436 askim.

Idag är det motherfucking söndag. Skulle egentligen jobba idag men när jag vaknade för en stund sedan så kände jag mig döende och det gör jag fortfarande. Så jag ringde och sjukanmälde mig. Maria säger att jag ska stanna hemma tills på torsdag så jag får väl göra det då. Har nämligen ont i halsen och hon är lite överdrivet rädd om mig när jag har det bara för det kan bli så farligt om man anstränger sig då, eller nått.

Igår var jag i Askim. Träffade Angelica, Mikael och Oscar först. Agge skulle sova där så jag sa bara hejdå till dom snabbt innan dom gick in. Sen åkte jag och Magnus ner till kiosken och träffade Zomia. Det är alltid lika mysigt att träffa henne. Sen åkte vi och hämtade Angelica. Vi åkte till burger king och det var sånna engelska killar som lägger asfalt som var där och hetsa typ. Sen typ var vi ute lite sen körde vi hem angelica. Vi körde Zomia till streethockey planen. Där var Jasse, Haris och jasses pojkvän. Så jag hälsade på dom en stund. Sen gick Zomia hem och jag och magnus åkte till torslanda igen. Så det var en myspys lördagskväll.

Har drömt sjukaste drömmarna i natt, svär. Haha.. dom var helt jävla crazy och jag vaknade flera gånger och var hur rädd som helst. Jaa, det är fan inte kul att drömma mardrömmar.

Nu ska jag hitta på något annat skojskoj med min dator, skriver mer ikväll. Pusshej

KssBff Sandra <3

Nu är alla vakna, dom flesta sitter och spelar. Jag som trodde jag skulle kunna sova längre idag men nejdå, det går fan inte när man lanar. Fast nu verkar det som att Johan, Broob och Kakan ska på äventyr. Vet inte riktigt vart dom ska och har verkligen inte lust eller ork att fråga heller. Inatt satt jag inte vaken så väldigt länge, gick och la mig vid halv 6 tiden. Alla hade somnat förutom jag och Leios och det fanns inte så mycket att göra så jag gick också och la mig. ÅÅÅÅH, det har varit sjukt varmt och trångt inatt, har typ flippat på kakan i sömnen, sry..

Det går segt att lvla på Lc, och det är inget kul alls att spela utan Sandra så jag har rätt tråkigt. Lyssnar på en låt på youtube men den finns inte med bra kvalitet så den suger liksom stenhårt. Och ibland fuckar musiken på datorn så då måste jag starta om den!!!

Idag ska jag förhoppningsvis sola. Ska även träffa Magnus en stund sen. Och jag hoppas verkligen jag får träffa min kssbff Sandra idag för jag var inte med henne igår. Är sjukt tråkigt utan henne! Detta lanet är väl helt okej men när Sandra inte är här så blir det liksom inga garvisar. Hon och jag sitter och skrattar åt allt när vi är med varandra och nu skrattar jag inte åt någonting. Jaja, whatever. Nästa gång jag lanar här så måste fan Sandra vara med iallafall annars jävlar!

Ne nu får jag väl hitta på något annat skojskoj. Skriver nog mer sen. PussHEJ

JAG FUCKING ÄLSKAR MIN SANDRA HANSEN MEST I VÄRLDEN, SÅ DET SÅ.

Lan @ Johan.

Jag har märkt att jag är jävligt slapp på att blogga. Jag skriver nästan ingenting. Men jag har liksom inte tid att sitta vid datorn hela tiden och när jag väl sitter på datorn så läser jag alla andras bloggar istället för att skriva i min egna. Men idag lanar jag hos Johan så nu har jag tid att blogga.

Jag började min APU förra veckan och det går hur bra som helst! Min handledare är toppen och jag trivs med nästan alla som jobbar där. Dom gamla är också hur goa som helst. Så det känns jätte bra att jobba där.

