Sweet Dude.

Jag vaknade för en liten stund sen, har sovit halva dagen. Jag mår verkligen inte bra. Mår illa hela tiden. Igår spydde jag också. Jag fattar inte vad det är med mig. Känner mig helt borta i huvudet. Förstår inte vad folk säger. Och varje gång jag öppnar mina ögon så blir jag helt yr. Har även en stor svullnad i svalget!?!? Har ingen aning vad det är, men hade den imorse när jag vaknade. Helt sjukt. Har även väldigt ont i magen och huvudet. Hoppas det går över snart. Orkar inte må såhär dåligt. Har mått illa i över en vecka nu.

Idag kom Sandra hem ifrån Ludvika. Yeaaah! Har saknat henne som en gris. Nu vet jag att hon inte alls är långt borta ifrån mig. Imorgon ( om jag mår bättre ) ska vi supa! Får hitta någon rolig fest också och ha riktigt skoj. Men det är liksom ingen idé för mig att gå ut om jag mår dåligt så hoppas fan jag blir bättre. Annars får jag väl ligga hemma och kolla på film eller något för mig själv.

Har suttit och kollat film nu, såg "dude, where is my car?". haha jag har nog sett den tusen gånger nu men jag tröttnar fan aldrig. Dom är så sjukt dumma i huvudet och jag skrattar åt allt i den filmen. Och det var en sak som fick mig att tänka på Sandra. Det är ju med två norrmän i filmen som ska få tag på den där rymdsaken, och när dom bröt på norska så tänkte jag direkt på Sandra. Haha sjuk i huvudet är jag fan. Så nu har jag även suttit lite på bdb och kollat andras bloggar en stund. Är fruktansvärt kissnödig för tillfället men har ont i magen så jag orkar inte röra på mig.

Haha jag måste berätta de fulaste. Igår skulle jag gå och píssa och så var det blött på toalett golvet. Jag tänkte inte så mycket på det utan la bara en handduk där. När jag satt mig på toa så upptäckte jag att hela toaletten var av på mitten!!!! Jag typ: va i helvete? Haha alltså den var fan helt av, man kunde plocka av andra halvan! Så i morse kom Janne som äger dessa lägenheter och bytte så nu har vi en helt ny toa! Haha, sjukt som fan vare.

Kalle sov här inatt. Igår vad vi typ ute och hade tråkigt. Var inte kul för jag mådde illa och då blir det inte bättre av att åka bil. När vi kom hem kollade vi på film, men orkade inte se klart hela för jag var alldeles för trött. Men jag kunde fan inte sova sen så vi gick in till viktor och kollade på film med honom. Efter filmen gick vi in och la oss. Jag har för mig att jag somnade då men med tanke på att jag var ännu mer borta i huvudet igår så minns jag inte så mycket.

Jaja nu får jag pallra mitt feta arsel till toaletten. Godnatt alla rara gummor och gossar.

Fredag den 13.

Har änna kollat bio idag med Agge Sandra och Kalle. Vi kollade på fredag den 13 och den var läskig. Ja hoppa till som fan flera gånger. Blundade även en hel del så kan ju egentligen inte säga så mycket om filmen.

När vi var på donken innan så stod massa fula killar och  glodde på mig så jag flippa. Och sen när vi satt på bion så satt dom typ framför oss. Och så började dom snacka engelska med varandra så jag typ flippa och blev arg för att jag inte trodde dom förstod mig så jag kastade en godis napp åt deras håll och då började dom snacka svenska helt plötsligt. Jag blev sjukt förvirrad.

Och efter filmen skulle så klart agge och kalle skrämma mig ännu mer så givetvis kan jag inte sova nu för jag är rädd som en apa. Och vad fan ska jag skriva nu? Ne nu jävlar. Jolly snarkar även när han är vaken. Den katten går mig på hårstråna. Om ni undrar varför jag skrev så är för jag älskar den katten och han går mig ej på nerverna för det kan han inte göra så länge han inte skiter.

Märks det att jag är trött? Ja ska fan upp kl 6 imorgon. Vad fan gör jag vaken nu? Ja kollar på mina fina rara prickar på mitt täck lakan som kalle tycker är knepiga. Eller nej nu blev det fel. Han tyckte det var kul för han trodde jag var yr, fast det är ingen som fattar ändå. Inte ens jag för tillfället.

