- Torsdag morgon.

Har inte gått och lagt mig än, är inte trött för fem öre. Camar med Mattias, söt.

Igår var jag på bio med Janni och Agge, vi såg gamer eller vad den heter. Jag somnade efter en kvart och vaknade när filmen var slut, så jävla mig. Någon okänd gubbe bredvid mig sa till mig efteråt att jag har snarkat hela filmen, såå pinsam. Men den vart liksom konstig.
När vi kom hem så kom Erik och hämtade mig, vi åkte till Tony. Där var Mattias också! Vi spelade tv spel hur länge som helst. Vi var även inne i stan och åt mat. För ca en timme sedan åkte jag och Erik hem till honom så nu är jag här (:

Med tanke på vissa saker så har vi bestämt att vi ej skall spela laserdome på lördag.

Jag och erik skall kolla film nu tror jag, vi skall se män som hatar kvinnor! Alla säger att den är braig.
Vi tog massa bilder hemma hos Tony, haha jag ser mongo ut på alla! Men här är en på oss alla iaf.



Peace out.


- Tisdag dag.

Idag har jag varit med på idrotten, sjukt. Har inte varit med på år och dar men jag kan faktiskt erkänna att det var kul.. Vi hade powerwalk!
Jag var på donken idag med Jojo och Halldinen, Jojo gav mig maaat! Det var hur gott som helst. Efter det mötte vi sandra och hon köpte cigg till mig, hon är snäll! Sen gick vi tillbaka till skolan.
Förresten så försov jag mig idag, inte bra Johanna.

På lördag skall vi spela laserdom eller hur det stavas och vi måste vara minst 20 pers så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig 0700484771. Då hyr vi hela skiten. Än så länge är det jag, erik, patrik, issa och mattias! Och kanske Jens om han har lust.

Just nu är jag hemma med Agge och Janni och agge tjatar på mig om finnar smittas, haha han är galen. Nu juckar han på henne också! Jag är sååå lycklig att Janni har kommit hem. Hon följde mig till bussen i morse, så jävla underbar. Jag älskar den tjejen, hon ställer fan alltid upp!

Jag saknar Nellie så grymt mycket och jag måste få träffa henne snart innan jag dör. Fattar inte ens vad som hänt, varför umgås vi inte!? Vi är ju bästa vänner! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Love you min stjärna.

Peace out


- Måndag kväll.

Fyfan vad gött jag sov i natt. Hur härligt som helst var det. Kände mig feting utvilad i morse. Slappt i skolan idag. Började ju kl 12. Erik, Patrik och Issa kom och hämtade mig i skolan. Vi åkte hem till Patrik och när vi kom dit så somnade allihopa framför tvn. Efter ett tag åkte jag, Erik och Issa hem till Issa. Där kollade vi film, den heter year one och var rolig som fan. Fast både Erik och Issa somnade typ hela tiden så dom missade halva filmen. Efter det körde vi en kille till frölunda. Sen träffade vi Mattias och Jossan och stod och tjöta en stund och sen åkte alla hem.

Sandra var precis här och hämtade hjälmen och moppe nycklarna så vi stod ute och rökte och tjöta lite. Söt är hon.
Skall förmodligen sova snart, skall kolla runt lite till på internet innan bara.
Peace Ouuut.

- Söndag kväll.

Har inte bloggat på länge nu. Mitt internet är fruktansvärt segt så har inte kommit in på bloggen. Men nu kom jag in!
Kan skriva lite om min helg!
I fredags så köpte jag och Sandra 3 liter vin av en kille som heter Jens. Så efter det åkte vi hem till mig och började dricka. Vi hade vårat vin och Nellie hade sin sprit. Så vi alla tre blev rätt packade. Det var mycket mycket folk hemma hos mig. Hasse hade kul och dansade med mig, Sebbe och Nellie. Haha söt. Efter ett tag så kom Erik och Patrik och hämtade mig. Då blev det slagsmål, hmm.. Så vi åkte hem till Patrik. Issa kom dit också! Och Mattias var också där. Jag hade riktigt roligt faktiskt. Så jävla dampiga är vi, sjukt.
I lördags var jag bakfull, inte skoj. Men jag kämpade mig igenom den. Så på kvällen började jag dricka igen. Sandras "kille" kom och hämtade oss för vi skulle på fest i kärra. Vi hade riktigt skoj och vi spelade öl spelet men alla var så efterblivna så det var jätte segt. Vid tolv tiden åkte jag därifrån för jag skulle hem till Patrik. Jag fick skjuts till backaplan. MIn mobil var död så jag fick låna av folk som väntade på vagnen. När jag kom till Patriks hållplats så tog jag tag i en kille och tvingade han att följa mig. Jag är ju sjukt mörkrädd. Så kom Patrik och Erik och vi gick hem till Patrik. Där drack vi öl antar jag, jag var sjukt full så jag minns typ inte. Jag och Erik gick till Sebbes lägenhet efter en stund. Vi kollade film och satt vid datorn, sedan gick vi och la oss.
Idag när jag vaknade så var jag faktiskt inte bakfull. Erik körde mig hem, jag duschade och åt och sånt. Sedan gick jag till Skrabbe och mötte Patrik och Mattias. Jag och Patrik åkte hem till honom och kollade film. Sen kom Erik dit också. Och till slut åkte vi och hämtade issa. Så vi satt och tjöta och sånt. Mys. Men nu är jag hemma. I min älskade säng. Haha.
Skall förmodligen sova nu, nattinatt.
Peace out!

