28 juni 2010

Fan vad tiden går långsamt när man längtar efter något! Tyckte att tiden gick långsamt innan, men nu tar det en timme för minutvisaren att flytta sig ett litet steg.
Helgen har varit lång och mysig. I fredags var det midsommar! Firade midsommar med Erik, vi åkte hem till hans familj och firade den med dom. Det var mysigt och trevligt och massa god MAT!
I lördags gick jag och Erik ut och solade i flera timmar, vi båda hade skadeglädje åt alla stackars människor som var bakfulla på midsommardagen, hihi. Vi gick en sväng till affären och sen tillbaka hem och lagade mat tillsammans!
Igår tog vi det lugnt och kollade på några filmer, vi såg en film som hette edge of darkness som var svinbra!

Nu är Erik på jobbet, åh vad jag längtar efter honom! Men snart skall jag iväg till minimaria så dagen kommer gå lite fortare eftersom jag har någonting att göra.

Läste typ hela Jannis blogg igår, har knappt läst den innan men igår bara jag gick in på den av någon knasig anledning. Såg att hon hade skrivit om mig i några inlägg, så jävla gulligt skrivet! Skulle vilja ge henne en bamsekram just nu bara för att hon är så söt.

Jag har även kommit på att när råttorna springer i hjulet som dom har i sin bur så låter det som att vi har ett helt zoo fullt med fåglar här hemma :o det är lite konstigt iförsig.
Godis har blivit jätte pigg sen jag köpte ett mineralblock till henne i ullared! Hon behövde nog det!

Nä nu ska jag snabba mig in i duschen för jag måste ta bussen om en timme. Det är fint väder ute idag, jätte soligt! Ska ta på mig shorts eller något så jag får lite färg på benen :$

Erik, jag älskar dig.

16 Juni 2010

Nu har jag precis vaknat ur min morgon koma. Gjorde nämligen lite kaffe åt mig själv och tog en cigg också så nu känner jag mig pigg och kry. Är just nu hemma hos Erik men han är på jobbet. Skall snart åka hem till mig och förmodligen tvinga Heléne att spela skipo med mig eller vad det heter, det är iallafall ett jätte roligt kortspel som jag spelade igår och anledningen till att jag tycker om det är för att jag vann, He he.

I måndags var jag i ullared med eriks mor, far och lillasyster. Det var jätte trevligt! Dom hämtade mig tidigt på morgonen så både jag och alice sov i bilen på vägen dit. När vi kom dit så fikade vi lite, jag fick en smörgås med stekt ägg på, så jävla gott. Sen gick jag och Alice iväg själva och kollade på massa kläder och andra prylar.
Jag köpte: Underkläder till både mig och Erik, shorts till mig, shorts till erik, två linnen, bikini, gardiner, sängkläder, en brödkniv, två ramar, ögonbryns färg, deo, nagelfil, hudkräm, tandkräm, ansiktsmask, ansiktsrengöring, makrillfilé, mineralblock till råttorna och godis till råttorna. Köpte säkert mer saker men inget som jag kommer på just nu. Efter vi hade handlat så gick vi till burgerking för att äta. Jag och Catrin (Eriks mor) skulle bära dom där korgarna man får maten i och det typ rann fett under dom :o så jävla vidrigt!!!

På lördag åker jag och Erik till the reef i danmark, jag längtar otroligt mycket! Skall bli superduper mysigt. Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag älskar honom så otroligt mycket :o skall bli helt underbart att åka iväg med honom.

Nu kan jag inte skriva mer för helt plötsligt ändrades mina planer inför dagen, säkert skoj.

PUSSHEJ

- HEHEHEHE

YEAH, äntligen tog jag tummen ur röven och loggade in på min blogg! Men vad skall man nu då börja skriva om när det faktiskt har hänt tusentals saker sen jag bloggade sist?

Jag tog studenten förra veckan! Fy fan vad jag är bra. Vill tacka alla som kom på min student, och mest av allt vill jag tacka min pojkvän. Du är så otroligt jävla grym helt enkelt, du fixade allt och du gjorde min dag till den bästa.
Måste då även skriva att jag tog studenten på min och Eriks 8 månaders dag!

För 8 månader sedan trodde jag aldrig att det skulle hålla mellan oss. Jag trodde att jag levde i någon slags önskedröm som absolut inte skulle kunna få ett lyckligt slut. Men nu efter åtta månader så känns det helt underbart att vara din flickvän. Jag visste inte ens att det fanns så här bra förhållanden. Åh, jag skulle vilja hålla om dig nu! Men det får jag göra sen när du kommer hem! Då får jag dig helt för mig själv, helt underbart verkligen!

Nu har jag fått numret av Adde till resurs, ska snart ringa dit och söka jobb. HÅLL TUMMARNA!

Någon dag denna veckan ska vi åka och kolla på en illervalp och välja ut vilken vi vill ha, sötsötsöt. Jag längtar otroligt mycket verkligen!

På torsdag ska jag även på soc möte ang vart jag ska bo någonstans nu. Men Heléne som jag bor hos nu ringde nyss och sa att hon har pratat med soc idag och dom vill att jag ska bo kvar hos henne över sommaren iallafall. Visst, det är absolut inga problem för mig att bo hos henne över sommaren, men varför ska dom ha ett möte med mig när dom redan har bestämt allt? Sjukt irriterande att dom inte kan fråga mig först vad jag vill.

Förresten så ska jag fortsätta plugga efter sommaren. Jag ska börja på angeredsgymnasiet för att plugga svenska b, engelska b och matte b. Kommer säkert gå svin bra tror jag, speciellt när jag då slipper ha en massa krävande vårdämnen samtidigt som kidnappar all min energi.

Jag älskar Erik Andersson. Min alldeles egna Erik. <3

RSS 2.0