Nu glor Jolly som fan på mig, SAMTIDIGT SOM HAN SNARKAR! Inte för att det är intressant men det är fett najs.

Nu ska jag däremot skriva om något tragiskt. Imorgon åker Sandra till Ludvika och vi ses inte förän på fredag. Fan ta henne. Fast det är egentligen inte hennes fel att hon åker, det är väl rättare sagt ingens fel. Men jag kommer sakna henne sjukt mkt. Det är en sak att vara utan henne när jag vet att hon är i närheten, men när hon åker iväg sådär så får jag panik. Hoppas dessa dagarna går fort som faen. För på fredag ska vi förhoppningsvis supa så vi får hoppas något händer.

Jaja fyfan va ointressant jag är. GODNATTENHEJSVEJS.

Godnatt, dröm sött.

Så jävla sjukt. Jag satt precis och visste exakt vad jag skulle skriva i min blogg. Visste precis vad jag tänkte och kände och kunde få ner det i skrift. Men när jag loggade in och såg den vita rutan man skriver i så försvann allting. Har suttit och kollat på det blinkande sträcket som kommer när man ska skriva något. Fyfan vad fult det är egentligen. Jag får allvarliga damp problem på det. Det borde inte få existera.

Idag har jag varit i skolan. Först var vi på en två timmars lång utställning som heter "gud har 99 namn". Den sög stenhårt. Den handlade om världreligionerna och hur dom har det där osv. Dom satte även på halva klassen slöjor men jag var en av dom som vägrade. Aldrig i livet att jag sätter på mig en sån, hallå eller. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade samhäll. Har börjat med massmedia som är lite halvt intressant. Idag handlade det om tv och radio. Vi fick ett häfte med massa frågor vi skulle svara på. Sista lektionen hade vi massage. Fast det var inte riktigt massage, det var en mer lugnande sak som man gör. Lärde mig iallafall att göra det på armar och händer. Det var sjukt gött när Halldinen masserade mig och det kändes som jag skulle somna nästan. Sen åkte jag hem och testade den underbara massagen på Maria, hon tyckte att det var skönt och avslappnande. Efter det gick jag och la mig för att vila, men det slutade med att jag sten däckade och inte vaknade förän kl var strax över 20. Då satt jag vid datorn lite och kollade på alla ointressanta bilder som folk lagt upp på bdb. Sen gick jag ut i storarummet och pratade med Maria en stund. Efter det bad jag Kalle komma hit och det gjorde han. Han har varit här tills i stortsett nu, eller för några minuter sedan då han gick hem. Vi har inte gjort så mycket iaf.

Nu ligger jag här i min säng med Jolly. Finns väl inte så mycket mer att säga om vad jag gör just nu eftersom förhopppningsvis så förstår den som läser att jag faktiskt sitter och bloggar. Nä nu fick jag tydligen vänner på msn, eller det hoppade upp folk som skriver till mig iaf. Får se vad som sägs.

Imon ska jag till skolan hade jag tänkt, ska iaf försöka. Har ju sovit hela dagen så om jag inte sover i natt kommer jag knappast orka gå till skolan på morgonen. Men det bestämmer jag mig för då istället.

Nu ska jag iaf inte blogga mer för mer än så här har jag inte att skriva!
GODNATTIS

Okeej.

Jag vill inte dömma någon, förlåt. Jag gör det för att själv känna mig bättre.

Sandra Hansen är bäst!

Nu sitter jag här som vanligt. Kalle, Leios och Alex sitter i storarummet. Sandra och dom är ute och sladdar förmodligen. Och vad fan ska ja göra? Jo jag sitter och bloggar på en lördagkväll. Säkert skoj.

Kakan ligger bredvid mig och är underbar som vanligt. Jag älskar han mer än allt, han är mitt liv. Jag är fan inte hel utan honom. Han ger mig allt jag vill ha, han ger mig hur mkt kärlek som helst. Han är det/den bästa som hänt mig. Jag vet inte hur jag ska tacka honom. Jag hoppas bara att han tycker ungefär samma sak!!! <3

Sandra är inte här nu, men imon ska hon och jag slappa och kolla film! Hon är bäst i världen, min bästavän. Vad fan skulle jag varit utan sandra? Hon gör mig till en helt annan människa, till den människan jag vill bara. Jag älskar henne! Jag kan inte alltid förklara varför men jag gör det bara. Hon är ärligt, hon är en tjej som säger vad hon tycker! precis som jag, vi är ärliga. Vi säger vad vi tycker och tänker. Vi är rätt lika hon och jag. Vi är bäst <3

HEJDÅ PUSS

No more pain.

