One beautiful moment.

Har snackat med Zomia nu halva natten. Vi har snackat om gamla minnen. Fan va underbart det är att snacka om sånt ibland. Vi har snackat om bra och dåliga saker, fast jag ångrar ändå inget vi har gjort tillsammans. Du nämde precis den gången vi stal pengar utav min kusin, och när dom kom på oss så tog jag på mig hela skulden, jag sa att du inte var inblandad. Och så klart jag inte nämnde dig, jag älskar ju dig. Skulle aldrig tjalla på någon som står mig så nära som du gör. Du är en av mina närmsta vänner. Jag har haft två riktigt riktigt nära tjej bästa kompisar i hela mitt liv och det är du och Nellie. Ni gör mina dagar underbara, ni är dom jag lever för, ni är luften jag andas, ni är mitt allt.

Det är fuckt'up att snacka om massa gamla saker, man minns fan allt helt plötsligt. Alla våra smeknamn, haha jag har dom uppskrivna i min dagbok hemma. Och alla saker vi sa om varandra.. Vi är som handen i hansken! Vi är mongot och klittan. Vi är araben och finnen. Vi är babyface och actionman! Jag kommer aldrig aldrig någonsin lämna dig Zomia. Du är en del av mig, utan dig är jag inte hel. Jag minns när vi skulle bli blodsystrar och jag körde in nålen i en blodåder! Ja har fortfarande kvar ärret från det. Jag var tvungen att gå till skol syster så att hon skulle få stopp på blödningen! Haha! Glömmer aldrig. Vi har alltid haft varandra och så kommer det förbli. Det finns många som har försökt att sära på oss, men ingen har lyckats, och ingen kommer att lyckas! Jag älskar dig, now and forever.

Nellie ligger för tillfället och kollar film med hennes kyckling.. Det är inte Nellies födelsedag längre :(   ! Goddamn it.
Johan sitter vid sin dator.. Broob kollar också på någon jävla film där borta i soffan och ja är så fucking trött så ja fattar absolut ingenting, och ja snackar bara massa skit för ja vet inte ens vad ja håller på med. Ja måste rätta varenda ord 50 gånger för ja stavar fel hela tiden! Det är fan inte okej..

..Zindoria

Lan @ Shagz

Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Alla spelar och jag orkar inte för man behöver alldeles för mycket tålamod för det och det har inte jag. Nellie fyllde 16 år igår... Jag bloggade aldrig på hennes födelsedag, fan va värdelös jag känner mig när jag inte ens bloggar på min alldeles egna bästavän fyller år. Men i allafall, GRATTIS NELLIE! Jag älskar dig mest i hela världen, hoppas du blev glad av min present. Jag vet att du inte gillar att öppna presenter när andra är med, jag gillar inte heller det.. Så jag är faktiskt glad att du öppna det bra med mig. Du ska veta att du är det bästa bästa bästa som någonsin har hänt mig. Jag älskar dig så jävla mycket, jag kan inte ens beskriva med ord.

I dag kom jag hem till Johan kl 12 och väckte dom som var här.. Pricken kom iofs inte ihåg att ja väckte honom, segt.. Jag väckte Sebbe när han var mitt inne i en porr dröm.. HAHA! Sen när alla var vakna och började spela så somnade jag i Johans bäddsoffa.

Idag köpte Nellson en ny mobil, men den vill inte fungera som den ska så jag hatar den, för nellie är värd det bästa. Imorgon ska jag först med nellson och tatuera sig och sen ska hon byta mobil eftersom den inte vill fungera som den skall.

Imon skall jag nog sova hos Magnus, det var ett tag sen och jag saknar honom.. Denna helgen som kommer ska jag nog sova hos Magnus på lördag.. Jag vet att jag inte har lagt energi eller pengar på att åka till kungälv men jag får göra det denna gången, eftersom du tvivlar på om mina känslor för dig är äkta..

Jag boggar nog senare, pallar inte mer nu.. Men alla ska veta att, den jag älskar mest är Nellie Liss Persson.. Jag älskar henne mest i hela världen. Det kommer föralltid vara vi två.

