Wiieeeeeeeu (:

Om tre dagar fyller jag 18 år, hihi hehe haha hoho. Då skall jag äta middag med Janni, Maggi, Sandra och förhoppningsvis Nellie. Det kan bli väldigt mysigt.
På söndag kommer min storasyster, lillasyster och systerson hit. Vi skall äta tårta och fira mig och min lillasyster för hon fyller 15 om två dagar.

Idag har jag inte varit i skolan för jag hade tid på vårdcentralen kvart över tio i morse. Jag var hur trött som helst för jag har drömt massor med mardrömmar. Usch... Men det gick bra hos läkaren och han tycker inte att jag skall gå hos en psykolog, han tycker däremot jag skall prata om mina problem jag har just nu. Han tycker det är fel att så många olika människor har grävt i min uppväxt och att det inte är konstigt att jag inte har kunnat gå vidare när jag inte har fått någon tid att bearbeta saker och ting. Och han säger att jag är spänd pga av att jag är så orolig över mig själv, att jag inte kanske kan säga nej till vissa saker när allt kommer omkring. Och han sa även att jag måste sysselsätta mig med roliga saker hela tiden för annars blir jag för passiv och då blir jag självdestruktiv :s Yeahyeah, han har varit med ganska länge nu så jag antar att han vet vad han pratar om.

HAHA det var en kille förut på vårdcentralen som hade svininfluensan och så fick han ej sitta i väntrummet så han fick sitta och vänta i sin bil så fick dom gå ut och hämta honom när det var hans tur. Snacka om att känna sig ägd, wiie..

Idag skall jag hem till Snusmumeriken (: Skall sova där hela helgen, mysmys. Saknar älskling så så så mycket mycket mycket. Han är bäst i världen! <3

Johanna saknar Mattias, bara så att alla vet det!
Peace out

Snusmumeriken. <3

Är hos Janni. hihi.. Jag och Maggi frågade nyss grannen om en toarulle, han måste trott vi var dumma i huvudet. Janni står och fixar sig för vi hade tänkt dra ut en sväng och leka rövare! Skall sova hos Janni i natt och ha trevlig tjejkväll med dessa två töser.

Gaaaaah, jag kan ej beskriva hur mycket du betyder för mig. Det gör ont i hjärtat när jag skall säga hejdå till dig! Jag blir så jävla glad varje gång jag är med dig. Du är den bästa, den finaste, den mest underbara, den snyggaste, den mest dampiga älsklingen jag någonsin träffat. Min alldeles egna snusmumerik! Du är så grymt bäst älskling. Jag vill vara din jämt jämt jämt. Finns ingen som älskar dig så som jag gör. <3

hihi peace out =)

RSS 2.0