Just nu sitter jag i mitt rum. Jolly sitter typ framför mig. Jag har varit riktigt pepp idag på att supa men nu när jag suttit i storarummet med dom andra så mår jag skit. Jag är hur varm som helst och gick in på mitt rum för att kyla av mig för det är mycket kallare här inne.

Idag vaknade jag runt 1 tiden. Gick ut och satte mig bredvid kakan i soffan. Kollade en usel film, men bytte efter en liten stund. Har bara varit hemma idag och väntat. På sandra, på bättre tider, på öl och på att göra mig i ordning.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om men det finns inget annat att göra. Dom andra sitter ju i storarummet. Dom sitter och super och snackar om saker som inte ens är intressanta. Jag orkar inte lyssna, jag orkar inte sitta där och kolla på när alla har trevligt. Jag sitter hellre här.

Ska snart fixa mitt hår hade jag tänkt. Ska nog platta det. Jaja, ointressantare än mig kan man ju inte vara.

Ska sluta skriva nu så det inte blir för tråkigt. PUSSHEJ

My life would suck without you.

Nu har jag och Sandra vaknat till slut efter en natts sömn. Har sovit jätte bra inatt faktiskt. Fast jag hade sjuka drömmen om att en unge blev uppäten av en val och jag blev biten av en T-rex som jag sedan blev tillsammans med. Ja, ibland har vi alla sjuka drömmar.

Har suttit lite och pillat på designen på bloggen, blir bara mer nöjd hela tiden. Nu har jag äntligen fått den så jag vill ha den. Visst finns det mer att göra med den men den är fin nu, jag gillar den verkligen. Och som man förhopnningsvis lagt märke till så har jag fixat mig en header efter mycket om och men. Jag tyckte verkligen det var skit svårt i början och jag förstod ingenting. Men nu när jag väl har fixat en så tycker jag inte alls att det var svårt. Problemet var att någon annan hade gjort min föredetta header och jag hade ingen aning om vilken storlek den var i, så det blev fel hela tiden. Men nu har jag till och med fixat headern helt själv. Är stolt över mig. Och lägg även märke till att jag har bytt profil bild!!!!! Och faktiskt, jag har ändrat rubrikerna i menyn. Jag kände att dom inte var tillräckligt personliga! Visst är det väl inte världens bästa rubriknamn men det är ju ändå något jag har kommit på själv, så personliga är dom ju!

Nu går Sandra omkring och funderar på vad fasiken hon ska ha på sig. Jaja, jag har redan kläder som ligger och väntar här bredvid så jag har inte samma problem som hon har. Men hon har en stor garderob som hon måste rota i. Men vad det ser ut som så har hon fixat ett par byxor nu som hon ska ha! Nu står hon och tar deo! Hon tror jag inte ser något bakom hennes fula dator skärmar men jo, det gör jag. Nu borde jag egentligen ta kort på när sandra strippar, men tyvärr är det hennes kamera så hon märker ju den bilden jag har tagit. Haha nu står hon i bh den jäveln! Haha det är hur kul som helst att skriva vad hon gör. Ja nu har hon satt på sig alla kläder, och hon avslutade det hela med några sprut från sin snygga parfym!

Haha nu kom agge och knackade på fönstret! Haha han ber mig komma ut men jag bad han komma in. Nu står han här och ser snygg ut! haha nu orkar jag inte blogga mer.

PUSSHEJ


Maria är snygg i bakgrunden!

Övernattning hos Sandra.

Nu har lilla jag pillat en stund med photoshop. Skulle fixa ett öga men har gjort om det tusen gånger och nu när jag väl har fixat det någorlunda snyggt så vet jag inte vad jag ska göra härnäst. Så jag la ner det. Jag kan inte sitta här och göra mig halvt hjärndöd för att jag tänker på hur jag ska göra med det jävla ögat.

