Me so horny.

Fyfan vad jag saknar honom. Jag ligger här i soffan nu och har jätte ont i magen och blir helt tårögd när jag tänker på honom.. Jag vill fan hem till honom.

Vaknade av att han smsade mig och sa att han älskar mig. Orkar inte svara, tror jag ska försöka somna om igen men det är inte lätt när det är så ljust ute.

Fan alla ligger typ och sover nu, hur kul kan det vara ärligt gå upp alla! Det är sommarlov då ska man inte sova hela dagen!

Åh, snart åker jag hem (inte idag)! Men snart. Då ska jag krama och kyssa min älskling och aldrig släppa taget. Det har varit så svårt att vara ifrån honom såhär länge, det kommer aldrig hända igen. Ska jag till sthlm någon mer gång den här sommaren så tar jag med mig honom hit. Åker fan inte iväg utan honom igen!

Min vårdnadshavare har skickat hem mitt bankomatkort nu så förmodligen är det hemma när jag kommer, då kommer dom jag lånat pengar av få tillbaka sina pengar och sen har jag en hel del över så då ska jag bara njuta!

Mitt lämp eller hur fan det stavas har också kommit hem så hasse sa att vi ska beställa sånna lektioner och sånt när jag kommer hem och så ska vi gå på den kursen så att jag får övningsköra. Men var inte oroliga, jag kan skicka mess till alla innan jag ska ut och övningsköra så ni kan hålla er hemma för jag lär ju typ krocka, dö eller något liknande. HAHA jag har aldrig kört bil innan typ.

Jag såg precis en buss utanför som går till enköping och kom på att, FAN!?!?!? Skulle inte jag messa Kristoffer denna helgen så vi kunde träffas? Jo visst fan skulle jag det, men jag har iofs inte mått så bra så jag hade inte orkat träffa honom ändå.

Jag hatar dom fula röda bussarna här! Jag hatar att allt ska ta sådan tid. Men snart ska min bror flytta närmare stan så då slipper man åka en timme för att komma in till stan som man måste göra nu.

Imon alltså, då åker jag hem. Jag har ingen aning om när och jag har inte ens biljett ännu men hoppas det finns biljett annars tvingar jag någon åka hit och hämta mig!

Åh, nu blev jag trött igen. Ska försöka somna framför tvn eller något för varje gång jag går ut och in ur rummet så väcker jag Cheska och jag tror att hon är ganska trött på det. haha

Godnatt

- regular.

Jag vaknade precis. Egentligen borde jag ta del av det helt underbara vädret men jag orkar inte. Jag orkar inte gå 4 km till vattnet för att bada och jag orkar inte lägga mig i parken och steka för då får man panik eftersom man vet att det inte finns något sätt att svalka av sig på.

Igår var jag inne i stan på bio. Jag och Cheska såg på the proposal. Den var bra men så jävla förutsägbar.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sitter och kollar på tv just nu, men det verkar som att vi ska hyra film sen eller något så vi alla kan umgås tillsammans!

Jag har massa nya saker nu, jag har tre par nya skor. Jag har en ny mascara. jag har nya kläder. Iaf har jag massa nya saker. hur bra som helst. Men jag längtar hem till gbg. Jag vill träffa Kalle så in i helvete.

- To much information.

Fucking shit liksom. Vad fan ska man göra? To much information.. Jag pallar inte allt på en gång. Och vart fan finns stödet?

Jag behöver bara skriva av mig. Jag kan inte sitta öga mot öga mot dig och säga vad jag tycker och tänker. Det funkar inte så.. Det bästa hade varit att skriva ett brev eller liknande och ge dig, men det hade tagit hundra år och skriva allt. Och du bara lackar ut så fort jag är öppen och ärlig. Du vill att jag ska säga allt till dig, men vad fan får jag tillbaka? Det är väl du som borde förklara dig? Är allt annat så jävla mycket viktigare?

Jag borde inte ha åkt till stockholm alls. Ibland vill jag stanna och ibland vill jag bara hem. Så länge man håller käften så är allt bra men så fort man säger något, så fort man vill ha svar och sanning så blir det ett jävla liv.

Fattar du inte att du svek mig? Vart fan fanns du när jag behövde dig? Jo, du satt 50 mil från mig. Du ville att jag skulle ringa, du ville att jag skulle skicka brev. Men vad får jag ut av det? Visst du kanske mår bättre men jag då? Vi andra då?

Vi som har fått kämpa dom här tre åren utan dig då? Vi som har fått stå ut med all skit? Är inte det värt någonting?

Du säger inte ens tack till henne, det var hon som fanns där. Det var hon som gav mig stöd när du inte fanns!

Vad fan är skillnaden? Du tog när du mådde dåligt, vad fan tror du inte jag mår? Jag bär så sjukt mycket inom mig, jag vill inte berätta för någon, inte någon jävla människa på denna jord.

Hon jävla anna på psykoanalysen? Vem fan är hon? Jag tänker inte gå på någon psykisk jävla utredning! Jag vågar inte, jag vill inte veta vad fan felet är! det blir fan inte lättare bara för det!

ÅÅÅÅÅH jag står fan inte ut.

- Plus i kassan!!!!

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet


BLI MEDLEM! - Du får 20 kr i kassan så fort du blivit medlem. Du tjänar pengar på att handla eller delta i olika tävlingar.



- bloggis.

Fyfan vad störande. Min mobil skriker att den inte har något batteri kvar men jag hittar fan inte laddaren. Har vänt upp och ner på hela huset för att hitta den men den är fan borta.

