- uuääh.

Igår kväll när jag gick och la mig så var jag hur trött som helst, men ändå vaknade jag kl 1 och var hur pigg som helst. Jag kunde inte sova och låg och vred och vände i sängen och helt plötsligt fick jag för mig att mitt hjärta skulle sluta slå, så jag satt i en timme och kollade min puls och jag fick för mig att jag knappt kände den. Så jag spelade på min mobil i två timmar, var livrädd att jag skulle somna och dö i sömnen! Skumt.

I morse när jag vaknade var jag hur trött som helst, och jag har mått jätte konstigt hela dagen. Jag har ont i hela kroppen och jag hostar och har svårt att andas. Jag känner mig helt färdig. Jag är svin trött hela tiden och orkar knappt röra mig. Nä jag gillar inte detta alls.

Just nu ligger jag i Andreas soffa och kollar film med Janni, vi kollar på polarexpressen. Den är mysig tycker jag!

Jag hoppas jag mår bättre imon, jag hoppas att jag slutar stressa så mycket så att min mage mår lite bättre. Och jag hoppas att mitt humör blir bättre! Jag är sur och ledsen hela tiden, det är jobbigtjobbigt.

Peeace.

- helgen.

Har haft riktigt roligt hela helgen! I fredags hade jag fest och det kom hit lite folk. Jag dansade hela kvällen och hade riktigt riktigt roligt, tills det tyvärr flippa ut lite. I lördags var vi hemma hos Linus och det var roligt där! Dansade hela kvällen med Sebbe och ibland Nellie, det var riktigt roligt. Sen sov nellie och Sebbe hos mig. Igår var jag trött som fasiken. Var hemma hos Magnus en liten stund och kolla film.

Idag var det utflykt med skolan, jag åkte dit med Janni. Efter ett tag kom Halldin och Jojo dit. Det var kallt och tråkigt så vi stack in till stan och hämtade ut pengar. Janni bjöd mig på taco buffé! Nice. Jag och Janni åkte till torget efter det och solade, sen har vi bara vart hos mig och kollat tv. Imon skall jag till tandläkaren, jippi!

Nu skall jag och Janni städa lite tror jag. Skriver kanske kanske lite sen.

Peace <3


- Hyper!

Idag har jag haft världens energi. Jag har hoppat runt, jag har lekt på lekplatsen på björlandagården. Jag har inte kunnat sitta still en sekund! Det har varit helt underbart att röra på sig! Nu väntar jag på pengar av min vårdnadshavare så att jag kan köpa ett gymkort och börja gymma med Nellie. Det skall bli hur kul som helst!

Jag måste bara säga att Sebastian Ljungmark är en helt underbar vän! Du lyssnar verkligen på allt jag säger. Du finns alltid för mig. Du är bäst! Glöm aldrig att jag finns för dig föralltid! Sötnos, du är min bästa killkompis!

Nu skall jag kolla film med Andreas och Janni! Jag skall upp kl 7 i morgon för att jag skall till skolan, usch.

Peeace! =)

- Första skoldagen!

Första dagen i skolan. Går i en helt ny klass, eller det är fyra st från våran gamla klass som går i samma plus några från andra klasser. Vi är 18 styckna bara och klassen jag går i heter nu OP3A. Har samma studiehandledare som förra året vilket känns bra eftersom jag inte måste berätta hela historien om mig återigen. Jag var jätte nervös när det var upprop för jag har inte fått hem något brev från skolan under sommaren. Men dom ropade upp mig ganska tidigt, och efter mig på klasslistan kommer Johanna Halldin! Bra att jag kom i samma klass med någon som jag umgås mycket med i skolan! Och inriktningen för våran lilla klass är psykiatri. Våran lärare berättade idag vad vi kan jobba med efter 3an. Vi kan jobba med rehabilitering för handikappade på sjukhus, vi kan jobba som mentalskötare på psyket JIPPI! Och vi kan även jobba med psykosocialt arbeter, alltså vi kan jobba med missbrukare. Det låter toppen! Jag har inte fått mitt schema ännu men min lärare berättade lite om det.. Tyvärr slutar vi kl 16 på fredagar men han sa att vi kommer få sluta tidigare om vi jobbar bra. Jag börjar 11:50 varje måndag! Haha, den du! Det är ganska vanliga tider annars, vi börjar vid 8-9 tiden och slutar vid två-tre tiden. Nog tjötat om skolan!

Just nu sitter jag i soffan med Janni och lyssnar på hennes skiva med lugna låtar. Jag hoppar gärna över kärlekslåtarna, blä.. Janni har precis lagat mat till mig! Hon är en duktig hemmafru.