Idag sover jag hemma hos Sandra. Behövde komma hemifrån lite, och behövde få tänka på annat en natt. Så jävla skönt att bara sitta här och slappa med henne. Haha och när jag kom hit så frågade hennes mamma om jag ville ha tacos! OVANLIGT! Dom äter alltid tacos här. Och så har jag ätit chips och dipp, mums!!

Idag när jag och Sandra var hemma hos mig satt vi inne i mitt rum och jag fixade iordning mig. Sandra satt och mecka ny musik och tog massa massa bilder på min dator. Helt plötsligt bestämde vi oss för att gå ut och promenera. Vi gick ett varv runt slingan och jag kan lova att vi hade hur kul som helst under vårat äventyr. Det var så jävla skönt att röra på sig, att skratta och ha kul! Det var också jävligt skönt att skrika av sig, för tro mig, vi skrek. Vi skrek så mycket och så högt och det kändes så underbart att få ut alla jobbiga känslor. När vi kom hem kände vi oss friska och härliga. För tro det eller ej, men vi rökte inte en enda cigg under våran promenad. Så vi tog varsitt glas vatten och slappade. Sen var vi hungriga så vi bestämde oss för att laga mat! Vi tog ut spagetti och köttbullar. Men när vi väl hade tagit ut det så slutade det med att Maria lagade maten åt oss. Jag åt hur mycket som helst, jag skojar inte! Två hela bamse portioner! Jag åt fan mer än viktor!!!! Så jävla stolt blir jag när jag äter så mycket. Men efteråt hade jag hur ont i magen som helst, och jag kände mig helt svullen! Men gott var det med mat! Sen kollade vi glamour och sånt på tv och lät maten gå ner. Efter ett tag kom Marcus och hämtade oss. Vi åkte med han ut och sladdade med bilen. Jag älskar att sladda, det är sjukt roligt. Så vi har i stortsett åkt runt hela kvällen i marcus bil. Jag fick även träffa min älskade kaka till slut. Var inte med han särskilt länge men det är alltid underbart att träffa honom. Sen skjutsade agge hem mig och Sandra. Och efter det har jag varit här hela kvällen. Jag har ätit, kollat på tv.. Så nu sitter jag här! Och jag har märkt att tiden går sjukt fort när man sitter vid datorn.

Förhoppningsvis ska jag och Sandra kolla på en film snart, fast hon är upptagen med sin fula kaffekopp. Kan inte vara uppe för sent heller för Maria ville att jag skulle komma hem tidigt imon. Hon gillar inte att jag sover borta på vardagar när jag är hemma ifrån skolan.

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Känns som jag har skrivit hur mycket som helst!?!?! Men en sak vill jag skriva innan jag slutar och det är att jag älskar Kalle Andell. Han är bäst i världen och han är min bara min pojkvän!

HEJDÅ GODNATT


Inte ens döden kan skilja oss åt!

Detta har varit en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv. Har mått så fruktansvärt dåligt och allt jag har försökt glömma, alla känslor jag har gömt undan kom tillbaka! Allt på en och samma gång. Just nu mår jag väl lite bättre men det går som en berg och dal bana. Ena stunden ler jag, andra stunden gråter jag. Ibland stänger jag in mig i min egna lilla värld och vill bara vara ifred.

Idag var jag med skolan på bio, vi såg "i taket lyser stjärnorna". Den berörde verkligen. Ibland kändes det som att någon hade skrivit ett manus om mig. Det var sjukt likt! Allt det jag kände när mamma dog, kom återigen tillbaka. Samma känslor, samma tankar. Jag såg allt framför mig, jag ser allt framför mig. Minns vad som hände och vad folk runtomkring mig sa. Jag minns alla blandade känslor av hat och sorg. Jag hatade hela världen. Och jag bestämde mig för att aldrig prata igen. Och jag pratar inte, på väldigt länge. Jag var i min egna värld och drog mig undan. Nu känns det som att jag vill göra samma sak. Jag är på väg att göra samma sak. Det jobbigaste är nog känslorna. Dom gör så ont. Det känns som jag kallsvettas inuti kroppen, som att någon samtidigt står och eldar på varenda nerv i min mage. Och smärtan drar sig igenom hela ryggen och ger mig obehagliga ilningar i ryggraden. Skulle behöva smärtstillande. Skulle behöva någonting så får mig att försvinna och glömma för bara några timmar. Så jag får sova utan att bli störd och väckt.

