I nöd och lust!

Erik Andersson
Du är lyckan, kärleken och meningen med livet!



Jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu. Allt tack vare att jag har världens bästa pojkvän!
Erik, du har förändrat mitt liv så oerhört mycket. Du har tagit mig från botten till toppen.
Jag kommer förevigt vara dig tacksam för allt du har gjort för mig. Du har fått mig att älska mig själv,
och det är ovärderligt.


Jag lovar att för alltid vara dig trogen, jag lovar att älska dig i nöd och lust, i medgång och motgång.
Inte ens döden kommer kunna skilja oss åt.



Idag har jag varit hemma hos Sandra. Vi satt och tjötade och kollade lite på tv. Efter det åkte jag på soc möte som gick väldigt bra. När det var slut så gick jag till backaplan och där mötte jag min älskade pojkvän som hade gått från jobbet en timme tidigare för att kunna vara med mig en stund innan han skulle på sin målarkurs. <3
Nu sitter jag här hemma och kollar på finalen på biggest loser. Alla har blivit smala och vackra. Människor som klarar av att gå ner så mycket är väldigt väldigt starka tycker jag! =)

Om en timme ungefär kommer Erik hem. Längtar massor tills jag får ligga och mysa med honom! <3

I love you, i really really do. Erik <3

Idag har jag städat, städat och städat hela dagen lång. Har även städat i min garderob så att jag kunde få in dom kläderna Heléne kom med idag, men jag fick fan inte in dom ändå och det finns inga galgar så man kan inte hänga upp dom.. ÅH!!

Men nu är det iallafall hyffsat rent. Ställde även in glasen jag fick av Eriks storasyster på min student, ställde dom i skåpet bredvid tvn och det blev jätte fint.

Nu däremot tänker jag inte städa mer, är så otroligt förkyld så det känns som jag har hostat sönder mina lungor.. Sitter konstant och suger på två halstabletter samtidigt.. Får hoppas på att det går över snart.
Om en liten stund skall jag laga mat, Erik kommer ju hem vid halv sex och då vill jag att maten skall vara klar så att han kan äta direkt för han brukar alltid vara hungrig när han kommer hem.

Idag har jag hyrt film. Hyrde gamer. Ja jag vet att den är gammal och att alla har sett den typ. Jag "såg" den på bio med Agge och Janni men jag sov hela filmen så minns inte en sekund utav den, och just därför vill jag se den igen.
Har för mig att Erik inte har sett den heller, har ingen aning.

Har även köpt hallonsoda idag =D Wiiiie!! Det är så otroligt gott.. Saknar ioförsig att dricka fanta men kan köpa en någon annan dag..

Igår var jag hemma hos Janni en stund. Det var mysigt att sitta och tjöta med henne. Sen kom Alex, Viktor och Offer dit så satt jag, Janni och Offer och tjöta tills jag gick hem. Tyvärr var inte min bror där, men det var för att han skulle träffa Peter (min andra storebror), för dom kan ju uppenbarligen bara umgås utan mig. Jätte skoj att det är så när Peter faktiskt bor i sthlm och vi aldrig träffas, men men..

Nu skall jag ta en cigg, och alldeles strax skall jag börja med maten. Det kommer bli mummsfillibabba!!

JAG ÄLSKAR ERIK <3

Det blev som det blev när det inte blev som det skulle

Idag har jag varit och röstat. Jag tycker att allt tjöt om det här valet skall bli så otroligt skönt att slippa. Jag förstår mycket väl att det är en stor grej om vilka som skall styra sverige med mera.. men varför inte bara få hem en lapp där man kryssar för och sen skickar tillbaka? Är så glad att det är gjort och nu får man helt enkelt bara hoppas på det bästa!

Förresten har jag blivit anställd där jag har haft min praktik. =D Anställningen tar ca två veckor så efter det kan jag förmodligen börja arbeta inom bemanningen! Är otroligt glad och stolt över mig själv.

Hela denna helgen har jag och Erik varit hemma hos Eriks kompis Anders och fixat hans väggar. Det har väl varit helt okej och så, men världens roligaste helg har jag inte haft. Erik är där idag igen och spacklar, men jag är otroligt glad över att jag slipper och jag skall åka dit och dra min pojkvän hem i örat om han inte kommer snart. Är inte alls roligt att sitta hemma helt ensam..

Har varit hemma hos Heléne idag och packat lite grejer. Fick inte med mig något hem till Erik förutom post, men imon skall Heléna ta åtminstone hälften av mina saker och köra dom hem till Erik. Alltså kläder och lite sådant! Skall bli skönt sen när alla mina saker är här så man slipper detta alltså..

Nu skall jag göra lite te och mysa framför tvn.
Hoppas alla har röstat rätt och att alla har en mysig söndag!

