Kakan <3 Smulan.

Nu borde jag egentligen sova eftersom jag har så svårt att ta mig upp på morgonen. Men jag kan inte. Tänker alldeles för mycket och behöver skriva av mig lite.

Jag känner mig fullkomligt värdelös. Jag försökte vara den bästa flickvännen men jag lyckades inte. Från och med nu ska jag göra allt för att vara den bästa för dig. Men det är svårt men tanke på att nästan allt jag gör anses vara fel. Visst kan jag bättra på mig, men jag vill inte ändra på mig. Jag vill vara lycklig och det är jag inte om jag ändrar på mig.

I morgon ska jag träffa Sandra Snyggve! vi ska mecka ölisar som vi ska dricka på fredag då Janni kommer till Björlanda! Fyfan vad skoj det ska bli, jag längtar så in i helvete.

Och det är helt sjukt, jag har inte varit med Sandra sen i lördags, WTF!! Ofta vi är ifrån varandra så länge, det får fan aldrig hända igen! jag älskar min SandraSultanos! Ksskss!!! <3

Nu ska jag sova! Godnattis.

lets compare scars you and i

WALLAH! Idag har vart slappt. Kom till skolan, hade en expo lektion. Efter det så mötte jag Neche, Ashley & "robin" ehe. Sen Desktop lektion och efter det slutade jag. Har bara vart hemma idag hela dagen och haft det slappt framför tv:n och datorn. Pillat en del på en utav hemsidorna men kom inte så långt. Fan jag måste mecka detta nu.

Johanna<3 är hemma hos kakan, hon ringde mig för en stund sedan. Så nu har vi ordnat för morgondagen! Haha, det får antagligen bli så att jag skippar sista lektionen imon.
Då skall jag isf möta Johanna i stan, och sedan efter det så drar vi hem till henne eller nått.
Sedan köpa öl.
Gött, då kan jag börja supa tidigt på fredag, med tanke på att jag är ledig på fredagar så kan man ju börja så fort man vaknar.. (vilket lär bli runt 4) Nej men fan jag får fan gå upp hyffsat tidigt på fredag.
Jag skall nämligen vara klar ca klockan 14.00 för då nån gång slutar Johanna skolan så då ska jag nog (gissar bara) Men antagligen möta Jojjen och hennes kompis från skolan, (jannie?).
Får väl se vad som händer senare. Suupa är ett som är säkert i alla fall!

BTW, grattis Neche som fyller 18 idag. OCH GRATTIS KALLE BESTIS SOM HAR NAMSDAG IDAG JAG HOPPAS DU HAR HAFT DEN UNDERBARASTE OCH BÄSTA NAMSDAGEN I VÄRLDEN, HA DET BÄST GUBBEN<3 HAHAHHA! jag orkar inte, vadfan vill jag. just shoot me hejdå.

Nja fan.. Om man skulle ta och sova nu kanske..? xD haha i know, klockan är bara 21.09 men vadådå?! jag sover när var och hur jag vill så.. just shut your mouth. PUSSSHHHH PÅ ERRR/ sandrew

wzup niggah

Tjao, idag är det tisdag.
Med andra ord jävligt slapp dag idag, slutade skolan klockan 12.50, GÖTT. Iofs så började jag tidigt.. (halv nio) Men yeye.

Idag så skulle egentligen Johanna bjuda mig resturang så skulle jag Johanna och Karl käka massa mat.<3 Men så blev det icke. För jag har massor av göra, I webbdesignen har jag en hemsida att göra klart som har med något jävla miljö projekt att göra.. I Multimedia B skall jag göra ännu en hemsida, fast som skall vara till Munkebäcks "Nya medier" linje. Och i svenskan skall jag göra nått arbete om typ "antiken" eller vad fan det heter.. Typ skriva om någon kvinnlig författare som levde under 1700-1800 talet. SÄKERT KUL?=!!?
 
Btw så möblerade jag även om mitt rum idag, blev so much better then before! Finally så har jag en vägg bakom ryggen:o så jävla jobbigt när man sitter vid datorn ensam på nätterna och få sånna jävla rysningar längs ryggen pga att man är 100% säker på att det är någon i rummet, behind you! eller så är det bara jag som känner så jag vet inte.. Jobbigt som fan är det i alla fall.. måste ha en vägg bakom mig om jag är ensam..

Just det Johanna, när jag ändå håller på och snackar om sånt här så anledningen till att jag i nästan aldrig duchar i min&Jessicas dusch här nere är att första natten jag sov i det här huset drömde jag sånna jävla mardrömmar om det här huset och varje gång jag går in på det badrummet ensam så kommer den känslan tillbaka.. Får rysningar av att vara där inne ensam, något jag verkligen hatar det är när jag skall tvätta av min sminket där inne när jag måste blunda för att inte få tvål i ögonen. Men varje gång jag gör det känns det verkligen som att någon står bakom dig och bara stirrar på dig! uuuuääh, jävla läskigt.