Åt helvete med denna veckan, åt helvete med skolan, åt helvete med alla lärare som inte fattar någonting. Jag går inte tillbaka till skolan förän nästa vecka. Jag pallar inte det här. Jag borde inte behöva det här. Dom kan inte tvinga mig. En sak ska dom veta, dom har förstört allt. Dom har gjort så jag är på väg att gå under igen. Tack vare mina mediciner går jag inte allt för långt ner i depression.. Tänk då hur jag hade varit utan dom nu. Det hade inte gått..

Hejdå

En boring söndag.

Idag har jag sovit hos Sandra. Hon sover fortfarande men hennes syrra och emil kom in förut så jag vaknade. Och då märkte jag att Sandra började snarka som en gris så det var lika bra för mig att gå upp. När jag gick upp så käkade jag och Jessica hallonkräm, mumma. Sen gick jag ut och rökte. Sen gick jag ner hit och startade min fina dator. Nu sitter jag här och har kollat lite på bilddagboken men som vanligt lägger inte någon ut roliga bilder. Haha förutom Sandra då, hon la ut en rätt snygg bild. HAHAHAHA fulast är vi.'

Har märkt att alla har skaffat blogg nu, då kanske det är på tiden att sluta för nu är det ju knappast något speciellt om man säger så. Iofs vet jag inte om det någonsin har varit det. Men dom som har börjar blogga får nog lägga på ett kol, för lilla jag skriver faktiskt inlägg 86 i min blogg just nu. Stolt är jag! HAHA, när jag kommer upp till hundra ska jag fan skriva världens fulaste inlägg mannen.

Idag ska jag träffa Kakan. Vi ska hem till mig och han ska hjälpa mig plugga klart så jag får godkänt i omvårdnad. Imon börjar nämligen skolan. Vi ska ha tema vecka denna veckan, och temat är liv och död. Fast det handlar bara om död så jag förstår inte ens varför dom döper den till liv.. Det handlar om hur man ska ta hand om dom som har dött och deras anhöriga. Det handlar också om livet innan döden, hur man ska göra det bästa för den döende personen. Och imon börjar det med att vi ska till bergakungen och se en film som heter "i taket lyser stjärnorna". Den handlar tydligen om en tjej som har en mamma som är döende i cancer, yeah säkert kul.. Nej inte alls, men det kanske är lite bra för mig ändå.

Haha jag vet att jag bara skriver massa strunt idag men jag har fan absolut ingenting att göra. Vill väcka Sandra men vet att hon blir grinig om man väcker henne. Och jag orkar inte med en grinig Sandra idag.

Jag och Kakan ska mysa sen, vi ska kolla film har jag bestämt. Jag behöver dig idag Kakan, känns så tomt utan dig!

HAHHAH JAG MÅSTE BERÄTTA DET FULASTE! i natt när Marcus körde hem oss så släppte han av mig och Sandra vid hennes hållplats, och då skulle kalle gå ut för att ge mig hejdå puss och sånt, och då körde marcus bara iväg. HAHHA JAG OCH SANDRA GARVA IHJÄL OSS. Jag trodde han skoja först men ne då. Så Kalle ringde honom och då sa Marcus: Aha, skulle du med.

HAHHAHAH jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Skrattade hela vägen hem till Sandra och när vi kom in skulle vi givetvis berätta det för alla, men alla satt som frågetecken, så vi skratta ännu mer.

Yeah yeah nu ska jag väl försöka få liv i min prinsessa som ligger där borta och sover.




PUSSHEJ

Peace motherfukkah.

Nu bestämde jag mig för fan för att blogga och det ska jag fanimej göra också ska ni ha jävligt klart för er.

SANDRA HAR SKAFFAT EN BLOGG, SÅ JÄVLA BÄST! haha söt hon är. Liksom, ofta hon har en blogg. Yeaaaaah

Jaha, vad ska man skriva nu då? Jag får väl nöja mig med att jag precis lvla på Lc, haha så nu är jag lvl 20 gött. Det är fett najs kan jag lova. Jag har brist på något att skriva och brist på något att göra så just nu arbetar min hjärna jätte fort för att jag ska komma på något att tänka på ens. Haha ofta man tänker, så jävla överskattat!