Jag undrar hur det kommer sig att jag har börjat blogga igen. Jag slutade med det och bloggade inte på en och en halv månad men nu helt plötsligt så har jag börjat igen. Jag ser inloggnings länken och utan att ens veta vad jag ska skriva så trycker jag där.

Jag är ensam hemma nu.. Kalle är hos sig, han skulle hem och duscha och sånt där. Janni åkte hem för hon ska jobba i morgon. Agge är och hämtar Hasse på marstrand. Så jag är helt ensam och det finns inte ett skit att göra..

Kan någon säga vad jag ska göra? Kan någon hitta på något kul för i såfall är jag lätt på. Det hade varit roligt att lana idag för det har jag inte gjort på år och dar.

Byebye

- ....

I wanna se your face everytime i come home..

Idag har jag ägnat dagen åt att läsa min mammas dagböcker. Kanske inte det bästa att göra när jag är ensam, kanske inte det bästa att göra överhuvudtaget. Men ibland får jag "mamma-abstinens", och då måste jag få känna henne. Få känna hur hon kände det, få se hur hon tyckte om livet. För det mesta är det inte bra saker som hon skrev, och jag blir fan lika arg varje gång jag läser det. Hur fan kunde du? Hur fan kunde du göra henne illa? Hur fan kunde du skaffa barn och sedan bara skita i oss?

Hade du levt nu, då hade jag hämnats. Jag hade gjort resten av ditt liv till ett helvete. Jag har aldrig kännt såhär mycket hat innan. Men jag hatar dig, och du förtjänar det. Jag avskyr allt med dig, ditt sätt att vara, ditt sätt att behandla min mamma. Fan vad jag hatar dig pappa.

Jag saknar henne, jag saknar min familj. Vart är ni? Vart är min familj, vart är min släkt? Ni är med varandra och mår bra, ni tar hand om varandra. Är inte jag värd det? Nej.. Isåfall hade ni tagit hand om mig nu.

Hejdå.

- min quiz.

Jag gjorde en quiz förut, men dem blev inte så lyckad eftersom den var så lätt. Alla fick alla rätt. Så jag gjorde en ny och ska nu se om det faktiskt är så att alla vet allt om mig, vilket jag har väldigt svårt att tro.

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0906102012239849&a=1&

Idag vaknade jag upp hemma hos Kakan. Han var inte hemma för han hade gått till jobbet. Som tur var så var ingen annan hemma heller så jag fick vara helt ensam. Men jag åkte hem direkt. Janni mötte mig halvvägs med en awesome cigg i handen som jag hade längtat efter.

Magnus kom hem till mig och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och kollade på i taket lyser stjärnorna.. Jag började stor lipa. Jag har sett den filmen två gånger men jag lipar sjukt mycket varje gång. Jag var tvungen att stänga av den ett tag för att lugna ner mig. Den är så sjukt sorglig. Vem som helst skulle gråta åt den filmen. Men eftersom jag vet exakt hur hon känner sig så är det nog lite svårare. Jag känner verkligen igen mig i henne. Jag känner verkligen ilskan som hon har. Jag vet hur det känns att hata sin mamma och tycka att det är hennes egna fel att hon har cancer. Så iallafall grät jag rätt mycket, och efter filmen var jag så slut så jag somnade vid fotkanten i Magnus säng.. Vaknade upp några timmar senare. Gick ut till storarummet där Magnus, Henke och bögen satt och kollade på Australia. Den filmen var helt okej faktiskt.

Efter filmen åkte jag och Magnus till högsbo en snabbis för hemliga ärenden. Sen köpte han korv&cigg till mig, efter det körde han mig hem.

Har suttit och pratat med Hasse i typ en timme nu, kulkul. Har inget för mig riktigt. Men eftersom jag sovit hela kvällen är jag inte särskilt trött just nu. Men ska ändå ta en godnatt cigg snart och lägga mig i mörkret och bara vara mig.

Godnatt

HEJHEJ

Det  skulle man inte kunna tro, att jag skulle skriva ett inlägg i min blogg.
Har inte skrivit här på väldigt länge, men eftersom det nu inte finns någonting att göra så är det väl lika bra.

Jag hade skolavslutning igår. Det är alltid likadant. Man sitter och väntar på skolavslutningen, man ser verkligen fram emot den. Efter skolavslutningen vill man supa, men som vanligt måste man tvinga sina sista hjärnceller att arbeta 200% för att man ska hitta på något roligt. Och dagen efter tänker man, "- Jag har sommarlov, vad fan ska jag göra nu?!".

Jag har hur många veckor framför mig som helst men jag har verkligen inte en blekaste aning om hur jag ska spendera dom. Jag tror dom flesta ska jobba några veckor, men det ska inte jag. Jag hatar att vara ensam. Jag hatar att sitta och fundera över vad man ska göra.

Igår var jag med Denise. Vi har en mysig kväll. Blev inte riktigt så mycker röjj som vi hade förväntat oss men det var ändå så där "halvkul". Vi var hemma hos mig och drack lite, kollade på youtube klipp och skrattade tillsammans. Efter ett tag åkte vi till Woopsi Daisy och drack lite med några kill kompisar. Och som vanligt skulle jag dricka tequila. Jag älskar verkligen tequila.

Något som är ganska roligt är hur jag igår, återigen blev påmind om att jag alltid säger kill kompisar eller tjej kompisar. Det är bara så jävla jag. Jag har alltid sagt det, omedvetet!

Idag är det avslutning i hovås. Och som varje år så är det fest på hovåsbadet. Jag funderar på att åka dit och delta i nykterhets tävlingen eftersom man kan vinna en hel del fina priser! Vi får se..

Ska även träffa Magnus idag. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men något hittar vi väl på.




RSS 2.0