And by the way! Gissa vem jag såg på skrabbe idag..xD Berny Pålsson. Höhö. ca 30 minuter efter att jag såg henne får jag ett sms ifrån Denise: "Vet du vem som är på skrabbe? Berny Pålsson!" haha tönt. <3

Yeye, Johanna<3 ringde förut och undrade ifall jag ville leka med henne och broob. Alltså det ville jag, men jag har fan inte tid :( Fuck skolan. Plus att jag behövde verkligen få städat mitt rum. Får väl se om jag leker med Jojjen imorgon istället kanske. :) Hon är fan bäst i världen den ungen! Me love her long time!<3

Nej nu ska jag fan spela lite.. cya! / sandrewh

SOVGOTT, hejdå.

Fyfan vilken seg dag. Jag har typ dött 5 gånger. Fast kvällen var mysig för herr kaka var här. Han åkte hem för en halvtimme sedan så nu är jag ensam igen. Det är sjukt hur beroende man kan bli av hans famn. Det är sjukt hur fel allt känns när han inte håller om än. När han inte är här, känner jag mig sjukt ensam. Jag älskar att vakna bredvid honom, jag älskar att vakna mitt i natten och se när han sover. Jag älskar att somna på natten i hans famn. Han är den allra bästa pojkvännen som finns.

Men det värsta är när jag kommer tillbaka till verkligheten, där föralltid/förevigt inte existerar. Där alla blir lämnade och sårade till slut.. Det hade gjort så ont att förlora honom. Jag blir helt spyfärdig bara jag tänker tanken. Fyfan...

Det känns som jag lever i en bubbla. Jag gör allt för att han ska vara så nära mig som möjligt, men han når aldrig ända in. Det är inte ofta jag släpper in någon innanför bubblan, allt för många gånger har jag blivit sårad och lämnad. Just nu finns det bara en enda där, och det är Sandra. Jag vågade släppa in henne, för jag vet att hon aldrig skulle såra mig och hon skulle aldrig lämna mig. Men jag vet inte med honom, allt kan ju hända.

I min bubbla mår jag bra, fast jag känner mig skum. Jag är förvirrad och vet knappt någonting. Ibland sitter jag bara och stirrar på något och man får inte kontakt med mig. Ibland säger någon något till mig och jag förstår inte ett ord vad personen sagt. Jag lyssnar helt enkelt inte. Jag bryr mig helt enkelt inte..

I morgon är det ytterligare en dag i skolan. Har en lång dag imorgon. Börjar kvart i 10 och slutar halv 4, det är fan inte okej. Första lektionen har vi inte, men den är ersatt med information om inriktningarna i trean.

Det bästa hade varit, om man bytte ut helgerna mot vardagar och tvärtom! Så att man går i skolan i två dagar, och är ledig i fem dagar. Det hade varit helt perfekt. Då hade jag mått prima.

På söndagar vaknar jag med ångest. Jag vill inte jag vill inte gå till skolan på måndagar. Det är verkligen inte ofta jag klarar en hel skol dag på måndagar. Men idag gjorde jag det, så jag är verkligen stolt över mig själv.

Nu ska jag sova så att jag inte är allt för trött i morgon när jag ska upp och göra i ordning mig inför skolan.

SOVGOTT, hejdå.

sjaonjdjrean,<3

Heeeee'jjj,  idag när jag vaknade så hade jag försovigt mig. :( Det gjorde inte så mycket för min del eftersom mamma kunde köra mig till skolan ändå men jag hade ju lovat att ta bussen med Johanna, och det sket sig :( :( ,
Nästa söndag så ska jag fan gå och lägga mig typ klockan 7 eller nått så jag kommer upp i tid för en gångs skull!

Idag har vart en seg dag, som alla måndagar är iofs.. Börjar klockan 10 och slutar halv 5.. Men jag drar hem halv 4 varje måndag ändå. För den sista lektionen så går jag om matte A.. Men jag ska snacka med rektorn så han kan ändra så att jag får göra det nästa år i 3:an istället.
För jag har fan ingen ork till att hålla på och kämpa med matte nu.
Gööött, imon och på onsdag slutaar jag 12.50 och 13.00, GÖTT. Nej fan palla tjöta skola, men det är fan det ända som händer typ på vardagar O_o

Atm sitter jag och tjötar med Jojjen i VOIplay, höhö hon suger. hennes gubbe har fastat. Hon sitter på Newgrounds å spelar SuperD. Fan vad man fastnar för det ibland, tills man ger upp för att den jävla bossen inte går att doeda :( .

Idag ska hon leka med Mr Karl. Han ska käka typ nu sen ska han till skrabbe och köpa chips och dipp sen ska han hem till Johanna så ska dom la typ mysa och glo film eller nått? varför vet jag sånt, fett onödigt men Johanna tjatar å tjatar så man vet allt in i minsta detalj vad hon har gjort en dag inom 5 minuter typ. >_< haha <3<3 söt e hon. Hon er JOHANNE, ifrån Nörge. ;D Nu är den en neger på tv:n också.
HELVETE vad jag är hungrig då :@ Jag måste fan käka snart innan jag tar livet av mig, helvete.

sjaonjdjrean, <3 hihihihihih nAWWW.

