En flygande Nollie.

... Har precis kollat på två filmer. Den första var how high och den andra var Soltice. Har sett båda två femtioelva gånger men dom är lika bra varje gång. Nellie ligger bredvid mig och myser i min säng. Hon skall sova här i natt! Det är jävligt varmt i mitt rum och vi båda svettas som två små grisar.

Igår åkte jag till Sisjön för att Christian hade födelsedags fest. Jag åkte dit med Agge och Janni. När vi kom dit så åkte Agge&Christian iväg en stund så jag och Janni fick skaffa nya vänner. Vi satte oss bredvid tre killar som var totalt lost och sjuka i huvudet men samtidigt jävligt roliga. Det visade sig att dom tydligen kände lite folk ifrån Torslanda så vi hade lite att prata om. Men det slutade med att vi hade "deep-talk" om alla möjliga sorters droger.. Mina två kusiner, alltså Angelica och Mikael var där. Det var roligt att träffa dom eftersom det inte händer särskilt ofta. Träffade även My, Nelly, Marcus och Kim som jag inte träffat på tvåtusen år. Det tog givetvis inte lång tid tills jag lyckades bli full. My hade med sig en sprit flaska som jag fick smaka en hel del på.

Efter ett tag så kom Amy&Roger dit. Och för er som inte vet vilka det är så är Amy min faster. Alltså min gamla fosterfamilj som jag bodde hos i Askim.. Jag har inte pratat med min faster sedan jag flyttade därifrån, det vill säga 4 år nu. Jag gick fram och hälsade på Roger, han sa att Amy var skit nervös och rädd. Jag sa till honom att jag inte vill prata med henne ändå. Men så sa han: Amy är väl medveten om att du hatar henne och hon förstår att du inte vill förlåta henne. 

Och då kände jag en sån otrolig saknad. Min faster, min alldeles egna faster stod knappt fem meter ifrån mig. Hon är den enda i min släkt som jag har. Så utan att säga ett ord så gick jag fram och kramade henne. Hon började gråta. Hon stod och berättade hur jävla vacker jag har blivit och att hon förstår att jag hatar henne. Jag sa som det var, att jag hatar henne för det hon gjorde men älskar henne för att hon är min faster. Jag fick ur mig en hel del, jag sa precis vad jag tyckte och tänkte. Hur illa hon har gjort mig, hur orättvist behandlad jag kännt mig.. Så vi pratade ut en del och sedan gav jag henne mitt nummer så att hon kan ringa mig om hon vill träffas någon gång.

Efter det så åkte vi till sisjön allihop för att ta ett natt dopp. Gissa vem som var i vattnet först?! JO, jag!!!! Fast det var iofs för att jag blev nedputtad! Det var jag, My, Christian och Marcus som badade. Resten stod på stranden och söp och kollade på. Efter ett tag åkte vi tillbaka till festen. Vi fortsatte att supa och festa ett bra tag. Sen gick jag och Christian till Mys farbrors stuga och sov. My & Marcus sov i christians bil på dansbanan och resten typ tältade eller sov i sina stugor.

På morgonen dagen efter kom Marcus och My och väckte oss kl 10 PÅ MORGONEN! Åh, när jag är med den bruden så får jag aldrig sova ut. Vi var kvar vid stugorna några timmar, sen åkte Christian och Marcus hem till frölunda. Jag och My åkte till Askim.

Det var roligt i Askim. Jag träffade en hel del gamla kompisar och vi satt och tjata så jävla mycket skit om hela världen och det är så otroligt jävla gött att göra det ibland. Jag var där i några timmar, sedan åkte jag hem!

Idag träffade jag Zomias lillebror för allra första gången och det var den sötaste lilla killen jag någonsin träffat!

När jag kom hem så mötte jag min älskade Nollie på skrabbe. Vi åkte hem till mig och här har vi suttit och möglat hela dagen. Fast vi var ute en liten stund för att möta Oscarsson. Han mutade oss med pizza så givetvis kunde vi inte tacka nej. Vi satt ute en stund och drack lite lite sedan gick jag och Nellie hem igen.

Och nu har jag absolut ingenting mer att skriva om.

PUSSHEJ

FuckingFuck.

Just precis nu är jag mätt och belåten. Har även rökt den andra morgonciggen idag. Nellie står inne i duschen medan jag ligger i hennes säng och bara slappar. Har suttit och läst alla andras bloggar så jag blev sugen på att skriva lite i min.

Förra torsdagen åkte jag, Nellie, Kalle, Janni, Bobbo, Agge och Negern till skarasommarland. Jag och Nellie åkte husvagn upp medan dom andra åkte bil så jag hann bli full redan innan jag kom upp. Vi gjorde i stortsett ingenting första dagen förutom att supa och spela kort. Andra dagen var vi inne på skarasommarland. Vi badade en hel del, det var hur varmt som helst! Janni var klantig och slog i stortån så hon började blöda. Vid 2tiden gick vi tillbaka till tältet. Jag, Nellie och Bobbo somnade på gräsmattan. När vi vaknade började vi dricka. Vi spelade öl spelet, eller ja.. Jag, Nellie och Janni spelade. Och det tog inte så lång tid innan vi började bli påverkade. Charlie kom till skara, Broob hade kört dit honom. Alla andra försvann så det var bara jag, Charlie och Nellie kvar. Vi fortsatte med ölspelet. Charlie fick något flipp på min idominsalva så han målade sig själv, mig och nellie med idominsalvan i ansiktet så vi hade riktigt snygga krigsmålningar. Jag gick upp till grannarnas tält och hittade 4st fula killar där, jag sa åt dom att följa med ner till vårt tält och dricka lite, så dom följde med. ( Dom måste tyckt det var konstigt att en brud hoppar in i deras tält med vit krigsmålning, haha )
Jag var rätt sjuk hela resan så jag minns typ knappt vad vi gjorde eller vilka som kom hem när och hur så det tänker jag inte skriva heller. Men en sammanställning av resan: Jag och Nellie var döendesjuka, Bobbo sov hela tiden, Janni var jättefull. Vi sov jävligt obekvämt. Med andraord, jag ska aldrig campa igen!