Two souls in one body, remember?!

..Zindoria

"Brubbel-time".

Nu är jag hemma hos min älskade bästa vän Nellie Persson, den jag älskar mest utav alla! Hon sitter och snackar med alla söthuvuden i vent och jag sitter bredvid vid min dator.

Idag har vi gratulerat Johan för att idag fyllde han 16 år. Jag och Nellie hade köpt ett gosedjur till honom som är döpt till Nalleman. För tillfället är Nalleman med dom och lanar så han har det nog rätt bra med Johan!
Fast enligt Nellies beräkningar så fyller inte Johan år längre. I morgon fyller Nellie år, jag ska ge henne tusen pussar och tusen kramar, alltså i present. Haha hon tror att jag har köpt något till henne, hon är så lättlurad. :(

Magnus var här för en liten stund sedan, han hade med sig chips fanta och en henke. Fast Henke var inget vi bad om, men det andra var väldigt gott. Vi kollade på superhero movie, och bara så alla vet så var det den första filmen som Nellie någonsin har bränt ut! Heja henne ffs!

Nu är jag lite halvt röksugen och hoppas verkligen att Nellie hänger med mig ut när hon ser detta, skulle bli väldigt glader då! Och glöm aldrig, vi är bästa vänner för evigt.

..Zindoria

Ett värdelöst léende.

Har inget att skriva idag. Värdelöst.

..Zindoria

Dagens fucking outfit.

Sitter i mitt rum nu med en bok framför mig, har ett stort grupparbete i skolan i kursen "Människan socialt & kulturellt". Jag har inte ens börjat med min del av arbetet och jag förstår absolut ingenting av vad jag ska göra. Arbetet handlar om en kultur och en målgrupp och hur det är i olika kulturer. Arbetet är inom gränsen vård och omsorg. Min grupp arbetar om Samerna, så boken framför mig, "Samernas Historia" ser helt fucktar ut och jag har inte ens lust att öppna den. Vet att jag måste göra åtminstone någonting för att inte Natalie i klassen skall bli arg på mig.

Idag har jag varit i skolan i stort sett hela dagen, stack hem sista lektionen eftersom vi kunde arbeta med grupparbetet hemifrån. När jag hoppade av bussen på min hållplats så kom Nellie och hämtade upp mig så att vi kunde åka hem tillsammans, hon skulle hem till hennes kyckling. Så jag satt i storarummet och kollade på tv i några timmar, åt middag som maria lagade, hjälpte maria med en "lek hage" för våra nya kattungar, men det visade sig att två delar har försvunnit så vi vet inte riktigt hur vi ska göra. För tillfället är inte kattungarna så irriterande, för dom är så små så man märker dom inte eftersom dom fortfarande ligger i födsel buren. Men om några veckor kommer det inte vara lika roligt med 9 jämn gamla kattungar som springer omkring runt ens fötter, åh. Sen gick jag ut ungefär en timme med Nellie. Vi åkte till trulsegårdsskolan för att Viktor, Kalle och Alex skulle spela basket. Jag och Nellie ägnade den största delen av tiden till att åka ner för en ramp. Sen kom Henke och Robin dit och gjorde oss sällskap. Sen skjutsade Nellie hem mig eftersom hon skulle vara barnvakt halv 8. När jag kom hem satte jag mig framför tvn lite, och nu sitter jag här framför datorn.

Det finns något som jag stör mig fruktansvärt mycket på, och det är "dagens outfit". Vem fan kom på idén att skriva i en blogg vad man har på sig för kläder? Vem bryr sig om vad någon annan har på sig för kläder?
Så för att göra det hela ännu mer störande så kommer min alldeles egna...
Dagens outfit:
Strumpor: köpta från okänt.
Andra underkläder: köpta från okänt.
Mjukisbyxor: inte mina.
Slapp tröja: köpta från okänt.