- Ondag kväll.

Min dag har varit trevlig trevlig. Den började med att jag åkte in till stan och träffade Halldinen, vi åkte till tynnered för att träffa Dadde och sedan Laudinger. Så åkte vi och åt mat, Laud bjöd mig! Söt. Sen åkte vi hem till först Halldinen och sen Dadde. Vi var ute med hans jätte fina Rottweiler som heter Casper. Efter det åkte jag och Laud till Askim. Där träffade jag Pernilla, Linda och hundra till. Så vi gick till fritidsgården. Satt och prata med dom som jobbar där hur länge som helst, dom har saknat mig fett mycket. Sen kom även Christian dit eftersom han bor i Askim nu. Sen kom min favorit Kevin dit! Jag och Linda spelade biljard och jag vann! Ja.. Jag har varit på fritidsgården hela kvällen och när det stängde så körde Laud hem mig och nu är jag här :)

Det var jätte roligt att träffa alla vänner! Linda bjöd mig på fest den 9 oktober, födelsedagfest. Jag har haft massa mys idag. Christer, alltså han som jobbar på fritidsgården sa att dom hade massa bilder på mig på en utav datorerna men någon hade tyvärr tagit bort dom så jag fick inte se dom. Men det var bilder från balen i 8an och när vi målade om inuti fritidsgården.

Jag har svin ont i huvudet nu. Det är inte lugnt en sekund där ute. Haha, alla är lika dampiga som mig!
I morgon börjar jag halv 10, det är gött som fan.
Peace out.

- Tisdag kväll.

Yeeeah, idag har jag lekt med Nellie! Hon är sööööt. Och jag träffade Sebbe som jag inte träffat på hundra år.
Jag har även varit i skolan, jag redovisade för hela klassen, helt galet sjukt. Men jag klarade det! Jag börjar få så sjukt mycket bättre självkänsla och självförtroende!

Efter skolan mötte jag Nellie på skrabbe så vi åkte till torget och sola och sen åt vi pizza, så jävla tjocka är vi, men det är fett värt det. Sen åkte vi hem till mig och typ slappa lite. Efter en stund åkte jag, Andreas, Sebbe och Nellie till Maxi så att Andreas kunde köpa cigg till mig. Efter det åkte vi hem och kolla film men ingen kolla klart filmen och jag tyckte det var tråkigt att kolla den ensam så jag gick till mitt rum istället och nu sitter jag här. Jag har ingen aning vad jag skall skriva men Sandra vill ha någonting att göra och hur kul är det då att läsa något ointressant?

Jag är ledsen Sandra men jag vet inget intressant att skriva om, det kommer väl någon annan gång!
peace out

- måndag kväll.

Det är helt skumt. Msn är helt efterbliven, alla loggar in och ut och skriver att msn är cp. Jag kan inte heller skriva till typ någon, förutom Mask då! Och han kan bara skriva till mig. Det är knasigt. Och han läser min blogg nu, bara så att alla vet liksom!

Jag hade jätte trevligt med Rufus och Erik. Vi var ute och åkte bil eftersom Rufus som sagt har fått sitt körkort. Vi var vid Eketrä och hämta upp någon kompis till honom, en trevlig prick. Sedan körde Rufus mig och Erik till krysset, så hämta vi Eriks bil och sen körde Erik hem mig. Visst, det låter inte så skoj men det var det. Vi var på torget också och lämnade av två söta prickar.

Imorgon börjar jag halv tio. Och jag har bestämt att jag skall gå på stresshanteringen för första gången, galet. Så jag måste gå upp halv åtta. Jag gillar inte att gå upp så tidigt, speciellt inte på tisdagar. Jag hatar tisdagar. Alla hatar måndagar men jag hatar verkligen tisdagar. Dom är sämst och man är alltid övertrött på tisdagar. Nej fy usch.

Jag försökte lägga in massa bilder på facebook förut, det var ca 100 bilder men när det typ var klart så stod det att det inte gick. Fy vad sur jag blev, så jag skiter i det nu. Ingen annan får helt enkelt se dom! HEHE

Nu orkar jag inte blogga mer, har inget mer att skriva och min fantasi försvann för 8 år sedan. Onödigt skrivet det också. Åh, jag är inte ens trött. Jag kommer aldrig kunna sova. NEJ, nu får jag sluta skriva.
Peace out!



Jag uppskattar verkligen er som ger mig så mycket komplimanger nu, jag behöver verkligen det. Ni får mig att förstå att jag faktiskt inte är en dålig person. Att jag faktiskt är värdefull! Ni är verkligen underbara!

I morgon skall jag leka med Nellie <3

 




- måndag.

Just nu sitter jag och kollar tv, det är bara jag hemma. Vanessa är i stallet hos bäbis. Hasse, Andreas och Janni är hos Ture. Jag orkade inte följa med så jag stannade hemma. Fyfan vad tråkigt det är att vara själv!
Idag började jag med vårddata och vi gjorde varsin powerpoint presentation som vi skall visa för hela klassen nästa vecka och sedan tävla vilken som är snyggast. Lovar att jag kommer vinna! HAHA jag har dom snyggaste bilderna på tex Nellie, Sebbe, Sandra och Janni. Ja, ni är fruktansvärt snygga måste jag säga!