Denna veckan har jag inte gjort så jätte mycket. I måndags jobbade jag, i tisdags jobbade jag, i onsdags jobbade jag och söp lite. I torsdags solade jag och söp lite. Idag har jag varit med kakan och slappat. Nu är vi hos Johan med Nicole, Leios, pricken och broob! Alla andra spelar något bög spel så jag tänkte jag skulle blogga. Ska snart spela Lc hade jag tänkt. Kunde inte starta mitt spel förut så fick installera om det!! Men nu är jag på god väg, har väntat hela kvällen på att få spela.

Jag saknar Sandra massa, hon skulle egentligen lana här idag men hon är trött och sånt så hon stannade hemma. Imon måste jag sova hemma för jag ska jobba på söndag men jag kan vara ute lite länge imon iaf för jag jobbar kväll på söndag. Så imon hoppas jag att jag kan vara med Sandra. Vill även sola imon, så det ska jag göra!!

Ne nu orkar jag inte skriva mer, får sitta och lyssna musik tills lc är klart. PUSSSSSSSSSSSSSSSSHEJ

So what?

Sitter och kollar på när Maria flummar med katten. Hon kammar den, han tycker det är skööööönt. Fast han skriker väl till som en fjolla lite då och då! Alla säger grattis till loppan, för hon har kattbebbar i magen! Det är hennes första kull, duktig flicka!

Jadu, vad har jag gjort idag?
Jag har varit på möte i skolan, EVK ( Elev Vårds Konferans ) = Möte med rektorn, studiehandledaren, soc och fostermor.
Vi pratade om min höga frånvaro som för bara denna terminen är uppe i 55%. Får ig i nästan alla ämnen. Men i trean ska jag gå individuell inriktning, då får jag plugga ikapp dom ämnena jag har ig, och jag får även ämnen från psykiatri inriktningen. Så även om det är åt helvete så går det nog bra till slut!

Imorgon börjar min APU! Jag har längtat som fan. Det är sjukt gött att slippa skolan och jobba istället. När jag har apu så kämpar jag mer, jag går dit varje dag och jag är alltid där i tid. Jag har kul samtidigt som jag kämpar mig igenom, när jag kommer hem är jag helt slut och sover hur gött som helst! Så det är helt underbart. Och Sebbe jobbar på samma våning!! Det kommer bli toppen på snoppen!

Har även varit med Magnus en stund idag, vi har inte gjort så mycket. Han hämtade mig hemma så åkte vi hem till honom. Kollade på en störd film som heter sexdrive tror jag. Den var iaf helt sjuk! Sen körde han hem mig, och nu har jag typ suttit och slappat i storarummet sen kl 22! Har snackat massa skit med fostermor. Men nu orkade jag inte med henne mer så nu sitter jag här på mitt rum med Jolly och Divan. SlickSlickSugSugPillPullKnull är mitt nya motto. YEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Jag har sjukt tråkigt segt booooring! Ska typ kolla någon ful liten film och slappa jääärnet. PUSSGODNATT

The one and only Cookie.

NU SKRIVER JAG INLÄGG MOTHERFUCKING 100!!!!! SHEAAAAT MANNEN! Det är rätt sjukt ändå att jag har bloggat så mycket. Fast egentligen har jag inte det, det beror på. Ja menar i juli så skrev jag bara ett enda inlägg. Men jag säger ändå grattis till mig själv nu när jag är på inlägg hundra. Jag är fett med najs.

Idag skulle jag egentligen till skolan men försov mig som vanligt så det var ingen idé att åka dit. Nu förtiden så sover jag sjukt gött och det finns ingenting som kan väcka mig! Skulle egentligen haft prov idag på intelektuella funktionshinder dvs damp, adhd, autism, tourette syndrome, dyslexi med mera. Jag har pluggat rätt bra på det så det var synd att jag missade det men jag får förhoppningsvis en ny chans! Imon ska jag iaf till skolan, eller jag måste dit. Har prov i sex och samlevnad och betyget på provet gör halva betyget i kursen så det är rätt viktigt. Ska även ringa till min handledare imorgon med tanke på att jag börjar min apu nästa vecka! Ska bli gött som fan att göra något istället för att gå i skolan, och man har rätt bra tider på äldreboende också. Man börjar typ 8 och slutar 2, eller börjar 2 och slutar 9. Ska försöka fixa så att jag slipper jobba helger för det har jag verkligen inte lust med. Men det bästa av allt är att Sebbe jobbar där, så jag får vara med han i 4 veckor! Gud vad jag har saknat den grabben!!!

