- Dan före dan.

Sandra hansen bor hos mig, vi har haft jätte mysigt dessa dagar. Tror hon stannar tills fredag eller lördag, vilket innebär att min bästvän skall fira jul hos mig! Fan vad goooos.

Idag har jag träffat min älskling i stan, vi bytta julklappar och jag fick tillomed från hans familj. Fast jag skall inte öppna dom förän imon. Jag hade köpt en present till hans familj också, hoppas dom blir glada, hehe. Den är delvis köpt och delvis handgjord. Satt och kämpa som fan med den julklappen. Handlade julklappar till erik förut innan jag träffade honom.

Träffade även min älskade Nellie i stan, hon var där för att köpa julklappar till hennes för. =D sötnos.

Skriver mer sedan! =)
Peace

- Erik Andersson. <3

Nu för en gångs skull skall jag försöka förklara min kärlek. Herregud det är svårt som fan. Fast jag vet att jag har svårt att uttrycka mig och säga vad jag tycker och tänker. Men den här killen jag har, han är bättre än allt jag någonsin trott. Han är för bra för att vara sann, men han är sann.. alltså är han bäst i världen. Finns verkligen ingen som honom. Han är snygg, han har alltså världens bästa utseende.. Han är busig, men samtidigt är han världens mysigaste och gosigaste och han visar liksom det för alla, han är inte bara sådan i smyg. Han visar för alla hur mycket han älskar mig. Det är verkligen underbart. Jag är så glad över att jag är såpass stark att jag inte lyssnade på alla andra i börjar för i såfall hade jag inte ens gett honom en chans, men jag följde mitt hjärta och mitt hjärta har fortfarande rätt. Ni som sa att Erik var en dålig pojkvän kan suga min kuk, för han är världens bästa. Iallafall för mig så är han det. Han kanske inte var den bästa för dom andra, men för mig är han det. Så bäst, så snygg, så underbar, så mysig, så gosigt, så fin och endast min. Ingen kan någonsin ta hans plats, han har en stor del i mitt hjärta. Så grymt stor del... Jag önska jag kunde förklara för honom hur mycket jag älskar honom, men det finns verkligen inte ord för det.

Hur kunde jag blivit sådan här? jag som trodde att kärlek var påhittat och lögn. Jag som trodde att man inte kunde lita på någon. Jag som trodde att allt var för bra för att vara sant. Jag är ett levande bevis på att riktig kärlek finns. För erik finns, och han är äkta.. På riktigt.. Han är det bästa som hänt mig.

Oh herrejävlar vad jag älskar dig grabben, hoppas du blir glad och hoppar jämntfota när du läser detta (a)
Glöm aldrig, du är det finaste, det mest underbara och det bästa som hänt mig. Johanna älskar Erik.


Peace =)

- helt galet.

Har haft en rolig dag. Har varit med bästvän Sandra. Det började med att jag mötte henne efter skolan utanför skrabbe för vi båda skulle köpa cigg, så det gjorde vi. När vi gick ut så kom Mattias, han hade köpt mat! =D Fick två mysgos kramar av vännen min. När jag och Sandra skulle åka till pizzahuset så fastnade tutan på hennes moped, HAHA. Den satt fast länge och det lät som fan och när Sandra skulle stänga av den så råkade hon sätta på blinkersen istället, FAIL.
Vi åkte till pizzahuset och åt god pizza, mums. Efter det åkte vi hem till mig. Hennes moped ville inte stå upp så vi la en sten under stödet så att den skulle stå ordentligen och sen gick vi in. Vi satt och kolla på tv och drack kaffe & åt macka! När vi skulle ut och röka så låg givetvis Sandras moped ner, men vi orkade inte ställa den upp för den låg liksom där och slappa och vi ville inte förstöra det. ( Eller så var vi bara för lata för att ens anstränga oss ).
Sen gick vi in och satte oss vid datorn och kollade resor. Vi funderar på att åka utomlands den 2 januari istället för att åka på sportlovet. Jag har inte tålamod till att vänta så länge, hehe. Vi hittade fetaste resan, då bor man i en bungalowe eller hur fan det stavas. Och givetvis måste jag och sandra bo i sådan för det låter så fult. HAHA

Sandra åkte precis hem, vi var ute och rökte och sedan skulle jag hjälpa henne upp med mopeden. Då var backspegeln av :) HAHA, och istället så satt det ett gräs strå där. SJUKT! så jävla lyckat. Vi har grymt skoj tillsammans, men det är säkert ingen som ens förstår det roliga i det vi är med om. Sådant händer bara när vi är själva! Awe, i love min bästvän. Imon skall du fan upp! För jag vill icke åka bussen ensam på morgonen bruchan!