Åh, vad händer idag egentligen? Nellie är typ sjuk tror jag, Sebbe är sjuk och alla är fan sjuka. Jag har inga vänner!

JAAAAAAAA, nu kom dom hem! Nu slipper jag vara ensam.

Grattis till Rufus! Han är duktig och har tagit sitt körkort idag, im proud of you.
Förhoppningsvis skall Erik och Rufus träffa mig sen, eller dom har sagt det iallafall så jag hoppas det.

Jag stör mig, så så så mycket. Grymt jävla mycket stör jag mig. Vad fan har jag gjort som är skillnaden? Varför är det såå mycket värre det jag gjort när andra gjort samma sak? Jag fattar inte det! Och att du säger att jag var otrogen då, fyfan. Det var jag inte alls det! Så sluta tro sånt!

Nu skall jag sluta skriva för jag är arg och jag kanske skriver något som jag egentligen inte menar.
Förresten så var jag och Halldinen tjocka förut och åt massa god mat på donken förut, mys!
Peace out.

- Måndag morgon.

Nu sitter jag här och har fan inte ett piss att göra. Jag har ingen att prata med och ingen att smsa med! Sjukt tråkigt. Janni gick alldeles nyss till skolan så hon bara lämnade mig helt ensam. Jag vaknade kl 8 idag hur pigg som helst, och egentligen skall jag gå upp om 8 minuter, eller då ringer min klocka iallafall. Men jag har duschat och gjort mig fräsh så jag skall inte klaga. Men nu har jag en hel timme kvar tills jag skall gå till bussen och jag vet inte vad jag skall göra under tiden. Jag laddar upp alla bilder från min mobil på facebook men det är rätt segt. Jag har rensat ut allt skräp ur min väska. Haha fyfan, VAD SKALL JAG GÖRA?! Efterbliven är jag. Och så drömde jag givetvis om han i natt, ååååh!!! Och så när jag vaknar så är allt underbart från drömmen borta, säkert kul.

Jag sitter som sagt här i min ensamhet och lyssnar på Johnny Cash. Fyfan vad jag saknar Sebbe när jag hör dessa låtar! Du får för fan bli frisk nu så vi kan supa, dansa och festa jääärnet. Du har fan varit sjuk över en vecka, det är inte normalt! Arg blir jag.

Nä nu skall jag ladda upp en bild på Sebbe bara för det.
Bilden är tagen hemma hos Linus när han hade fest, vi skulle egentligen inte festa den kvällen så jag gick dit utan smink, haha. Men något ( hmm ) gjorde att jag och sebbe kände oss lite mer party till slut så vi dansade jäärnet och hade riktigt riktigt roligt faktiskt!





- söndag kväll.

Jag börjar kl 12 imon så jag vill inte sova nu, men det finns fan ingenting att göra. Om jag somnar nu så kommer jag att sova för länge och då kommer jag ändå att vara trött imorgon.

Idag har jag kollat fyra filmer, jag har även ätit chips och dipp. Fast inte så mycket med tanke på att jag tänker mycket på min vikt nu när jag har gått upp. Jag såg crossroads, what womans wants, hot chick och twilight. Jag älskar verkligen twilight, jag såg den igår också. Speciellt då dom sitter på hennes rum och skall kyssas för första gången och dom bara kollar på varandra och andas jätte tungt och det går långsamt. Det påminner mig om något underbart, som jag tyvärr aldrig kommer uppleva igen.

Jag håller även på att rensa min dator, den är fylld med skitsaker som jag inte behöver. Men men, nu skall jag kolla färdigt på twilight och kanske någon mer film efteråt.
Peace out!


Massa mycke mer än mest...

- söndag.

Gud vad mycket jag har nu! Har äntligen tagit tummen ur röven och skrivit in mig på vårddata. Så nu spenderar jag mina måndags eftermiddagar med Janni Läderbög i skolan, haha. Slutar tjugo över fyra på måndagar nu. Väldigt segt men det är ett måste! Nu kommer jag att få mina slutbetyg, yeees. Im proud of myself. Ofta jag tar extra kurser typ, haha.

Igår gjorde jag absolut ingenting, det var gött som fan att bara slappa! Och idag känner jag mig utvilad. Skall snart ta en härlig dusch så att jag är fräsh också. Hasse och Agge är iväg och köper chips och dipp. Janni har med sig filmer så det blir väl en mysig filmkväll idag! Börjar tolv imorgon så jag har lång tid på mig. Jag har märkt att jag tar det väldigt lugnt nu för tiden. Givetvis inte alltid men ofta. Och jag tror det är bra. Jag behöver inte vara ute och supa hela helgerna. Jag tar tid för mig själv och bara njuter! Kanon!

Nu skall jag in i duschen, peace out!

- lördag.

Igår var vi hos Patrik. Det var väldigt roligt! Jag och Nellie dansade hela hela tiden! Fast det känns alltid tomt när Sebbe inte är med. Hoppas att han blir frisk snart! Det var roligt folk där och dom flesta var fulla och glada, jag blev jätte full! Fast för en gångs skull lyckades jag hålla mig ifrån att skicka massa onödiga smsa till folk som jag sedan kommer att ångra dagen efter, heja mig.

