det är skönt att vara ensam ibland faktiskt.

Nu skall jag kolla film och gosa med min älskling.
Godnatt

Positiv.

Idag har inte alls varit en bra dag, har inte alls mått bra på något sätt. Men jag har ändå märkt att mitt bland allt det dåliga så finns det små saker som är väldigt positiva. Som tillexempel Erik, fast han är väl egentligen ingen liten sak. Han är en väldigt väldigt stor sak för mig, en väldigt positiv sak i mitt liv. Jag älskar honom oerhört mycket. Jag litar på honom, och jag har aldrig litat på någon jag varit tillsammans med innan. Jag tror på honom, jag tror att han klarar allt. Han gör mig väldigt lycklig. Han lyser upp mitt mörker. Jag tror att alla behöver någon som han. Han har så stort hjärta, mycket större än mitt. Mitt hjärta är väldigt litet, men han får plats ändå.

En annan positiv sak är att jag någon dag skall hälsa på min gamla kurator. Ingen har ställt upp för mig så som hon har gjort, ingen har trott på mig så mycket. Ingen har lyssnat på mig och hjälpt mig så mycket. När alla andra gav upp hoppet om mig, när alla andra var elaka så stod hon bredvid mig och kämpade för min rätt att ha det bra och må bra. Jag saknar henne jätte mycket och det skall bli fruktansvärt kul att träffa henne igen.

SANDRA, JAG FÖRSÖKTE DET DÄR MED LEFT4DEAD 2 FÖRUT MEN MAN MÅSTE HA ETT VISA ELLER MASTERCARD FÖR ATT KÖPA DET OCH DET HAR INTE JAG, HJÄLP?! he he he. Jag saknar dig, vi har fan inte lekt på två dagar! Men du kommer hit idag =D jippi, och du har robban med dig. Wiiie, längtar. Ni får fan ta och snabba er nu tycker jag.

RSS 2.0