Yeah nu kommer min och Sandras låt, fest hos mig, Lalalalala. Den äger dig, och dig och dig. Så det så. Säger du något annat så slår jag dig!

Haha kom precis på en grej. Fan va tönt man var när man var liten ändå, man skrev typ kärleks listor och sånt. Haha fyfan va mobbad man var då. Jag minns fan min kärleks lista gott och väl men för att inte skämma ut mig så ska jag inte skriva ner den här. Hade varit lite skämmigt faktiskt.

Sandra sitter och pillar med sin snyggve blogg just nu, henne blir nog fett najs ska ni se. Men vi båda har problem med den fucking headern. Det är fan inte okej. Jag har inte ens något snygg header, så först måste jag göra en, sen måste jag få den i rätt storlek och efter det måste jag få det att se okej ut på min kära blogg.

Haha jag har flera gånger funderat på att ta bort min blogg, liksom orka skriva saker ingen bryr sig om egentligen. Men faktiskt så älskar jag min blogg. Den är fan mig! Utan blogg har jag liksom inget att göra när jag har tråkigt. Jag har ingenstans att skriva upp mina roliga äventyr, och ingenstans att skriva när jag mår dåligt och behöver skriva av mig. Så oavsett om någon läser, eller om någon ens fattar det jag skriver så är det ändå något jag tycker om! Jag älskar att blogga, jag älskar att pilla på designen. jag älskar att ha ett intresse, och mitt intresse är min blogg.

Fan va onödigt att skriva om hur mkt man älskar sin blogg, men för ovanlighetens skull känner jag mig extra positiv idag. Det är skit bra, orkar inte med att vara på dåligt humör längre. Har varit det alldeles för länge nu så jag tar nog snart livet av mig.

Ne nu ska jag pilla på designen. Ska försöka hitta något skojigt man kan ändra.

Peeeeace.

mayheeeM

här är Sandras inlägg som försvann inatt.


Öööh aa tja, IT'S SANDREEW AGAIN!!
Alla här är HOMOs och alla gick och la sig för ca 30 minuter sedan. Klockan är 05.03 och alla sover, WTF?? Fattar inte hur alla kan vara så trötta och tråkiga. Jag och Johan ville ju vara uppe och fortsätta spela men nej nej, inte resten av the gang. Jag har iaf spelat LastChaos nu i en halvtimme eller nått själv, Andreas skulle ju komma in också men han spelade i typ 10 minuter sen gick han och la sig och skulle "vila ögonen en stund i soffan. men tror han somna rätt hårt.

Yeye efter jag har bloggat ska jag mecka klart en bild jag håller på med, kolla bilddagboken ifall det är några snygga ROLIGA personer som har lagt ut något sköj och sedan fortsätta spela.
Vafan, det var samma sak igår. Alla ville bara sova fast idag var dom iaf uppe lite längre. Alltså jag har skitkul här när dom är med och spelar men dom ska alltid sova så jävla tidigt, >_< homofober är vad dom är.

Hm, Idag har alla spelat GTA i typ 5 timmar isträck haha : D askul men när allas pengar tog slut så orka dom ju inte hållapå och kämpa sig mer. Yeye får la se ifall det blir lan imon igen, hoppas fan det men då får dom fan ställa upp och vara vakna längre. Sedan så var ju Jag Johanna Johan Agge och Kalle iväg till shell tuve en stund och köpte mat dricka chips och cigg. Bruden som jobbar där var som vanligt grinig och höll på och kämpa sig, aja.

FYFAN vad gott det var med Fanta och chips nu då! : O Haha som sagt, jag och johanna har snyggaste LAN-Kepsarna! ;D haha jag med min och Min&Jojjens dans är fan inte dålig! MAYHEEM, DU VET ATT DET ÄR MAYHEEM! (8) Vi ska la fan inte öva in den bättre imon eller, näe inte alls. Som fan occså, inte lite heller.