I natt kollade jag på Twilight! Den var grym!!! Jag älskar den filmen och killen i filmen är rå het. Han är mystisk på något sätt. Iaf, en bra film som jag verkligen rekomenderar. Skulle lätt kunna kolla på den tusen gånger till!

Kakan kom hem till mig idag, vi har kollat på film och haft massa massa myspys! Underbart att vara med dig älskling! Jag är mig själv med dig, jag är trygg med dig. Och om exakt en månad ( minus en dag eftersom kl är över 12 ) så fyller du 20 år!! Jag ska ge dig bästa presenten ever! Du kommer bli hur glad som helst, ja lovar dig! Du är bra, bättre och bäst!

Har inte varit med Sandra idag, cp barn! Imon är det fredag och vi måste leka! Orkar iofs inte supa, eller jag orkar men jag kan inte för jag har inga pengar =( !!! Vi får hitta på något skojskojs! Älskar dig din tönt! bara så du vet <3

En helt vanlig tråkig fett ovärd måndag.

Yeaaaah sitter och fular mig i alex rum på hans lilla efterblivna dator. Han sitter på sin dator och snackar med någon bög på msn. Vi har as tråkigt och vill typ till shell tuve. Vi försökte mecka med oss broob men han är sjukis. Och han vill inte svara oss längre, varken på msn eller när vi ringer!

Igår sa brubbel till mig att jag hädanefter måste skriva något om honom i varje blogg inlägg. Så jag får väl hålla mitt löfte till honom. <3

Idag har ja varit hemma ifrån skolan. Har varit lite sjukis. Har skit ont i halsen och får sån jävla ret hosta eller vadfan det heter. Sandra kom hit efter skolan, hon hade med sig chips och fanta. Och bara så du vet Sandra, jag dricker upp fantan nu, mums! Vi kollade världens knasigaste film ever. En skräckis som hette the unborn eller likdande. Den handla om en ful liten jävla unge som var död typ och så var det en ännu fulare unge som typ döda sin lillebror eller något, han var sjukt läskig och jag ska avliva han! SÅDESÅ! Sen typ kolla vi tant action på tv, alltså glamour/JUDY/Doctor Pill. Efter det hämtade marcus oss, vi har typ glidit runt lite med hans bil. Sen åkte alla hem och nu sitter jag här. Rolig dag, hehe, not. Förresten! Kalle åkte med mig till min hållplats när marcus skjutsade hem oss, så satt han där med mig en stund, sen följde han mig ända ända hem till dörren! Vilken gäntleman! ( eller hur det stavas)

Har redan sjukanmält mig för morgondagen. Orkar inte anstränga mig, min hals dör och jag är efterbliven i skolan om jag går dit om jag har ont. Vet inte riktigt vad som händer nu iaf, ska förmodligen tvinga alex att kolla film med mig!

Johanna Hallberg <3 Karl Andell



...

Jag saknar dig, fan ta mig.

