Dorothea!!

Har idag träffat en raggarko flera gånger, hon heter Dorothea!! Det var fan kärlek vid första ögonkastet. jag älskar henne fan! Hon är hur underbar som helst!!

Just nu är jag med min älskling, det säger väl allt., Det är kakan och jag älskar honom!!!!

Min praktik!!

Nu är det en vecka och tre dagar sedan jag bloggade. Det var då jag lanade. Har inte haft något internet hemma så har inte kunnat blogga alls!!!! Förra veckan var det lov, allt som den som läser behöver veta står på Sandras blogg: vasaduu.blogg.se

Kalle fyllde år i söndags!!!! 20 år!! Min älskling är stor kille nu! Vi hade en jätte mysig födelsedags för honom i danmark! Hoppas han gillade sin födelsedag. Har inte hunnit köpa någon present men det kommer så fort jag får lite mer pengar! Älskar dig Kakan Andell!!!! <3

Har nu gjort klart min praktik. Har aldrig varit såhär stolt över mig själv innan. Fick hur bra betyg som helst. Min handledare frågade förut om jag är intresserad av att bli anställd som tim-vikarie! Jag tackade givetvis ja!!! Hon ska prata med åsa (chefen) och berätta hur duktig jag varit så att jag får en anställning. Stolt som fasiken!

Nu orkar jag inte skriva mer, har fasiken inte tid. Eller vet helt enkelt inte vad jag ska skriva.

PeaceOut

Berget som egentligen var av tyg.

Dag nummer två på Hedlunds lan. Idag är det mer folk här. Dom nya som joina är Kakan och Leios. Tyvärr blev det way to serious just nu så alla ska givetvis sitta vid sina datorer så att varken jag eller Nellie kan spela zombie spelet. Men förhoppningsvis så blir det ändring på det lite senare. Trodde vi skulle spela med Charlie i natt också men det verkar som att han och kakan hittat andra vänner att spela med. Dom bah likzom dissar oss, inte fett med najs.

Jag börjar bli hes nu, har ont i halsen och är förkyld. Men att vara hes är det värsta för det kliar så mycket i halsen! Har tagit medicin för halsen idag men det hjälpte knappt något.

Jag och Nellie var på soc möte förut. Det gick bra och jag fick både saft och kaka. Efter mötet åkte vi hem till Hedlund för att låna hans kära lilla moped. Vi åkte till pizza huset och köpte med oss massa god mat som vi satt och mölade i oss hemma hos Nellie. Sen åkte vi hem till Johan igen och började genast spela!

Har träffat Magnus en stund idag. Fick jätte god mat. Det var kött och pommes! Så jag fick en god god lan kvällsmat.

Märker att alla här förutom jag, nellie och johan är på grinigt humör och ni kan dra åt helvete.

Peace Out

Lan med PerUllrick.

Nu är kl exakt 08:21 och om några timmar ska jag och Nellie iväg på soc möte, men först ska vi hem till mig så jag får fräsha till mig lite. För tillfället är Nellie inne på toa och duschar. Men efter det ska vi kolla på Twilight så vi har något att göra tills vi drar.

Har suttit och spelat det Zombie spelet med Charlie och Nellie i flera timmar, innan dess spela vi cs. Har suttit vid datorn konstant denna natten och spelat, om man bortser från rökpauser då.

Idag vet jag inte vad som händer. Förhoppningsvis något roligt. Har inte varit på så bra humör så jag vill hitta på något som får mig att bli gladare och må bättre. Imon kommer Sandra hem, wiiie. Och Marcus har bestämt att han ska supa med mig och Nellie!! Problemet är bara att jag inte har några pengar, hmm...

Nu kommer nog Nellie snart och jag orkar faktiskt inte skriva mer för inget mer än såhär har hänt.

ELLER JO FÖRRESTEN, JOHAN VAKNADE FÖR EN TIMME SEN FÖR ATT BYTA SÄNG OCH HELT FRÅN INGENSTANS BÖRJADE HAN SJUNGA DEN LÅTEN SNÄLLA SNÄLLA ELLER VAD FAN HON SJUNGER. HAHA HELT STÖRD.