Praktisera!! <3

Så skönt. Skall praktisera varje dag från idag till nästa fredag. Skall bli skönt att ha något att göra.
Idag börjar jag halv ett och slutar vid nio i kväll. Hinner nog inte göra så jätte mycket denna helgen men det är helt okej, bara jag slipper sitta hemma hela tiden.

Skall typ börja göra mig ordning nu. =) Det enda som är tråkigt är att det tar en timme med buss för att åka till praktiken.. Men idag skall jag faktiskt åka lite tidigare så skall jag hoppa av en bit ifrån och promenera dit, då kan jag även röka på vägen. Så jobbigt att man ej får röka på sjukhusområdet!

Hade jag inte haft något att göra idag så hade jag nog hängt mig. Det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma..
Igår hade jag däremot skoj. Var ju hemma hos Sandra igår. Svampen i terrariet har ännu inte identifierats men robban skulle tydligen ta ut den därifrån idag och försöka komma på vad det är.
Haha jag har drömt om att jag varit på värsta "svamp museet", :o Så sjukt. Det var helt magiska svampar där som lyste och allt, och jag var den enda som var intresserad utav dom så jag var inne i det rummet helt ensam och när min museum biljett hade gått ut råkade jag bli inlåst där :o
Sen helt plötsligt tog jag min bil och packade alla mina saker och åkte till lysekil.. Fast när jag kom fram till lysekil visade det sig att min bil egentligen var en trehjuling, alltså en liten cykel sån man hade när man var liten med ett mini flak därbak.. haha, men den hade motor iallafall. Och alla i lysekil var imponerade för att den gick så fort :o
Ja, man drömmer rätt så sjuka saker, däremot blev jag rätt arg när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm :(

Ha en bra dag!
Johanna Hallberg

Trevlig dag!

Har varit en trevlig dag. Åkte till hisingen förut för att träffa Sandra. Vi gick och hämtade ut hennes internet.
Inne i deras ödlas terrarium så har det växt en svamp, så vi har länge försökt identifiera den svampen men den går inte att hitta någonstans.
Jessica kom över en sväng också, hon tog med sig sin hund. Fyfan vad stor han har blivit, jag var lite rädd för honom.. Märkte att han var jätte snäll men problemet är att han är så stor.

Jag, Jessica och Sandra satt och tjötade i några timmar om allt och ingenting, det var mycket trevligt.

Robban kom hem efter en stund också, så efter ett litet tag körde han mig hem, väldigt snällt tycker jag. Orkade verkligen inte sätta mig på en buss därifrån eftersom man måste byta 17 gånger.

Tänkte åka hem så snabbt som möjligt så att jag kunde vara med Erik så mycket som möjligt idag eftersom han jobbar dag imon och jag kommer kväll så vi kommer inte ses knappt något alls imon, men han är ju inte hemma.. Och han svarar inte på sin mobil.

Jag funderar på att laga lite mat till mig, ta en härlig dusch och sedan gå och lägga mig.

Natti Natti

Ännu en ledig dag..

Ännu en ledig dag.. Fast denna dagen blir nog rätt så okej faktiskt. Ska förmodligen åka hem till Sandra sen och leka lite i hennes nya lägenhet, se hur fint dom gjort det osv. Sen skall jag träffa Erik när han har slutat jobbet! Mysigt.

Hyrde film igår, i love you phillip morris. Den var helt okej men en aning långtråkig faktiskt. Inte en film man ser flera gånger i rad. Det som var bäst var att den är en sann historia.

Igår var lilla Alice här, hon åkte hit medan jag var iväg på ärenden och sen mötte hon mig när jag kom hem. Hon hade varit ute med lilla Totte! Vilken snäll faster den lilla illerpojken har!

På tal om toblerone igår så har vi kommit fram till att han hade klättrat upp i Eriks väska som hängde i hallen och tagit den därifrån! Jag tror våran iller är klemptoman.

I morse fick jag det finaste underbaraste smset från Erik, herregud jag blev nästan tårögd. Det stod såhär:

"Ingen kan älska någon så mycket som jag älskar dig även ifall jag är dålig på att visa det ibland. Du vet, jag finner inte ord på hur underbar du är, hur fin du är på både insidan och utsidan, speciellt mot mig :) Du får mig att känna mig speciell. Liksom du är ju faktiskt bara min, hur speciell är jag inte då ;) Du gör jorden till en mycket bättre plats, och du gör mitt liv värt att leva... och du är min <3 Jag gör vad som helst för dig, för oss. Jag vill verkligen att det alltid ska vara vi och inget får ta dig ifrån mig, för vad gör jag då? Åh du är så vacker! Tänker på dig jämt, åh du är ju så vacker! Så otrolig vacker! Så snygg, så söt, charmig, så sexig, het. Du har allt, både utseende och personlighet som passar mig som handen i handsken! Johanna du är min stjärnvinst <3"


Hihi, jösses vad glad jag blev. Vet inte ens vad jag skall svara på det smset. Finns inga ord.
Erik, du vet att jag vill vara din föralltid, att vi är perfekta för varandra! Du vet att jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Det finns bara du för mig, du är the one and only! Jag har aldrig älskat på riktigt innan, men dig älskar jag verkligen, och det är äkta känslor. Du är min allra bästa vän och det bästa som hänt mig!