FAAN VAD !AGGE SNARKAR! NU DÅ! Funderar på om man ska gå och hoppa lite på honom så att han kommer in och spelar med mig. Lite smått segt att spela när ingen annan är inne. Harrejävlar, säg inte att agge börjar med sin pipnäsa nu då tar jag fan livet av mig!!!!!!!!11 Vill väcka Johanna och säga det men hon kommer la döda mig eller nått om ja väcker henne när hon ligger där med sin jävla kuk kaka, ne fölåt men ja fick lite tråkjigt nu när alla somnar. Men jag skulle fan alDrriiiiIIIIGGG kunna somna nu är inte trött nånstans. näe men.. UT Å RÖKA KANSKE SNART? Frågan e om ja vågar gå ut själv, de kommer typ komma någon och pressa upp en fet kniv under trappan och cutta mig. jävlar nu är de nån som börjar sparka i väggar och ha sig också, de är la Johan&Henke som har bög sex eller nått. jag orkar inte mer nu ska jag hitta på nått skoj. byebye alla fula typ 2pers som läser den här bloggen. ha de

MEN HELVETE VÄNTA LITE JAG MÅSTE TA UT MIN ILSKA PÅ NÅNTING NU FÖR AGGE OCH KALLE SNARKAR IKAPP FÖRFAN, säkert johanna också. ASJLDKFLJASÖLKDFJLAKSJFD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAN DOM SLUTA ELELR JA LOVAR JAG KASTAR NÅNTING SNART!!! dom va rätt döda dom hejdå

aslkfjnlkasfd

FÖRHELVETE DU SKOJAR MED MIG!??!?!?!??1+!??!?++++BLOGG FITTA HELVETES JÄVLA KUK FAN ANAL PLUGG!!!! jag hade skrivigt för helvete HUR LÅNG SOM HELT, seriöst?? jag hade suttit och skrivit här i 30 minuter KONSTANT och ALLT, jag skojar inte,.. ALLT FÖRSVANN!!!!!!!!!!

nu är jag så jävla förbamnnad så nu skiter jag i detta hejdå för alltid jförlåt johanna men jag kommer från och med nu aldrig skriva i din blogg igen.

Onödig fakta.

Jag har så jävla tråkigt. Alla andra spelar något fult spel som suger negerballe och som kan "dra åt helvete". Jag kan knappt spela det för jag har en bärbar dator och det är svårt att spela utan en riktig datormus. Förövrigt kör Sandra runt på en gul motorcykel och tror att hon är snygg. Vilket hon iofs är om jag ska vara ärlig.

Kalles gubbe är ännu fulare och jag hatar när alla är så osociala för jag känner mig så jävla jobbig. Jag funderar på att sova snart för jag pallar inte sitta här och vara ful och ha tråkigt. Jag känner mig skit jobbig och har gjort det hela lanet så det blir nog inget mer lan för mig detta lovet. Får se, tänker inte bestämma något men jag orkar iaf inte känna mig såhär mobbad.

Jag borde egentligen spela lite Lc nu så jag lvlar men jag orkar inte det heller. Vill inte spela ensam och Sandra är ju upptagen med det andra fula spelet. Kanske kan jag kolla en film eller något men det är inte heller kul när man redan har sett alla filmer hundra gånger. Och då känner jag mig ännu mer efterbliven.

Som sagt har jag designat om min blogg. Den blev rätt färgglad och nu blir jag på bättre humör när jag går in på den och kollar. Men det återstår en hel del saker att göra. Men jag måste vara ensam och ha riktigt tålamod för att sitta och pilla med designen i flera timmar. Kan ju knappast göra det på ett lan iaf.

Idag vaknade jag vid 1 tiden. Satte mig vid datorn och spelade. Efter ett tag åkte jag och Sandra hem till mig så att jag kunde duscha och byta kläder. Sen stack vi till pizza huset för att käka, för tro mig, våra magar kurra järnet. Och efter det gick vi hem till Johan och fortsatte spela. Enda gången jag har varit ute efter det var för några timmar sen då vi åkte till Shell Tuve för att köpa lite gott och blandat. Det var rätt skoj faktiskt.

Ibland funderar jag på varför jag ens bloggar. Jag bloggar antingen när jag mår dåligt, eller när jag har tråkigt och det inte finns något annat att göra. Min blogg är inte positiv någonstans och den suger stenhårt. Jag har nog max 2 läsare och egentligen är det rätt meningslöst att sitta här och skriva om vad jag gör med tanke på att dom som läser förmodligen är dom som jag umgås med när jag gör saker. Så det jag skriver om har läsarna redan upplevt. Säkert skoj, eller inte.