Äventyr med Brubbel.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så satt jag och väntade på Broob! Jo jag kom nyss hem och vårat äventyr var massa trevligt. Broob hämtade mig utanför och vi åkte till shell tuve! Han köpte en bacon och ost korv, haha det låter inte gott!! Jag köpte en grill korv med mos. Och vi båda hade västkustsallad på! Haha ofta jag har sånt på min mat, yeeeeah. Iallafall så satt vi där och åt mat och snacka. Förresten, när vi stod och beställde mat så var det en bil som tvärbromsade mitt i vägen. Jag trodde seriöst han skulle komma dit och skjuta oss, as läskigt. När vi hade ätit klart så tog Broob med mig till stranden i båthamnen! Vi stod där och rökade våran eftermaten cigg som var as go! Och jag åkte runt på typ hala plankor! Det var kulkul. Haha när vi kom dit så kom broob på att han skulle låsa bilen av någon anledning och när han gick till bildörren så gled han på värsta isen, haha det såg sjukt skoj ut! Sen körde han mig hem, vi satt i hans bil utanför mig en stund typ. Sen gick jag in och nu sitter jag här och ska snart spela sanning och konka med broob på msn! Aw, tack så mycket brubbel för att du träffade mig, behövde komma ut och vara med någon lite. Jo just det, haha när broob hade handlat mat och cigg så fick han pengar tillbaka, det va as lite! Vi var glada för att vi fick det billigare, men sen när vi räknade ut det så visade det sig att vi inte alls hade fått det, fan vilken glädjedödare!

Ne men nu ska jag typ sluta blogga för inatt och typ göra något mer skoj. Yeaaaah, godnatt.

Dubbel Brubbel Trubbel. <3

Denna helgen har varit tokig, knas och askalas kul. I fredags var jag hos Marcus och söp en hel del, cool är jag! Sen kom sötful Linnéa dit, har inte varit med henne på år och dar. Jag hade kul den kvällen, visst det hände lite saker som inte var lika skoj men för det mesta var den bra. Kalle gick med mig hem och vi sov hos mig. Dagen efter var vi hemma hos mig hela dagen och hade myspys. Sen tog vi promenix hem till sötful Linnéa. Vi spenderade några timmar där och hade riktigt roligt faktiskt. Vi gick hem vid 5 tiden på morgonen. Söt Rufus följde mig genom det läskiga mörkret, och det slutade med att jag hade på mig hans mössa när jag kom hem till Kakan. Så rufus och tomten kom och hämtade mössan förut!

Har varit hos Kalle hela dagen, massa myspys. Vi såg valkyria men den var krånglig och jag förstod inget. Men det var mysigt att ligga i hans famn. Och du Kalle, sry om jag varit grinig idag men jag har haft mega ont i magen! Inte meningen att det ska gå ut över dig kakan!!! Förresten så vaknade jag kl halv 10 i morse! Kakans näsa lät som en hel orkester och jag kunde inte sova till det förskräckliga ljudet. Så jag låg och kollade på honom i typ en och en halv timme. Sen ringde hem telefonen och då vaknade kakan och gick upp. Jag somnade massa gott men när jag vaknade var han borta och jag fick panik. Fick känslan av att han hade stuckit och inte skulle komma tillbaka så jag dog typ tre gånger tills jag insåg att han var där uppe och duscha eller något. Helt sjukt. Jag fick även min efterlängtade överraskning! Och så fick jag varm choklad. Har nämligen haft ont i halsen massa denna natten och det är jobbigt för jag har hostat och massa sånt jobbigt. Förresten så har kakan lovat mig att jag ska få ta en bild på han i bara jalingar och ha som bakgrund på min mobil, rätt ska vara rätt! <3

Nu är kl 1:00 på natten och dom flesta sover för dom ska till skolan och sånt imon. Jag kan däremot inte sova, och det känns som jag ska dö så Broob är påväg hit för att hämta mig. Vi ska äta mat och kedjeröka tills vi får stånd. Han loggade ut nu och nu har jag ingen att prata med så jag hoppas han snabbar sig.

Det är rätt tjäckt ändå, min katt lärde sig att knulla idag. Han har typ stått på mig och satt på en hona, alltså dom har typ knullat på mig och sånt. Värsta porr här inne. Dom har knullat tre gånger och nu sover dom som stockar. Alltså anledningen till att jag skriver det är för att jag alltid trott att min katt är bög för han fattar inte hur man knullar, så nu är jag glad för hans skull faktiskt!

Nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver sen efter mitt äventyr med brubbel. <3

Jag hatar att komma på en rubrik.