Jag sov borta i natt och vaknade av att jag fick en delad huvudvärkstablett, gud vad jag älskar att bli ompysslad! Jag fick frukost på sängen också, haha! Jag har spenderat hela dagen med att ligga i sängen och kolla på tv eller sova. Har inte mått särskilt bra, men det var värt det. Kom hem för två timmar sedan ungefär och har suttit i storarummet med Hasse, Bobbo och Vanessa och kollat på dödligt vapen. Har ätit lite god mat så nu ligger jag i min säng och skall kolla en film hade jag tänkt. Var bara tvungen att blogga lite först.

Idag är nog några hos Patrik och några på krogen. Jag kände verkligen att jag behöver en lugn kväll någon gång så idag var det helt perfekt att slappa och ta det lugnt. Har ingen aning vad som händer i morgon, men eftersom det är söndag så antar jag att dom flesta kommer vara trötta och bakfulla. Men det märker vi då!

Nu skall jag välja någon mysig film och krypa ner under mitt varma härliga täcke!
Peace out!

- Fredag!

Jag har hittat låten som jag letade efter igår. Den är fiin. Nu sitter Nellie och sminkar sig och Janni sitter här och sjunger och jag.. ah, jag bloggar ju!

Jag undrar vad som händer idag!? Vill göra något roligt! Är hur partysugen som helst! Jag och Nellie har en sprit flaska att dela på så den skall vi väl dricka men jag vill i såfall att det händer något! Nu har Bobbi kommit hem också, han har med sig sin hund Gana. Hon är hur fin som heeelst!

Orkar inte skriva mer nu, skriver kanske i morgon eller något!
Men här är låten iallafall!

Och.. den är till dig.


- Knock you down

Jag har jätte tråkigt och borde egentligen sova vid den här tiden men jag är hur pigg som helst. Jag har ont i min mage, fast inte lika ont som förut. Jag hade så ont förut så jag spydde som en gris. Visste inte ens att man kunde spy så mycket. Men mådde mycket bättre efteråt. Jag börjar tjugo över åtta imorgon och slutar fyra. Hur segt som helst, orkar orkar verkligen inte. Men jag måste.. Och jag försöker hitta en låt som jag vill ha men vet fan inte vad den heter och det är sjukt frustrerande!

Jag och Nellie såg Sweeny Todd förut, den var bra faktiskt. Nellie gillar inte musikaler men hon tyckte att den var bra. Fast slutet var väldigt dåligt tycker jag, och det är ju faktiskt slutet som gör en film bra eller inte.

Imorgon är det fredag så jag hoppas att det händer något roligt. Vincent vill att jag skall träffa honom men jag skall vara med Nellie så det får bli en annan dag. Bobbo kommer hem imorgon så antagligen kommer det drickas mycket här hemma. Fast Hasse säger att vi skall gömma vinet för annars kommer han dricka upp det och så kommer han spy överallt, som vanligt! Janni följer med mig hem efter skolan i morgon, yeeeah! Nellie slutar 12 i morgon, fuskis.. Fast kl ett skall hon möta en muslim som vill köpa hennes skor, det är också rätt sjukt faktiskt. Fast det är bra för då har hon pengar.

Jag har slösat så sjukt mycket pengar den här månaden. Jag har gjort slut på 3000kr på mindre än två veckor! Hur fan lyckas jag? Så förut när jag skulle kolla hur mycket pengar jag har kvar så fick jag en chock. Jag trodde iallafall att jag skulle ha tusen kr. Men nänä, inte det inte. Fattig som en råtta är jag så jag får snåla resten av månaden.

I morgon skall jag ha redovisning i skolan! Jag gillar inte att redovis men det kommer kännas bra när det är över. Förut, haha så fult.. Mukhtar smsa och fråga om han fick vara med i min grupp och redovisa, och självklart får han det. Men jag tänkte sen varför han inte ville vara med dom andra killarna så jag frågade och då sa han att han vill ha bättre betyg. Det måste bara betyda en sak! Att han tycker att jag är duktig! Im proud of myself.


Jag är grymt kär i den här låten. Musik videon är grym. Stämmer så bra.
Keri Hilson - Knock you down


- walla jag svär.

Någon tönt hade kommenterat och skrivit fullll header. Haha okej, moget. Ännu mer moget att man inte ens kan skriva sitt namn. Men, vissa har inget liv.

Idag har jag haft en slapp dag i skolan. Jag började halv tio och hade geriatrik. För er som inte vet vad det är så är det sjukdomar som beror på ålderdom. Efter det hade jag rast i tre timmar så då gjorde vi klart inför redovisningen i morgon i psykiatrin. Därefter hade jag en lektion, psykosocialt och där kollade vi film. Filmen handlade om utsatta barn.. Ett barn som var ett år och hade blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa. Fyfan, skär kuken av den jäveln tycker jag.

När jag stod på hållplatsen för att ta vagnen till skolan så stod det 5 snygga killar som var runt 20 år där, dom kom från stockholm, och mitt i allt så började dom steppa! Hur ofta händer det egentligen? Så sjukt. Men snygga var dom iallafall, det är väl huvudsaken.

Lilla söta Linnéa satt och väntade på mig när jag kom till skolan. Söt är hon. När jag skulle krama henne höll jag på att börja gråta! Så jag bestämde mig för att faktiskt vara snäll mot henne hela dagen. Fast jag råkade skrika Aspenfnask så att alla i bamba hörde...