Fyfan vad intressant det där var, riktigt roligt samtidigt. Borde göra dagen outfit fler gånger, hoppas folk blev rikigt intresserade utav vad jag har på mig! Synd bara att ni inte kan köpa likadana snygga kläder som jag har på mig, eftersom jag inte lägger på minnet vartifrån jag köper allt som trycks in i min garderob, ( de flesta sakerna ligger i en hög på mitt rum)

Ibland när jag läser någon annans blogg, så kan jag bli så överraskad av att folk skriver om så ointressanta saker. Fast jag tror inte att någon bryr sig om vad jag skriver heller. Men skillnaden är att jag skriver min blogg för mig själv och för min närmaste vän. Och för det mesta är det nog bara vi som förstår vad jag skriver. Men alla som skriver tillexempel dagens outfit, ni skriver för alla andra, för att folk ska bli intresserade. De flesta kända bloggar skriver om mode, men har ingen förstått att det finns saker som är så mycket mer intressant än vad folk har köpt och hur mycket det kostar och vad för fånigt märke det var på den nya prylen?

Nu har jag vaknat 4-5 gånger varje natt i två dagar av att jag har kramper i magen, har ingen aning om vad det beror på. Pratade nyss med fostermor om det och eftersom våran privatläkare har gått i pension så måste jag beställa tid på vårdcentralen, och det har jag fan ingen lust med. Om det är något jag avskyr så är det att åka till sjukhus eller vårdcentralen, jag lider hellre än att åka dit! Det är hemska ställen som inte förtjänar att finnas. Fast jag måste ändå få reda på vad min jävla mage håller på med.

Någon dag ska jag beställa tid hos min frisör för att färga håret, har ingen aning om vilken färg jag ska ha, ge mig några tips?

..Zindoria

Att börja lita på dig igen, vore som att ta självmord.

Det tar flera år att bygga upp en tillit, och det tar endast några få sekunder att förstöra den. Vi hann inte ens bygga upp våran tillit, dom sekunderna kom alldeles för snabbt in i vårat förhållande. Jag skulle kunna mörda någon för att få den dagen ur mina tankar, för den dyker upp när jag minst anar det, och knäcker mitt psyke på alla möjliga sätt. Jag är trött på det, jag orkar inte mer. Jag orkar inte tänka, och jag kan inte glömma.

Det jag är allra mest rädd för, är att jag en dag helt plötsligt skulle få en dum tanke att börja lita på dig igen. För då vet jag, att den dagen är jag inte frisk längre. För så länge jag vet vad jag sysslar med, så länge jag tänker klart så kommer jag aldrig börja lita på dig igen. Det misstaget gör jag aldrig om, och jag vet, jag vet att man inte kan bygga ett förhållande om man inte kan lita på sin partner, men jag kan fan inte, och jag vill fan inte..

Det värsta var inte själva händelsen, för det hade jag kunnat leva med. Men du förödmjukade mig framför alla mina vänner, du fick mig att framstå som en jävla idiot i allas ögon.
Och det.. det kan jag inte leva med.

Du kanske inte förstår, att du har sårat mig värre än någon annan. Och det förlåter jag dig aldrig för.

..Zindoria

Mitt dussin fläsk, Melker.

Jag har varit hemma från skolan i två dagar nu. Igår hann jag i allafall sjukanmäla mig, idag vaknade jag 12:05, alltså 5 min efter att tiden hade gått ut, segt. Imon skall jag till skolan, för jag har lovat Nellie att leka med henne imon och för att få gå ut måste jag till skolan. Kanske ska träffa min kusin en timme imon i stan efter att jag har slutat, då kan jag vänta på Nellie medan, så jag slipper åka hela vägen hem helt ensam. Jag har missat så jävla mycket i skolan, börjar närma mig 50% frånvaro nu, inte bra Johanna. Jag måste nog börja skärpa mig. Det drabbar inte bra mig, för jag gör ju grupparbeten i skolan och det drabbar alla som hamnar i samma grupp som mig, stackars dom.

Nu sitter jag här och lyssnar på såkallad psykmusik, enligt mig och alex. Rätt bra musik, förutom att jag känner mig helt borta i huvudet. Fast det är iofs ganska skönt för musiken gör så att det inte finns så mycket plats kvar till att tänka. Helt suveränt faktiskt. Kanske borde börja lyssna på sådan här musik så att jag slutar tänka så mycket, eller något..