/ Johanna

mina pojkar

I love my boyfriend.

Skall dricka mitt morgonkaffe nu och ta en cigg hade jag tänkt. Härligt. Det är ännu mer härligt att det är fint väder ute också! 

Haha i morse så sa Erik att Totte hade hittat en choklad bit som han satt och slickade på, till slut kom vi fram till att det var en toblerone :D haha vilken gottegris han är. 

Igår när Erik kom hem så hade jag lagat mat till honom. Jag hade lagat kyckling med bacon runt som jag gjorde i ugnen och det var riktigt smarrigt. Sen efter det så kollade vi tv och gosade hela kvällen tills vi somnade som två stenar. 

Nu hinner jag inte skriva mer!

/ Johanna
Jag älskar min pojkvän

- Johanna Hallberg.

Idag är jag ledig. När jag är ledig så brukar det inte finnas så speciellt mycket att göra på dagarna förutom att ha tråkigt och vänta på att Erik skall komma hem ifrån jobbet.

Men idag när jag vaknade så kom jag helt plötsligt på att idag har jag chansen att sätta mig ner i lugn och ro och fixa designen på min blogg. Jag har ju inte velat skriva på min blogg för det är verkligen inte inbjudande när designen är urtråkig. Men nu skriver jag ett inlägg eftersom lusten kom tillbaka efter att jag gjort i ordning den!! 

Det är fortfarande mycket kvar att ändra men nu när jag har suttit ner i några timmar så är jag ändå hyffsat nöjd! 

Jag har ju som sagt inte skrivit på ett tag.. Men nu skall det bli bättring på det! 

Jag har precis börjat praktisera efter ett alldeles för långt sommarlov. Nu praktiserar jag på beroendekliniken på östra sjukhuset och jag trivs där otroligt bra! Det yrket passar mig perfekt och jag skall försöka få in en fot där.
Om ca två veckor börjar jag skolan igen.. Har några ämnen som jag behöver plugga upp så därför valde jag att fortsätta en termin till. Så jag beräknas vara färdig i december. 

Denna helgen som varit så har jag haft det helt underbart. I fredags var jag och Erik ensamma och njöt av en härlig fredagskväll. I lördags var vi hemma hos Eriks storasyster och firade hennes födelsedag, vi fick grymt god mat! I söndags var jag, Erik och två kompisar på Liseberg. Det var roligt eftersom varken jag eller Erik varit där på flera år! Ja, det var en helmysig helg helt enkelt. 

Igår sålde vi våra råttor eftersom vi inte har tid med dom längre nu när vi skaffat iller. Det är lite sorgligt faktiskt. Men jag tror dom kommer ha det jätte bra nu men tanke på att det var små barn i den familjen som förmodligen kommer ge dom rätt mycket uppmärksamhet. 

Men vi har åtminstone kvar lilla Godis. Så nu har vi en ökenråtta och en iller! 

Förra veckan hjälpte jag Robban och Sandra att flytta till deras nya lägenhet, helvete vad stor den var! Jag tror verkligen att det var på tiden för dom att skaffa egen lägenhet och jag tror att dom kommer ha det jätte bra tillsammans. 
Jag är verkligen glad att mina bröder har så bra flickvänner nu, och det är en stor fördel att vara bästa kompis med deras tjejer för då slipper man oroa sig! 

Jag skall vilken dag som helst ta mitt pick och pack och ändra min adress hem till Erik. Även om jag i princip redan bor hos honom så är det riktigt pirrigt att flytta ihop på riktigt. Men jag är otroligt glad att jag har världens bästa pojkvän. Han är min stjärnvinst helt enkelt! 

Det var riktigt lurigt i vårat förhållande från början, men nu har vi snart varit ett par i ett helt år. Ett helt underbart år. Jag är så oerhört lycklig och tacksam över att få dela mitt liv med honom. Han är vackrast på både insidan och utsidan. Han är min allra bästa vän och han är verkligen perfekt för mig. Jag skall ta vara på honom och älska honom i resten av mitt liv. Han är värd allt. <3

/ Johanna Hallberg

RSS 2.0