Idag har jag solat med Janni, det var häärligt. Jag har målat mina och Nellies naglar, dom blev jätte fina. Nellie har lagat god mat till mig. Så nu sitter vi här och lyssnar på en skiva som jag och dom på mitt behandlingshem gjorde för hundra år sedan. Vi skall snart kolla på Sweeny Todd, eller hur den stavas. Fast nu vill jag ut och ta en innan-filmen-cigg. Bara så alla vet så vill Nellie det också.

Bloggar kanske sedan igen.
Peace out!

- Grattis Leios!

Kom precis hem från skolan! Har varit en tråkig och onödig dag och jag förstår inte ens varför jag gick till skolan. Jag skulle ha haft tre lektioner idag. Psykiatri, svenska och idrott. Men psykiatrin och svenskan var inställda. Och på idrotten så skulle vi ta skolfoto. Men.. Halldinen och Jojo tvingade mig att komma till skolan kl 10 i morse. Och jag gjorde fan ingenting i skolan! Jojo kom inte förän kl halv ett. Så dom tvingade dit mig i onödan. Och skolfotot blev misslyckat eftersom ingen kom dit, vi var bara 10 st. Så vi skall nog göra om det på fredag.

Så med andra ord, det enda jag gjort idag är att VÄNTA på allt i onödan. Och jag avksyr att vänta på saker..

Nu är min allra bästa vän här! Och hon sitter och sjunger som vanligt. Hon borde vara med i idol!

Janne Läderbög sitter och pluggar religion. Hon vill ha min hjälp men hon skrek så mycket på mig förut så jag vill inte hjälpa henne. Hon är feting koncentrerad.

Sebastian "Leios" Ljungmark fyller 18 år idag! Grattis vännen! Hoppas du har en underbar och rolig födelsedag!

Orkar icke blogga, gör nog det mer sedan.
Peace out.

- tre sjuka.

Det har hänt en del sjuka saker på sistone. Men jag är glad för det för jag har haft någonting att skratta åt.
Det är tre olika saker som jag väljer att ta upp. Jag börjar med det minst roliga och avslutar sedan med droppen som fick bägaren att rinna över.

1. Igår när jag åkte hem från skolan så var det ett gäng killar på vagn hållplatsen. Så när vagnen kom så gick jag på, vilket även dom gjorde. Men deras kompis visste inte riktigt vilken dörr han skulle välja så till slut stängdes dörrarna och han fick inte åka med.. MEN, då började han springa efter vagnen. Så alla skrattade åt honom. Han sprang efter vagnen hela vägen till centralen. Galen kille, men han gav mig ett leende på läpparna iallafall!

2. I söndags så satt jag och Nellie utanför mig och rökte, precis som vanligt. Vi satt och pratade om allt möjligt. Då, helt från ingenstans så rullade min mini barnvagn förbi. Det var absolut ingen som rörde den. Det var helt sjukt.

3. Detta är den sista saken.. Som jag skrev i ett tidigare inlägg från idag så har jag köpt en ny almanacka. Förut när jag var hemma hos Nellie så hade jag med mig båda mina almanackor så att jag kunde skriva av lite saker från min förra till den nya. När jag var färdig så skulle jag slänga den men hittade ingen papperskorg så Nellie sa att vi kunde slänga den på vägen hemifrån henne. Så när vi åkte iväg med mopeden bad hon mig hålla den, men jag sa nej. Jag vill absolut inte röra den, jag vill absolut inte se den. Jag vill absolut inte ha någonting med den att göra eftersom den innehåller saker jag absolut inte vill veta av. Så jag sa skarpt nej, nej, nej!! Så Nellie fick lägga den mellan hennes ben. Hon sparkade den av mopeden vid hennes långa raksträcka så den hamnade nästan i diket. Hon sa att jag aldrig kommer bli av med den och att den kommer förfölja mig, men jag vill verkligen inte veta av den. Så jag var lycklig att den var borta och vi åkte vidare. När vi kom hem till mig så ringde det på min mobil. Det var någon gubbe från hjälmavägen och jag blev nervös vilket jag alltid blir när det ringer okända människor. Då sa den jäveln att han har hittat min almanacka i ett dike!! Hur jävla sjukt är inte det? Hur jävla ofta händer det? Den jävla almanackan förföljer mig verkligen!! HAHAHA, men jag sa till han som ringde att han skulle slänga den. Och Nellie skrattar fortfarande trots att det var en timme sedan han ringde.


HAHA, aah.. det var sjukt! Hoppas någon gillar min nya design, skall fin putsa den lite någon dag men är väldigt nöjd med den!

PEeEeEace Out! <3

- Idagidagidag.

Jag vill fixa min blogg, den skall vara glad och rolig. Den skall ha fina starka roliga färger och det skall bli mycket roligare att läsa den. Jag skall fixa en söt rolig header!

Idag köpte jag en ny almanacka för det står för mycket om Kalle överallt i den andra och det vill jag inte se. Och på den nya så skulle man göra sin egna framsida så nu är den jätte fin och det är massa bilder på Nellie. Jag köpte även ett nytt kollegeblock. Fast Janni kallar det Kollegéblock, haha. Söt. Nu skall jag pilla på designen lite, eller iallafall på en ny header. Skriver nog mera sedan!