Idag har Nellie faktiskt inte bett mig blogga, vilket är konstigt för hon tjatar på mig varje dag. Fast innerst inne så vet jag att hon verkligen vill att jag ska blogga. Ibland känns det som att jag bloggar för hennes skull, eller det känns så ganska ofta. Fast det är bra att blogga för hennes skull, för då känns det mer värt att göra det. Och eftersom jag gör allt för henne så är det klart att jag även bloggar för henne. Och sanningen är den att om exakt 14 dagar så fyller Nellie år. Då blir hon hela 16 år. Då betyder det att jag och Nellie har varit bästa vänner i 12 år, tror jag. Nellie, du får rätta mig om jag skrev fel. Tiden går väldigt fort, när man har roligt tänkte jag först, men jag har ju självklart inte haft roligt varje dag i 12 år, så länge har nog inte någon roligt utan avbrott. Mina avbrott brukar faktiskt, som tur är, komma samma dagar som Nellies. Då är vi deppiga tillsammans, och det brukar sluta med att vi alltid kommer fram till samma sak: Vi hatar världen, och världen hatar oss. Det låter alldeles utmärkt dom dagarna. Nu skall jag sluta skriva om Nellie, kan inte tjata om henne hela tiden. Sanningen är att jag faktiskt inte orkat skriva mer idag över huvudtaget. Får hitta på något annat. Kanske läsa Charlies blogg, det är alltid roligt att läsa den. Tycker att den är värd att ta en titt på www.xade.blogg.se

Sov sött, eller något.

..Zindoria

Att tänka gör än förvirrad.

Om det är något jag verkligen avskyr så är det att vara förvirrad. Det blir man av att tänka för mycket. Jag önskar att det på något sätt gick att stänga av tankar, att man bara kunde glömma allt för stunden och inte tänka på något speciellt. Jag har sån jävla huvudvärk för att jag tänker, jag tänker och tänker tills jag somnar och sen drömmer istället. Jag är aldrig utvilad, det känns som att jag ständigt går omkring i en bubbla, jag lever i bubblan och jag ser allt utanför från min bubbla. Ingen kan nå mig ända in, bubblan tränger inte igenom någon, den finns där som ett skal som inte vill eller kan försvinna. Eller så är det jag som inte vill att det ska försvinna, jag kanske triva där inne. Jag kanske inte vill att någon ska kunna nå mig ända in, för det är alldeles för smärtsamt. Det gör ont när någon kommer för nära, för den enda tanken jag har är att den personen någon gång kommer att försvinna, för det gör alla till slut. Och även om man ska njuta och ta tillvara på det man har, så är det svårt för det kommer ju försvinna. Varför skaffa något som ändå försvinner till slut? Är inte det ganska onödigt? Man blir bara ledsen, sårad, whatever. Men samtidigt vill ingen vara ensam. Så man måste släppa in någon, man måste bli ledsen och sårad. Vad är det för jävla skit egentligen? Jag kanske bara har konstiga tankar nu, men är det inte faktiskt så det är?

När jag ser någon riktigt glad och riktigt lycklig blir jag väldigt avundsjuk. Jag vill också vara riktigt glad och riktigt lycklig.

Egentligen hade jag ingen lust att blogga idag, men nu är det så att min ängel är sjuk idag och hon önskade förut att jag skulle blogga idag och då gör jag det, endast för hennes skull!
Förlåt om du inte fick läsa något roligt, men jag kommer tyvärr inte på något roligt att skriva nu. Du vet att jag är rätt förvirrad nu, du vet att jag tänker väldigt mycket. Huvudsaken är i allafall att jag har dig vid min sida.

Jag älskar verkligen min bästavän, hon är det bästa som någonsin har hänt mig. Utan henne hade jag inte varit den jag är idag. Tack för att du finns, tack för att du gör mitt liv meningsfullt.