Nu har jag varit i skolan två hela dagar! Jag har inte skolkat en enda lektion och jag har jobbat som fan varje lektion, är jävligt stolt över mig själv! Jag vet att jag är duktig i skolan, jag kan om jag vill. Men jag orkar inte ha viljan. Jag orkar inte ens bry mig längre vilka betyg jag får. Jag skiter liksom i ifall jag får ig i alla ämnen. Mitt studiebidrag är redan indraget så det skiter jag i det med. Jag önskar att jag någonstans kunde hitta något att kämpa för.

Idag som sagt har jag varit i skolan, det sög balle som vanligt men jag var ändå där! Jag hade faktiskt något att se fram emot och det var att få träffa Sandra<3 efter skolan! Direkt efter skolan åkte jag med Johanna in till stan, vi träffade hennes pojkvän och stod och tjöta en stund. Sen gick jag till centralen för att möta min bff! Jag och Sandra åkte hem till mig och kollade glamour och drack oboy! Sen efter en stund åkte vi ut med agge! Vi hämtade Blondie och sen åkte vi hem till Kakan. Vi kollade film och sånt. Sen stack vi ut och var allmänt cp störda. När jag kom hem gick jag in i mitt rum och såg att Maria har storstädat mitt rum och möblerat om! Inte för att det är sååå stor skillnad men hon säger att jag sover bättre om jag har sängen såhär?!?! Hon har även försökt banka in i skallen på mig i ca en timme att jag inte får lägga kläder på golvet. Jaa, vi får se hur det går.

Just nu ligger Jolly och slickar sig på pungen. Säkert fräscht. Haha förut när jag och Sandra skulle kamma han så skrek han som en bäbis. Han är värsta fjollan ju!!!

Jag skulle kolla andra avenyn alldeles nyss men det gick typ inte så jag flippa över. Gick in på bdb istället och såg att Sandra hade lagt ut en bästavän grej, as söt. Jag gjorde om henne också. Sen har jag kollat hennes blogg och nu ligger jag här. Nu ska jag stänga av min dator och somna in och drömma massa mardrömmar och ha jätte skoj!

PUSSSPÅDIG!

Jolly SNARKAR!

Idag har varit en seg dag, fast har ändå gjort rätt mycket känns det som. Jag vaknade runt 12 och då gick jag in till alex och erica och kollade desperat housewives en stund. Sen kom Marcus och Magnus och hämtade mig så åkte vi och ätade, mums vad gott det var. Efter det åkte vi till Sandra och gjorde henne rätt förbannad. Vet att du blev sur hjärtat men anledningen till att vi åkte dit från början var för att jag skulle lämna din mössa och kamera, just so you know!<3 Så det var inte meningen att åka dit mot din vilja men ville lämna dom sakerna så jag inte råkar förstöra dom eller något!

Sen åkte jag hem en stund och kollade först film sen satt vid datorn lite, efter det gick jag återigen in till alex fast då var inte erica där för hon hade åkt hem. Men vi kollade desperat housewives igen!! Sen åkte jag hem till kalle och åt godis och hade myspys. Efter en liten stund kom brubbel och hämtade oss. Henke var med honom i bilen. Vi åkte till donken för att äta, sen åkte vi till shell tuve och sen hem. När jag kom hem gick jag in till alex och kollade klart tredje säsongen av desperat housewives. Haha fan vad jag har kollat mycket på det idag känns det som. Kollade även på det igår.

Kalle ska jobba massa nu i två veckor så jag kommer inte få vara med han så mkt :( och när han har jobbat klart så börjar jag! Kommer aldrig få tid med min älskling ju! :(

Men ey walla, på fredag ( den 6 mars ) så har jag och kakan varit tillsammans i två månader, heja oss! Grattis till oss!!! Vi är fett med najs tillsammans. Och alla måste säga grattis!

ne nu ska jag sova för imon ska jag till skolan, tro det eller ej. Så måste få min skönhetssömn. Jag hoppas Sandra tar bussen med mig imon, annars slår jag henne som fan! Ne godnatt på er allihop. Pusshej

RSS 2.0