Mitt liv rullar på som vanligt just nu. Det är precis som det brukar vara. Jag vill inte ha det såhär men jag får helt enkelt leva med det. Men i mitt hjärta så är det alltid du och jag.

Nu skall jag kolla på tv och ta det lugnt. Jag är sjukt trött!

Peeeace! =)

- Kärlek

Jag ser hela tiden folk som är sådär kära och äckliga. Jag ser min bror och hans tjej när dom skoj bråkar, när dom gör gemensamma saker och får varandra att skratta. Jag hatar det och jag vill inte se det, jag vill inte se någon som är kär för det är hemskt. Jag vill inte se folk som håller hand, jag vill inte se folk som kysser varandra, jag vill inte se folk som håller om varandra. Dem ser ut att må så jävla bra och det ser ut som dom är så jävla lyckliga. Jag vill inte se det. Jag vill inte veta att andra folk mår bra, är kära och lyckliga. Jag vill inte veta att andra får älska och bli älskade. Och varför vill jag inte det? Jo, för jag är avundsjuk. Jag vill också ha det så.. Jag vill också pussas och hålla hand. Jag vill också höra någon säga jag älskar dig. Det är sjukt hur många små saker man saknar hos en person, små saker som man inte ens har tänkt på innan! Jag hatar att sakna, jag hatar att älska, jag hatar att inte kunna glömma.

Byebye

Me, myself and I

Varför bloggar vissa varje dag medan andra bloggar endast när dom mår dåligt? Jag vill kunna blogga när jag mår bra också men då är min tid oftast uppfylld med annat. Jag mår bra av att vara med någon, så därför mår jag oftast dåligt när jag är ensam vilket gör att jag då har tid att blogga.

Jag har hela tiden försökt leva upp till andras förväntningar så gott det går, men oavsett vad jag gör så kommer jag aldrig duga i andras ögon. Så jag ger upp! Jag skiter i det nu, jag orkar inte försöka vara någon. Jag har velat duga för dig, men det gick aldrig och det gjorde mest ont. Jag tänker inte utsätta mig för det igen.

Jag har blivit så fruktansvärt tyken, agressiv och negativ det senaste. Det känns som att jag bara klagar och klagar hela tiden.. Jag vill inte vara sådan här men jag vet inte hur jag skall vara annars. Det finns så mycket att hata, så mycket att klaga på. Det känns som ingenting är värt något längre. Jag trodde att det var värt att kämpa för det man vill ha, för den man är, för det man står för, för den man älskar. Men det är fan inte värt. Vad är då värt om inte det är?

Jag känner mig som en maskin som gör saker för att alla andra skall må så bra som möjligt. Jag försöker vara glad och trevlig men det går inte. Och jag blir så trött när jag hör mig själv klaga men ändå kan jag inte sluta. Vad fan kom allt det negativa ifrån? Jag brukade vara en glad, sprallig och positiv tjej. Men ingenting utav mig är kvar längre. Du tog det ifrån mig!

Jag försöker glömma. Fast det kanske inte är rätt sätt. Men hur gör man annars? Det går inte en sekund längre innan jag fastnar i mina egna tankar. I min jävla bubbla som bara är, som jag hatar. Jag sitter fast och kan fan inte ta mig ur den. Allt känns obehagligt och jag avskyr den känslan. Att gå upp ur sängen är hemskt, att vara hungrig är hemskt, att inte kunna le är hemskt, att höra låtar som påminner är hemskt, att känna är hemskt. Jag tänker aldrig aldrig aldrig ALDRIG aldrig aldrig låta mig själv känna igen, det här var sista gången och jag vill fan inte må såhär igen!!

LillLördag.

Alla velar hit och dit om vad man skall göra idag. Jag vill dra in till stan! Det är bra band och jag tror det kan bli roligt. Tyvärr har man ju ingen alkohol  att festa på men jag tror det kan bli trevligt ändå. Jag och Nellie skall iallafall in till stan och vi får ragga nya kompisar! Det kan faktiskt bli roligt för man vet ju aldrig vart man tar vägen!

Jag har precis duschat! Varje gång jag står i duschen så tänker jag på hur jävla gött det faktiskt är att duscha! Men när jag stått och tänkt på det ett tag så brukar varm vattnet ta slut och då ångrar jag mig! Haha, sjuk är jag.

Just nu sitter jag här och små ler och bara älskar mig själv. Det är en underbar känsla att älska sig själv, speciellt eftersom det inte händer så ofta! Fast en sak kom jag på alldeles nyss. Jag måste operera min näsa! Den är liten och rund och jag kommer aldrig kunna ta mig själv på allvar så länge jag har den här bebis näsan! Fyfan vad jag klagar nu och jag låter som världens fjortis. Men sant är det, jag skall faktiskt även operera mina bröst när jag fyller arton också! Oavsett vad någon annan tycker. Jag tycker det är sjukt snyggt att ha stora bröst så jag vill också ha det!