Hela helgen har jag spenderat tillsammans med min pojkvän. Vi har myst och varit ute med kompisar. Vi har sovit tillsammans, på fredagen själva, på lördagen bredvid snarkande Sandra. Det har varit en bra helg, en rolig helg.

Jag är nog ganska nöjd.

..Zindoria

En fantasilös Zindoria.

Nu har jag kollat klart på day after tomorrow. Mitt i filmen så slutade våran digital box fungera så jag missade halva filmen, inte så kul. Men såg iaf slutet..
Idag har jag inte gjort så mycket. Kl 9:00 gick jag upp för att åka på polis förhör. Efter det åkte jag och fostermor för att handla lite saker. När jag kom hem somnade jag igen och vaknade kl 16. Då satt jag framför min dator en stund. Sen gick jag ut för att träffa Sandra. Henne var jag med till halv 9 för båda skulle hem för att kolla på day after tomorrow.
Det är ungefär vad jag har gjort idag.. Hoppas dagen imorgon blir lite roligare. Jag och Sandra har bestämt att vi ska supa imon, endast för att Sandra ska kunna fylle snacka, haha. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska få alkohol ifrån, får se om jag kan skrapa ihop lite pengar. Jag skall även träffa Magnus imorgon, brukar sova hos han varje helg så förmodligen blir det så imorgon också ifall jag inte sover med Nellie som vi har funderat på nu under veckan.

Imorgon ska jag även till skolan. En lång och tråkig dag i skolan. Jag börjar halv 10 och slutar tre, och jag tycker inte att det är rätt att sluta så sent på en fredag eftersom man har så mycket annat att göra på fredagar, men det är ju bara min åsikt. Har läxförhör sista lektionen så jag kan inte hoppa över den som jag har gjort varje fredag ända sedan jag började i tvåan.

Jag funderar faktiskt på att städa mitt rum i natt. Det ser förjävligt ut faktiskt. Har smuttstvätt på golvet, har skräp överallt, måste även byta sängkläder. Det finns mycket att göra. Problemet är bara att jag inte orkar, men någon gång måste det ju ändå göras.

Godnatt allesammans.
..Zindoria

Två hjälpande händer.

Nu var det ett tag sedan jag skrev.
Min dator har inte fungerat som vanligt men förhoppningsvis håller den ett tag nu.
Det har ju hänt en del sedan jag skrev sist.. Sist försökte jag få tillbaka Lyckokakan i mitt liv, men nu skiter jag fullständigt i det. Jag har helt enkelt tröttnat.. Eller jag bestämde mig helt enkelt för att det inte är värt besväret. Jag klarar mig faktiskt bättre utan. Och han är inte längre en lyckokaka. Det var nog dumt att ens börja kalla honom för det för jag kan inte riktigt se någon gång som han gjort mig riktigt riktigt lycklig..

Jag och Magnus är tillsammans igen, vi blev tillsammans den 18 september. Kommer kännas skumt när vi har varit tillsammans i 1 månad, för knappt två veckor efter det skulle egentligen vara våran två års dag. Jag är väldigt glad att jag har honom. Jag känner mig trygg i hans famn, när han håller om mig känner jag mig hemma.



Det som en gång var något gulligt, är nu löjligt. Jag kan inte ens säga det rakt ut.. För jag vill inte såra dig förstår du väl. Jag vill inte vara någon mellan hand. Jag är väldigt trött på det här nu. Jag vet inte hur det här ska lösas. Men ni kommer tröttna till slut, det är jag säker på.

But i dont have to make this misstake, and i dont have to stay this way.

Jag har kommit en bra bit på vägen till att må riktigt bra, jag är så glad att jag har två hjälpande händer. Idag har vi bestämt att jag inte ska sova borta på vardagar mer, det här var nog den värsta natten i hela mitt liv. Jag kunde verkligen inte sova, och när jag inte får min skönhets sömn så blir jag irriterad. Fast jag har märkt att väldigt mycket irriterar mig nu för tiden. Jag är trött på att gå omkring och vara småsur hela tiden. Ett stort tack till mina hjälpande händer Magnus och Maria.

..Zindoria

RSS 2.0