Peeeace out maddafakkah.

- mitt fantastiska liv.

När du stängde dörren för oss, så öppnades tusen nya.

Jag förtjänar ett fantastiskt liv, utan massa problem. Jag förtjänar folk som bryr sig om mig, alltså inte du. Du gör mig så fruktansvärt illa och det skulle inte förvåna mig om du sitter hemma och njuter utav det. Ta dina jävla grejer, jag vill inte se dom. Dom påminner mig om hur illa du behandlar mig. Du är så fruktansvärt otacksam och det stör mig sjukt mycket när du säger att jag bara tänker på mig själv. Du vet mycket väl hur mycket jag bryr mig om andra människor. När du satt hemma och grät, vem fanns vid din sida då? JO, JAG! Men du skiter i det, för det var väl ingenting. Nädå, det betyder ingenting att jag kommer hem och tröstar dig. Jag förstår. Du skiter i vilket. Du har säkert redan skaffat en ny tjej, det bevisar bara att du aldrig älskade mig.


Nellie säger att det tar tid, att jag skall ge mig själv tid. Att tiden löser allt. Och jag tror på Nellie, hon är en vis kvinna. Jag behöver ingen kille som behandlar mig illa, jag förtjänar en underbar kille som verkligen vill vara med mig. En kille som bevisar att han älskar mig, även inför alla andra. En kille som får mig att vilja vara trogen. Och en vacker dag kommer lilla jag hitta den underbara killen. Han finns där ute någonstans och väntar på mig. Jag är sjukt trött på killar som beter sig illa men sedan ger mig skulden för det.



Visst jag var otrogen mot dig och jag har lidit tillräckligt för det, men att du beter dig såhär illa är inte rättvist. Nu är det faktiskt du som gör fel oavsett om du vill erkänna det eller inte. Du kommer aldrig erkänna det. Du säger olika saker hela tiden, du sa till mig att du inte ens ville att det skulle ta slut men nu vill du inte ha mig i ditt liv?! Hur tänker du egentligen? Känns det bra att vela så mycket och göra en annan människa illa? Vi var bästa vänner, och jag saknar verkligen den vännen. Jag undrar vart han tagit vägen. Han som kunde få mig att le när jag mådde riktigt riktigt dåligt. Han som fanns där för mig.. Men nu är han helt borta och jag är trött på att vänta. Jag får helt enkelt nöja mig med minnen.



Jag har raderat allt. Jag har raderat alla bilder på dig. Jag har raderat ditt nummer på min mobil. Jag har raderat dig. För nu har du gått för långt. Du förtjänar inte mina tårar. Jag har gråtit i två fucking timmar idag för din skull och det skall fan aldrig hända igen. Jag har aldrig innan träffat en kille som skiter i en annan människa så mycket. Jag trodde att alla kunde bry sig, men det kan fan inte du. Det är helt sjukt, men sant.


Och tro inte att jag skriver såhär för att folk skall tycka illa om dig, det är helt och hållet upp till dom som läser. Jag skriver här för att skriva av mig, och det är även upp till dig om du vill läsa det eller inte. Nu är jag trött på det här och jag vill leva mitt liv. Du kommer aldrig höra av dig, för du tror dig för mycket. Så förmodligen kommer vi aldrig prata mer igen. När du saknar mig kommer du aldrig våga erkänna det och när du inser vad du förlorat så kommer du aldrig våga höra av dig och säga det. Men jaja, du gör precis som du vill.


Fyfan.
Heja JOHANNA!! Nu skall jag leva mitt liv.

- orkarintemer.

Jag är så jävla dum och jag måste verkligen sluta plåga mig själv. Jag sitter och läser gamla msn konversationer mellan mig och Kalle, jag tror jag börjar lipa snart. Sötast var när du skrev att jag kan trolla med mina ögon... Och när du skrev att du är mitt stöd och skall finnas för mig varje gång jag mår dåligt. Men det var lögn... Du kallade mig tös, din tös..

- Andell, säger. du är bäst i världen !



Jag har suttit i en timme och läst vad vi skrivit, jag har kollat alla bilder på oss tillsammans. Jag borde verkligen inte göra det, jag borde verkligen radera allt. Men det är fan inte lätt. Jag har försökt radera men när jag väl skall trycka på ta bort så går det inte. Jag vill inte radera oss. Jag vill ha oss.

- Andell, säger: det blir inte mer rätt än johanna

...Johanna orkar inte mer

- fail.

Ångra aldrig någonting som fått dig att le. Jag hatar att jag älskar dig.

Har inte fått någon bra sömn inatt heller. Men jag har iallafall ätit mycket idag. Min lärare fick flipp när han märkte hur dåligt jag äter så han började tjöta med mig i matsalen, han förklarade att min mage kommer svullna upp om jag inte äter bra och jag kommer bli på väldigt dåligt humör. Så jag åt rätt mycket idag. Ofta en lärare säger sånt till än. Men det känns ändå bra att någon bryr sig.