Hihi jag ligger i min säng nu och lyssnar på disney låtar, eller om jag skall vara mer exakt så är det tarzan låtar. Så jävla söta!


Så här är en disneylåt till Erik =)

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dig till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat, känn dig fri
Vad det livet lät dig bli
En dag är du glad att du är du

Du får lära själv att leva
ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat, känn dig fri
Se vad livet lät dig bli
En dag är du glad att du är du

Så lär du dig till slut
utav det du själv lär ut
Du tar din plats
bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
tog dig dit av egen kraft

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat, känn dig fri
Vad det livet lät dig bli
Människa var glad att du är du

Godnatt. =)


- Yvonne Rosie Johansson.

Åtta år.. Det är rätt länge. Det har hänt sjukt mycket på 8 år.

Jag har bott i tre olika familjer. Jag har saknat, saknat och saknat ännu mer. Jag försöker på något sätt att glömma dig, men varje år så kommer den här dagen. Den 12 jävla december, och då börjar jag om från start igen. Det känns som det var igår det hände, att det bara gått en enda dag. Inte åtta hemska år.
Jag hade gjort vad som helst för att få åka tillbaka i tiden. Visst, jag hade kanske missat grymt mycket saker och inte träffat så många kompisar som jag har gjort. Men det hade varit värt det. För jag hade bytt ut vad som helst och vem som helst för att få vara med dig igen. Ingen skall behöva leva utan sin mamma, det är orättvist! Ingen kan ta din plats, ingen kan någonsin vara bättre än dig. Jag kan inte lita på någon förutom dig. Du svek mig, du lämnade mig. Hur skall jag någonsin kunna lita på att någon som jag älskar kommer stanna hos mig när inte ens du kunde det? Jag vill inte vara utan dig mer. Jag har fått stå ut utan dig alldeles för länge. Jag saknar dig mamma..


Peace.

- 168.

He hehe h eheh ehe ehehehhee... Har grymt tråkigt. Vad fan kan man göra ens? Kolla film typ. Sova typ. Säkert skoj. Yeah! Idag var jag först i skolan, sen kom erik till min skola för vi skulle göra Janna sällskap en stund. Sen gick vi till munkebäck för att möta sandra. Vi tre stack till stan för sandra skulle köpa ny töjjning till örat, wiie. Hon tappade bort sin i lördags när jag hade fest. Stackars..

Sen åkte jag och Sandra hem till mig så vi har bara kollat tv och slappat lite. Hon åkte hem för en liten stund sedan, fett tråkigt. HEHE

Imorgon börjar jag kl fucking 11 och slutar 12 :o sannslöst. Helt otroligt. Varför skall man ens gå till skolan för en liten timmes skull? aja.. Fast det är bra att jag slutar tidigt så jag kan gå hem och göra klart min hemtenta så slipper jag arbeta med den över helgen :D

Nä nu... Vet jag inte vad jag skall göra riktigt.
PEace out.

- onsdag.

I måndags fyllde jag ju år, firade min födelsedag med sandra, Janni, Andreas och Marcus. Vi åt restaurang och bowlade, supermegakul! Man kan läsa mer om det på www.vasaduu.blogg.se för jag orkar inte skriva upp allt.. sanningen är väl att jag inte kommer ihåg så mycket. HAHA

I tisdags vaknade jag upp hemma hos Agge. Gick till förlunda med Janni för att spärra mitt kort som jag söp bort i måndags. Sen gick vi hem till agge igen med ansiktsbehandling och hårfärg för att slappa lite innan vi återigen gick på restaurang. Det var gott som fan kan jag lova =D
Somnade runt tolv tiden och var grymt trött och kände mig helt våldtagen sedan i måndags.

Gah jag har blåmärken överalltid och ont överallt. HAHA men jag hade en grymt rolig födelsedag och ni som var med och firade den är helt underbara :D Love you all!

Idag var jag i skolan, kom givetvis dit tidigt för en gångsskull, och självklart hade vi inte första lektionen bara för det. Så jag satt i skolan till kl 10 för att gå på en lektion. Efter skolan åkte jag in till stan och handlade tre tröjor och nya hörlurar till mobilen för att tiden skulle gå snabbt tills erik kom till stan. Aww baby, jag har saknat dig oerhört mycket. Men saknar dig iförsig lika mycket nu. Det är alls inte skoj att vara ifrån dig =(

Imorgon börjar jag halv tio och slutar vid 12 tiden. Får se vad man hittar på i morgon för skojsigt.

SANDRA!!! JAG HAR INGEN USBSLADD SÅ KAN EJ LÄGGA IN BILDERNA FRÅN I MÅNDAGS, DU FÅR HJÄLPA MIG MED DET HÄR BRUCHAN! <3

Jag är så grymt kär, kär och ännu mer kär i Erik Andersson. <3

RSS 2.0