Min Lyckokaka.

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du..
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämna mig nu..

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad..
Jag har rätt mycket med mig själv precis som du..
Jag skulle drömma om någon lika tillits full som du..
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans..
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams..
Jag antar att det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns..

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där..
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här..
Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut..
Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår..

Du är inte den enda som inte mår bra, du är inte den enda som känner sig sårad.. Men bara för att du mår dåligt, ska du inte försöka må bra på andras bekostnad.. Du är min bästa vän, du är den som jag verkligen litar på, men det är inte lätt att öppna sig för någon som bara ger en skit till slut, det är inte lätt att prata om allt med någon som sedan skyller allt på än.. Jag försöker, jag försöker verkligen, men tydligen så lyckas jag aldrig.. Jag ägnar min tid åt att försöka få dig att må bra, men sen säger du att jag får dig att må dåligt.. Du säger att jag har blivit annorlunda, du säger att saker måste ändras.. Men du förstår väl att du måste säga hur jag har blivit annorlunda, du måste säga vad för saker som ska ändras, och hur.. Jag vet inte allt, jag kan inte allt, och jag kan verkligen inte läsa dina tankar, så varför håller du inne saker jämnt? Varför säger du inte saker till mig? Varför berättar du aldrig hur du mår? Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja förlora dig, jag kämpar gärna för din skull. Men jag skulle uppskatta om du kunde visa lite tacksamhet då och då.. När du håller allt inom dig, och sedan låter det gå ut över mig som en explosion så känner jag att allt är meningslöst, då känns det som att allt jag kämpar för är skitsamma.. Och det känns definitivt att du bara har snackat skit när du sagt hur mycket jag betyder för dig, hur mycket du älskar mig..

Du sa till mig en gång, att jag aldrig ska ta dig för givet.. Men varför tar du mig för givet?

..Zindoria

Det är så logiskt.

Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Nellie, Sandra och Denise har turen att få åka härifrån. Men inte jag, aldrig någonsin. Jag kommer väl alltid sitta här och inte ha någonting att göra.. Det är inte det att jag vill just härifrån, för jag har ingenting emot det här stället. Saken är den att jag vill göra någonting, för när jag sitter här så tänker jag bara, jag får mig själv att må dåligt..

Idag börjar kultur kalaset, säkert kul.. Vad fan kan man göra där? Gå runt och se ful ut, nej då kan jag lika väl sitta hemma och se ful ut. Fan vad jag känner mig negativ just nu, inte bra.. Jag vill bara ut och gå, men vädret är inte på min sida idag.. Fick precis ett erbjudande att göra någonting, låter lockande, ska hem till en kompis och supa mig full. Allvarligt talat, vad har jag för liv? Eller rättare sagt, hur fan lever jag mitt liv? Gud vad tråkigt..

..Zindoria

En natt utan framgång.

Nu är det natt, nu är det mörkt. Och det enda jag ser när jag kollar ut genom fönstret är min egna spegelbild. Utanför är det helt svart. Sitter här och tänker på allt mellan himmel och jord, fast jag blir förvirrad när jag tänker på så mycket samtidigt..

Sitter här och lyssnar på musik, har inget bättre för mig.. Inga roliga är inne på msn.. Funderar på att ta min god natt cigg och sedan sova.. Börjar bli lite trött faktiskt..

Idag har jag ingen lust att dela med mig av mina tankar faktiskt, vet inte riktigt varför men känner inte för det.. Förmodligen för att jag inte kan sortera dom ens i huvudet, så hur skall jag kunna sortera dom i skrift?

..Zindoria

Ett rubriklöst kapitel.

Har inte skrivit på ett tag nu, min dator har varit sönder.. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens saknat min dator, eller dom senaste dagarna har jag väl det men inte innan.. Det är nu när allt är värdelöst igen som jag har saknat den.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva.. Men jag har lovat Nellie att hon ska få läsa något innan hon går och lägger sig.
Imon åker Nellie och Sandra till tyskland.. Jag som vanligt stannar kvar i denna skit hålan..

Jag vill också åka iväg, långt bort.. Bara göra något annat för en gångs skull..

Jag har ingen lust att skriva ett meter långt inlägg idag, men kanske har jag den lusten inatt. Får ju alltid hoppas.

..Zindoria

RSS 2.0