Nellie är en fruktansvärt seg spik. Jag saknar henne men hon förstår inte det. Visst, jag har bara varit ifrån henne en timme men det är faktiskt en timme för mycket! Åh, Mask skicka söt låt. Tack mannet! <3

Peace Out!


LanhosHenke.

Har lanat hos Henke inatt. Gick och la mig vid 9 tiden i morse. Vi såg tre filmer på raken i natt. Hade inte så mycket annat att göra. Henke somnade sist!

Idag skall vi förmodligen dra oss in mot stan och kolla på apocalyptica! Fett nice. Gött att komma ifrån björlanda lite.

Sitter och väntar på att left4dead skall bli klart, och dom som känner mig vet att jag HATAR HATAR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HATAR att vänta så in i hell. Men jag skall försöka överleva det ändå.

Nu skall jag ta en cigg!

Peace out yaall!

HosNellie.

Ja, jag bloggar alltid lika "ofta" nu för tiden. Jag blir deprimerad när jag ser min blogg, det är därför jag inte bloggar. Jag vill ändra designen men jag vet fan inte hur den skall se ut. Jag vill göra en ny header men jag vet inte vilka färger jag skall ha eller någonting.

Är hemma hos Nellie nu, vi har nyss sett walk the line och spirit. Dom filmerna är awesome. Idag har jag slappat hela dagen. Har inte gjort någonting vettigt alls. Har ätit massa god mat och gottat mig.

Imon skall det bli bra väder sägs det, men man vet ju aldrig. Men om det blir det skall jag bada! Och på kvällen skall jag förmodligen in till stan med Nellie. Det kommer bli mys. Men jag litar inte riktigt på vädret här i sverige, speciellt inte på sommaren.

Nä, nu skall jag fortsätta fundera på hur min blogg skall se ut.

Peace out!

Bjäääbjäää

En stund, en liten stund var jag lycklig. Jag var någon annanstans. Jag var kär, galen och allt kändes magiskt och underbart. Jag är glad att jag fick uppleva den stunden. Den lilla stunden var bara min. Jag kan nu lägga den i min osynliga hylla bland underbara minnen och ingen kan ta den ifrån mig. Jag älskar känslan att bara vara. Det är bara med dig som jag är mig själv och samtidigt kan njuta av det. Jag vet att det inte är du och jag. Jag försöker inte få dig att ändra på dig. Så länge du är glad och trivs med att det inte är vi så kan jag inte begära mer. Vissa dagar mår jag bra och vissa dagar mår jag pissdåligt, men så är det alltid. Jag är iallafall väldigt glad att du bryr dig, att du försöker finnas för mig. Det betyder jätte mycket och det värmer verkligen.

Yeah! Idag skall jag sova själv, dt är jätte skumt för jag brukar inte göra det så ofta nu för tiden. Sedan jag kom hem från SkaraSommarland har jag sovit ensam typ 3 nätter bara. Men ibland är det gött att sova själv. Det är gött som fan att ha hela sängen själv! Fast det är fortfarande tomt att inte sova bredvid Nellie. Jag har vaknat upp bredvid henne varje morgon.

Igår var det fredag. Jag var hos Marcus. Det var lite folk där och vi spelade öl spelet. Men eftersom jag mår dåligt varje gång jag dricker nu för tiden så gick det inte igår heller. Jag blev spyfärdig nästan direkt och fick sluta dricka. Jag och Nellie gick hem till mig runt halv 2 och kollade film istället och bestämde oss för att spara på våra cider.
Idag träffade jag först Magnus en stund för vi hade bestämt att vi skulle vara med varandra idag. Men så blev det inte. Han kom hit och var JÄVLIGT otrevlig och ställde sjuka frågor som jag vägrade svara på så då åkte han igen. Jag förstår inte varför jag skall berätta mitt privatliv för honom, han har absolut inte med det att göra.
Efter det gick jag hem till Sebbe och åt tacos och kollade tv. Sen kom Nellie dit och då kollade vi två filmer. Sen tröttnade vi på det och åkte hem till Leios istället. Vi kollade tv där och åt hamburgare, sen åkte vi hem. Så jag drack inte idag heller. Det har varit en väldigt slapp helg men jag tror jag behöver det ibland. Eller min mage tycker det iaf eftersom den strejkar och vill att jag ska spy så fort jag dricker något.

Orkar icke skriva mer. PUSSHEEEEEEEEEEEEEEEJ

RSS 2.0