Känns också som den här jävla resan förstörde mitt förhållande, eller den gjorde det, iaf så tycker jag det. Har inte något förhållande kvar. Men det kanske var bäst så. Nu är jag singel och tänker njuta utav det. Och med njuta så menar jag inte knulla runt. Jag tänker ta tid åt mig själv, fixa mina saker, och må bra. Jag ska ha roligt!

Ett förhållande som förstörs pga en camping resa kan inte varit så mycket värt. Verkar inte så iaf. Jag trodde vi hörde ihop, men det tror man väl alltid när man är tillsammans med någon. Jag trodde vi älskade varandra, men det kanske var lögn? Jag trodde vi skulle leva tillsammans, herregud vad fel man kan ha. Jag kanske är blåst? En blåst brud som tror bättre om saker om vad dom är. En brud som försöker se det positiva i saker och ting, men det hjälper inte alltid. Det här var bara återigen ett bevis på att det inte spelar någon roll hur jag än är eller hur jag än beter mig, för det är ingen kille som klarar av mig ändå, det finns inget förhållande som kommer hålla för mig. Så från och med nu ska jag sluta se det positiva, jag ska sluta hoppas. Jag ska inte utsätta mig för detta igen. Jag kan lika väl vara singel, det är lättare.

Nu har Nellie kommit ut ur duchen, hon sitter för tillfället och fönar håret. Vi ska snart iväg och träffa Sherlock. Ha en bra dag!

HEJDÅ

- clap again.

Jag har precis läst tre till kapitel ur en bok som jag fullständigt fastnat för. Den heter "Mia Törnblom, SÅ DUMT!" ...
Jag tycker alla borde läsa den, den är så sjukt hemsk.. Jag blir helt mållös varje gång jag läst ur den. Det blir så många blandade känslor.. Jag måste verkligen be hon Anna om hjälp. Det går inte mer. Jag pallar inte mer. Men jag vågar inte ringa. Jag kan inte, jag klarar inte av att ta det steget även om jag vet att jag måste. Jag vet inte om hon kan hjälpa mig, visst är det väl ändå ett steg i rätt riktning att ringa henne. Men tänk om hon inte kan hjälpa? Då kommer jag återigen känna att jag har misslyckats, att ingen kan hjälpa mig.

Jag får inga mer mediciner av min läkare förän jag gjort psykoanalysen hos Anna. Men det gör mig ingenting, jag skiter i hans mediciner han ger mig. Jag har tackat och tagit emot dom alldeles för länge. Det räcker nu. Dom hjälper mig inte. Dom hjälper endast mot mina panikångest attacker, men det är fan inte det enda jag har, det är inte mitt största problem.

Det största problemet är oron. Jag är orolig för allt hela tiden. Allt runt mig. Jag blir orolig så fort någon säger mitt namn. Jag blir orolig för allt.

Var precis ute och rökte, tänkte ta en promenad eftersom jag inte mår så särskilt bra men det regnar så jag gick typ fram och tillbaka på leios balkong 30 gånger eller något. Helt sjukt.. Snälla.. Bara finns där för mig. Vart fan finns du? Jag vet att allt jag skriver är helt osammanhängande men vad fan, vem bryr sig? Vem orkar ens läsa min blogg egentligen? I have no idea.

Vad fan ska jag göra nu? Alla spelar, förutom jag. Tänkt spela nu i flera timmar men det känns som jag ska få fucking sammanbrott. Jag måste ligga i din famn nu men det går inte, för du är hemma och jag är här. Du ska upp tidigt, du sover. Du finns inte när jag verkligen behöver dig. Fan vad kräsen jag är, jag begär för mycket. Jag begär hjälp men kan inte ens be om den själv, hur dum kan man egentligen vara?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!

- Charlie slår mig.

Har lust att skriva lite. Förövrigt är jag på lan hemma hos Leios med Henke, Broob, Charlie, Alex och givetvis Leios.. och mig!

Ja denna helgen som var har varit lite blandad. I fredags hade jag skoj, iaf när det bara var jag, kalle, nellie och charlie kvar för det var fett soft och mysigt att sitta ute och snacka om allt och ingenting typ.
Agge och Janni kom hem på natten, jag blev rätt chockad av att Janni var med men det var skoj! Jag hoppas ni är ärliga mot varandra nu, för det ni har är värt att kämpa för.
Det ballade ur lite runt 5 tiden men det är inte ens värt att nämna vad det handlade om för det var en sådan onödig sak som hände och jag har nog aldrig varit så förbannad och besviken jag var då, vilket jag fortfarande är iofs.

I lördags satt vi bara hemma hos mig och kollade film, det var mysigt. Jag åt activa eller vad fan det heter som går på reklam på tv men det gjorde bara så jag fick ännu mer ont i magen! Vi åt chips och dipp och det var mega mys.
Sov med Kaka hela helgen och vi hade en stor säng så det var soft och myspys.

Hejdå

Mvh Charlie oxå

RSS 2.0