Tänker fortfarande på dig hela tiden. Fan kan inte mitt huvud börja tänka på andra saker någon gång! Kan allt sluta påminna mig om dig! Jag försöker hela tiden göra så att jag slutar tänka men det håller inte sålänge så jag börjar ändå tänka på dig igen. Dom i skolan pratar med mig hela tiden att jag skall glömma dig, att du inte har älskat mig på riktigt, att du verkligen inte kan inse vad du förlorat. Och det konstigaste var igår då Sandra Ö började prata med mig, hon har alltid tyckt att jag är tyken. Hon sa att hon aldrig har sett mig ångra något jag gjort, aldrig har hon sett mig så nere. Hon sa att hon verkligen märker att jag älskar och saknar. Så hon pratade med mig om hur jag skall göra för att det skall kännas bättre för mig, hon sa att jag verkligen inte får supa mig full när jag är ledsen eller ta droger för du kommer ändå inte bry dig. Hon sa massa saker, och för en gångs skull lyssnade jag.

Förövrigt så blev en tjej påkörd av spårvagnen igår när jag skulle hem från skolan, yeah. Och som vanligt började jag skratta som fan, men alla andra var tysta. Dom måste trott att jag är dum i huvudet. Men det var faktiskt jävligt fail att bli påkörd av en spårvagn.

Nu skall jag kolla tv och må dåligt. Är ensam hemma, fyfan. Hatar att vara ensam..

- fan fan fanfanfan.

Jag visste inte ens att man kunde älska någon så mycket att man mår dåligt fysiskt, men tydligen kan man det. Jag känner mig spy färdig och det känns som jag skall svimma hela tiden. Jag får ingen ordentlig sömn och jag kan knappt äta någonting. Jag känner ångest hela tiden.. Jag vill bara att det skall försvinna, att jag skall lära mig att må bra på egen hand. Jag är inte van vid att inte ha någon som förstår mig och lyssnar på det sättet du gör. Jag känner mig sjukt patetisk som mår så här dåligt för en killes skull. Folk har sagt innan att om man verkligen älskar någon så gör det ont, men när folk har berättat så har det låtit så överdrivet. Men jag förstår nu, det gör verkligen ont.

Jag vill visa att jag är mogen, jag vill visa att jag försöker gå vidare, jag försöker visa att jag låter dig göra som du vill. Men vad jag än säger och gör så blir det fel. Och när jag skriver sms så blir allting fel och jag kan inte förklara hur jag menar för det blir också fel. Jag är trött på att det blir fel hela tiden. Jag är bara 17 år, jag har hela livet framför mig och en vacker dag så kommer jag förhoppningsvis hitta någon som vill vara med mig. Men just nu känns det meningslöst för jag vill inte vara med någon annan, just nu känns det som att allt är förstört. Jag kan inte koncentrera mig på någonting för det enda som får plats i min tankar är du. Jag tänker hela tiden på vad vi har haft, på vad jag har förstört. Och ingenting finns kvar, bara för att jag trodde massa saker. Jag är så osäker på mig själv så jag trodde massa saker om dig. Jag trodde inte jag dög för dig, jag trodde att du var med mig tills du skulle hitta någon bättre, jag trodde att du inte älskade mig. Jag förstår inte ens vad jag fick det ifrån. Det finns ingen, verkligen INGEN som ställt upp för mig så mycket som du gjort, det finns ingen som stått ut med mig så mycket som du gjort endast för att du ville vara med mig. Det finns ingen som har tagit så mycket skit ifrån mig bara för att du älskade mig. Givetvis förstår jag att du inte vill vara med mig nu, jag förstår varför du aldrig mer vill ha mig som din flickvän. Jag har gjort dig så illa, och jag vet att jag har gjort mycket fel. Jag har varit envis och inte velat ändra på det jag gjort för att jag varit livrädd att det skulle sluta med att du skulle bestämma över mig. Men du skulle aldrig försöka bestämma över mig. Du sa bara vad du inte tyckte om att jag gjorde och jag borde verkligen ha lyssnat på dig. Du är den enda jag varit med som aldrig försökt ändra på mig.. Jag har verkligen aldrig haft såhär ont i hjärtat innan.

Innan det här var jag stark. Jag lät ingenting få mig att må såhär dåligt. Jag har alltid tyckt att jag har kunnat hantera saker bra. Jag har aldrig brutit ihop bara för att något av mina förhållanden har tagit slut. Men nu, det är helt annorlunda. Jag visste inte ens att det rymdes såhär mycket känslor i min kropp. Jag trodde aldrig att jag skulle älska såhär mycket. Och enda sedan i början har jag älskat dig mer och mer för varje dag som gått, och jag har verkligen varit livrädd för det. Jag har gjort dåliga saker jag ångrar väldigt mycket för att på något sätt stöta dig ifrån mig så att jag skulle sluta älska dig mer. Men till slut bestämde jag mig för att det verkligen är dig jag vill ha, att det inte är något fel på att älska någon så mycket. Men då var det uppenbarligen redan försent. Jag önskar att det hade tagit slut innan jag lät mig själv få såhär mycket känslor för dig. Fast mest av allt önskar jag att vi hade kämpat mer. Du anser att det inte fanns något att kämpa för, men för mig var vårat förhållande något, det var det bästa som hänt mig.