Peace Out

Country Road.

Idag är jag, Nellie, Charlie och Henke hemma hos Johan och lanar. Har spelat ett sjukt zombie spel som jag blev helt fast i. För tillfället sitter jag, Nellie och Johan och kör hänga gubben på msn. Givetvis så leder team Jojj&Nellie. Charlie sitter och kollar någon sjuk djungelboken film. Henke sitter som vanligt och klagar på allt och alla, han sitter även inne på sin kamrat om någon är intresserad.

Idag har jag varit med Magnus en stund. Kollade tv och fick god mat. Sen åkte vi och hämtade PerUllrick. Vi har till stor del bara åkt runt med bilen hela dagen. Inte särskillt roligt. Vi joinade Johan en stund på ladan också. Vi hade fest i magnus bil och sjöng country road, tror vi lyssnade på den ca 40 gånger eller något.

Magnus körde sedan hem mig&Nellie till Johan. Nu sitter vi då här. Johans ord på hänga gubbe var elefant hårstrå. Det tog ett tag innan vi kom på det faktiskt.

Igår kom jag på att... Om man ska skriva Nollie på mobilen så blir det nollgd. Fast hon har lärt mig att man ska skriva 0ie.

Sandra har nu varit borta i hundra år känns det som och jag saknar henne som ett svin. Jag hoppas fan vi leker när hon kommer hem annars ska jag mörda henne!!! I love YOU!!!!

Jag ska på fucking möte imon med soc och dom. Nollie ska med mig så jag slipper vara ensam. Sötnos! Jag vet inte ens vad soc vill mig!!!

En sak till. Tro mig när jag säger att jag älskar dig. Tro mig när jag säger att du betyder allt för mig. Tro mig när jag säger att jag försvarar dig med mitt liv. Tro mig när jag säger att vi hör ihop. För om det är något som jag aldrig skulle byta ut så är det Kakan och Smulan.

PEACE OUT

Är det fest här eller?!

Igår var hur skoj som helst. Jag blev rätt packad. Var på en fest på Zenith gården. Det var hur mycket folk där som helst. Jag ( som vanligt på fyllan ) dansade och hade jävligt roligt. Dansade på bord och grejer. Ägde sönder två fjortisar som försökte få mig och Sandra därifrån. Louise blev också rätt packad! Hon stod och skällde ut en kines jävel, fan vad hon hetsa.

Jag och Louise dansade som fan igår och jag har nog gått ner 50kg nu eller något. Jag var rätt duktig på att svettas också förövrigt.

Vi kom dit med Nellie som jag inte umgåtts med på år och dar. Men var inte med henne så mycket för hon sprang omkring överallt och var aldrig still. Haha när vi träffade henne så var hon hur söt som helst när hon kom springandes! Träffade även Patrik Falk som förövrigt fyllde 18år för tre dagar sen, grattis till honom. Ja som sagt, det var hur mycket folk som helst där.

Polisen var där när vi kom, hörde att den ena poliskvinnan pratade i telefon typ. Hon snackade om att hon skulle in på festen och bugga järnet!

Satt ute i början på festen för alla jag kom dit med var så torra och ville inte gå in. Men när jag och Sandra gick in och satte oss så kom dom två fjortis brudarna och trodde att vi var rädda för dom. Alltså den minen som fjortisen fick när Sandra dissade sönder henne, hon såg verkligen ägd ut.

Tyvärr slutade inte kvällen lika lyckligt som jag hade hoppats på. Men, that's life. Man får inte alltid det man vill...

Peace Out

Sandra fucking hansen.

Nu sitter jag hemma, i mitt nya hem.. Jag bor hos min storebror agge nu. Så alla vet. Bor inte hos Maria längre.

Sitter här och slappar med kompisar, och sandra.

Vet inte vad jag ska skriva men sandra klagar på att jag aldrig bloggar. Peace out

RSS 2.0