Jag och Sandra har på oss lan kepsarna. Vi är så in i helvetes snygga och det finns ingen som kan slå oss i snygghet. Fast Sandra lyckas alltid bli den snyggaste utav oss, rätt sjukt ändå. Men så är livet... Jag funderar på att lyssna gammal musik och bli på typ "bra" humör. Men problemet är att man inte vet vad fan man ska söka på. Jaja, det får bli någon annan gång.

Nu ska jag typ lägga mig och sova eller något för det här sög stenhårt.

Godnatt, puss

Mission inpossible.

Jag får panik. Det luktar nudlar överallt. Jag har fobi för den äckliga lukten. Jag har fobi för att få fobi för den äckliga lukten som jag har fobi för. Fyfan vad krångligt det blev, men jag tycker att Sandra förtjänar att få tänka till lite när hon läser min skickliga blogg.

Förresten kanske ni märkt att jag har lyckats förstöra hela min design. Jag vill göra något helt annorlunda, men jag vet inte riktigt vad. Funderar på att ha typ regnbågens alla färger och bara göra den jätte barnslig. Men jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Eller vad jag ska börja med rättare sagt.

Blev precis disconnected från Lc och tänkte att medan jag ändå inte spelar så kan jag blogga lite eller i allafall pilla lite på designen som jag hade tänkt göra härnäst.

I natt drömde jag en sjuk dröm. Jag drömde att jag tvättade hela mitt golv hemma med tvättmedel och sen slickade jag upp det. Och jag kan lova, det smakade fan inte gott. Det var förskräckligt.

Henke hade den fulaste pipnäsan i natt i världshistorien. Jag hatar den som in i helvete! Sen låg han även och rabblade gta koder! Helt sjukt. Han låg i går och snackade i sömnen också. Han sa så fula saker så jag skratta ihjäl.

Jag och Sandra körde mission inpossible i natt. Vi gjorde volter och sånt. Vi sköt alla som kom i våran väg och det slutade med att alla dog. Min pickadoll var snyggast för övrigt.

Nej, nu skall jag pilla lite på designen. Det blir säkert som vanligt helt misslyckat..

PUSSHEJHEJHEJDÅ

lan @ shagz

Y00000, nu är vi inne på andra dagen on the LAN @ SHAGZ. äh vet inte vad jag hade tänkt att skriva egentligen men de va ju änna ett tag sen så.. a. Johanna har blivit disconnectad ifrån LC så hon gick å la sig och mös (WTF MÖS, MYSTE?) med khaaarl. the man. Får la Hoppas på att dom slutar vara så jävla homosexuella snart och att agge kommer tillbaka snart så att jag har någon att spela med för nu börjar de bli jävligt lame här. Nicole och Johan ligger och kollar på bolt<3 nu hehe, så jävla bäst. jag älskar fan hamstern. BTW, Jag&Johanna har meckat dom fetaste LAN-kepsarna nu ehe snygga som fäään. och henke vetefan vad han gör just nu.. han sitter änna mitt emot mig så kan inte se och jag orkar fan itne fråga.
"Markoolio - vad gör du nu" är fan den fetaste låten atm. haha har fan itne lyssnat på den på typ 1 och ett halvt år nu jöö så de va lite dags nu.

fyfan vad tråkigt jag har johanna bara skiter i mig totalt hejdå fyfan för henne.

Lan @ Hedlund.

Nu sitter jag här hemma hos Johan. Väntar på att allas Lc ska bli klart så vi kan spela tillsammans. Sandra sitter och kollar på Youtube klipp, Agge kollar på sandras youtube klipp. Johan och Nicole sitter och fular sig. Henke ligger och porrar sig i sängen. Kalle ligger och snuttar i soffan. Jag sitter här och dricker fanta.

Har precis gjort om designen. Blev definitivt inte som jag hade tänkt mig men det ordnar sig nog. Orkar inte fixa allt samtidigt, får ge det lite mer tid. För övrigt så snöar det ute. Yeah..

Bara så att alla vet så har min storebror superkrafter. Idag slängde han sig ur sin bil i farten, hoppade på Malin och sen hoppa han in i bilen igen och körde vidare. Det är fan inte dåligt gjort. Han är stentuff.

Jag har tråkigt! Funderar på att gå och pussa lite på min snuttekaka. H3h3, bloggar mer sen.

PUSSHEJ

RSS 2.0