Alla säger att jag skall sluta jobba ner mig på en kille, att det går över och att jag kommer gå vidare. Jag kanske går vidare till slut, men det lär ta lång tid. Alla säger att jag kommer hitta någon annan som faktiskt vill ha mig, men vad spelar det för roll när jag inte vill ha någon annan? Du har lämnat minnen överallt så vart jag än är så tänker jag på dig. Allt påminner om dig. Jag vill fan inte ge upp hoppet om oss, men jag är så illa tvungen. Det bästa kanske är att glömma dig, men jag vill inte glömma dig. Folk säger även att jag någon gång kommer hitta en bra kille som jag kommer att dela mitt liv med, men det känns ganska overkligt eftersom jag trodde att du var den killen.

Och jag vet att det inte spelar någon roll vad jag säger eller vad jag skriver. Jag vet att du har bestämt dig. Jag måste få skriva av mig för om jag håller allt det här inom mig så går jag under. Jag känner mig så jävla dum som har förstört det här. Jag känner mig så jävla korkad, så jävla blåst. Jag rent ut sagt hatar mig själv för att jag gjort såhär. Jag vill inte vara i närheten av mig själv, men tyvärr måste jag det.

Fan fan fan fan fan fan helvetes fan fan fan fan fan fan fan!!!!! ='(

- du..

Nu har vi bestämt att vi skall glömma att vi varit tillsammans och aldrig mer prata om det. Det kanske är bra, det kanske är dåligt. Jag vet inte men det är väl värt att testa. Men jag tror inte att det blir så enkelt.

Men det här är min blogg så jag måste iallafall få skriva av mig om det. Jag antar att ingen annan bryr sig, men det är just för att det bara är jag som känner det, ingen annan.

Det känns som att det enda vi fokuserar på är det som varit dåligt. Men jag vill minnas allt bra. Och jag minns, jag glömmer det aldrig. Jag minns hur det känns att hålla i din hand, jag minns hur det känns att sitta i ditt knä, jag minns hur det känns att ligga i din famn. Jag minns när vi låg i din säng, du kollade mig rakt in i ögonen och sa att jag är det vackraste som finns. Jag blev så fruktansvärt lycklig när du sa det. Jag kommer aldrig glömma den speciella saken du gör med dina ögon när du blir glad. Jag kommer aldrig glömma alla gånger vi legat i din säng hela dagen och myst och kollat film. Jag kommer aldrig glömma ditt ansiktsuttryck varje gång jag ville se andra avenyn hos dig. Jag kommer aldrig glömma varje gång du trycker på min näsa när den piper. Jag minns när vi åkte hem från ullared och du sjöng i bilen och alla skratta åt dig och du skämdes jätte mycket, jag tyckte så synd om dig då men samtidigt var det gulligt. Jag minns så väl när du kom hit och hade köpt blommor till mig. Jag minns varje gång du kommit till mig och haft med dig kinapuffar. Jag minns första gången du sa att du älskar mig... Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle göra, så jag blev helt tyst och du väntade på att jag skulle säga något. Men jag blev så lycklig. Jag minns varje gång du lyft upp mig i din famn och sagt hur mycket du älskar mig. Jag minns varje gång du delat på min huvudvärks tablett utan att jag behövt säga något. Jag minns hur glad du sett ut varje gång vi träffat varandra. Jag minns hur ofta du tagit hand om mig när jag varit ledsen. Bara du har kunnat göra mig glad. Jag minns varje gång du har lyssnat när jag behövt prata med någon. Jag minns den 6 januari när du frågade mig om jag ville bli din flickvän, den bästa dagen i mitt liv. Jag minns varje gång du sagt att jag är det bästa som hänt dig. Jag minns varje gång jag har vaknat upp vid din sida, jag minns varje gång vi har sovit och du har hållt om mig. Jag minns hur mycket du avskyr mitt morgon humör. Jag minns varje gång du har sagt att jag är din bästa vän. Jag minns varje morgon när du har kommit ner med oboy till mig. Jag minns varje gång vi har älskat, helt underbart. Jag minns varje gång du har smekt mig på ryggen. Jag minns alla fina sms som du har skrivit. Varje dag läser jag i min almanacka det du skrev, och jag ler varje gång. Men jag blir samtidigt så ledsen eftersom det inte är du och jag längre.

Jag vet att alla tycker att vi har velat fram och tillbaka mycket, men jag tycker inte det är fel. Vi har försökt, om och om igen. Och det är absolut inget fel på att försöka. Det är inget fel på att vilja, det är inget fel på att hoppas. Jag kommer aldrig sluta vilja, och jag kommer aldrig sluta hoppas. För trots att vi har bråkat mycket så är du det bästa som hänt mig. Jag ångrar att jag förstörde det här. Jag tycker så illa om mig själv hela tiden för att jag förstörde det finaste jag haft. Jag förlorade dig som pojkvän, och det kan jag aldrig förlåta mig själv för. Jag tänker inte förlora dig som vän, jag klarar inte det. Jag älskar dig såpass mycket så att jag kan lägga mina känslor åt sidan för din skull trots att jag egentligen inte vill. Det jag vill mest är att vara din flickvän, bara din. Jag skulle offra allt för att få ligga i din famn igen och vara bara din flicka. Men det kommer tyvärr tyvärr tyvärr aldrig hända, så jag måste nöja mig med att vara din vän. Enda sedan jag lärde känna dig har jag tyckt om dig, så det är jätte svårt att bara bete sig som din vän för jag vet inte hur man gör. Det kommer ta tid, men för din skull så skall jag verkligen försöka.

Jag kommer aldrig aldrig aldrig sluta älska dig. Jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig, oss.

RSS 2.0