Welcome to the club now.

Denna helgen har varit mys!

I fredags hade vi allmänt tråkigt så vi åkte runt i bilarna lite, var hos marcus en liten stund också. När alla skulle hem så åkte jag och Sandra hem och lanade och hade allmänt skojskoj! HHAHHAHAH och vi spelade in dom fulaste musikvideorna som finns. Haha alla måste se dom, det finns inget fulare och jag garvar lika mycket varje gång jag ser dom.

I går så skulle alla supa så vi köpte vodka och bland dricka. Jag däckade fan innan tolv. Jag sten däcka och ingen fick liv i mig. Så klockan fyra inatt vaknade jag hemma hos Marcus och fattade ingenting. Tror jag blev så packad för att för det första blandade jag starka groggar som jag drack fort, sen hade jag inte sovit på ett och halvt dygn, jag hade inte heller ätit någonting plus att jag går på antidepressiva. Yeah, smart jag är.

JAg älskar Sandra hansen procent hundra, jag svääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär.

Idag har jag haft hur mysigt som helst. Åkte hem till Kalle en stund efter jag hade vaknat. Där har jag varit i stortsett hela dagen. Vi åt goood frukost! Han kom ner med ostmacka och te, as gott. Och till efterrätt fick jag vinddruvor och massa massa massa mys av Kalle. JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN, DU ÄR BÄST.

Jag är kakans smula, så det så!

Ne men denna dagen har faktiskt varit bäst. Har saknat att vara ensam med min älskling och allt mys som man får på köpet! Så nu saknar jag dig som fan men imon ska vi träffas sa du!

Idag har jag städat mitt rum som fan det tog 45 minuter att stor städa mitt rum. Jag har fan dammtorkat, dammsugit, ställt i ordning alla saker ja har i mitt rum, slängt allt skräp, vikt kläder och bäddat rent sängen så nu är jag fanimej stolt över mig själv. Imon ska Kalle få se mitt fin fina rum!!!!!!

Imon är det måndag och jag hatar måndagar för då börjar skolan, men jag och Kalle har kommit fram till att tisdagar är sämst i världen! För då är man så jävla jävla trött! Fast jag har mina koffein tabletter hemma! utan dom hade jag varit ett lik varje dag, hahhaha jag hade gått omkring som en jävla zombie!!

HAHHAHAH förresten, jag blev väckt klockan fyra inatt av att Marcus sa: Nee för fan det är fan helt sjukt!

Det var as fult, jag älskar när han pratar i sömnen! YEaaaah! I morse när jag vakna så dog jag tre gånger för sandra hade tagit med sig alla cigg hem. Men fick låna pengar av Magnus så jag fick mina älskade cigg till slut!

Nu ska jag fan sova för jag ska upp kl 8 imon och jag dör om jag inte får min skönhetssömn!

GODNATT, hejsvejs.

Welcome to the club now.

ergo bibamus'

Heheheeeheh, sitter och slappar på Johannas rum nu med Jolly! ^^ Hon är inne i duschen så jag snodde hennes dator för att fördriva tiden..
Ehm, det är lördag idag. Party somewhere?
Yeye, bäste låten atm är Clubland - Welcome to the club now!! haha Inatt/i morse gjorde vi musikvideor och sånt till den låten. Feta blev dom! Hahaha.

Yesterday we played with Kalle, Marcus, Leios, Issa & Magnus, aja charlie var la med en stund också. Heheh var rätt skoj ändå, trots att Marcus blev lite grinig på mig och leios för vi dampade för mycket eller nått :( EHE. Nu har jag vart vaken i ca 28 timmar..
Efter jag&Johanna hade vart ute igår drog vi hem till mig och lanade.
Haha fan vad skoj vi hade, blev tyvär inget badande inatt. "/ Vi kör på det  någon annan dag, maybe tomorrow?

OCH BTW FYFFAN, Johanna tvingade mig att se den LÄSKIGASTE FILMEN EVER IGÅR! fY satan i helvete vad rädd jag var.. Visst jag är jävligt lätt skrämd.. Men jag brukar ändå inte sitta och blunda till skräckfilmer.. Men det gjorde jag fan till den här! Jag var så jävla nära på att börja lipa flera gånger utav skräck. HAHAHA "utav skräck" >_< fILMEN heter btw "Amusement".

Nä'äe nu tycker jag allt att Johanna får snabba sig lite tror hon att jag har hela kvä'llen på mig eller? jävla svin, hon kan draa'a åt helvete! :D JAAA NU kom hon :DD<3

Haha, jag är procent hundra på att jag älskar den kvinnan. Hon er Johanne från Nörge! :D haha nat men ändå hon er min norske ven.
Nej nu jävlar ska vi sminka oss så det står härliga till, ha det gött å byebye! / sandrew

Amusement!

Härromdan kollade jag på en skräck film mitt i natten helt själv, det var den läskigaste filmen jag sett i hela mitt liv. Och alldeles nyss tvingade jag Sandra att se den. Fan vad hemsk den är. Vi är livrädda just nu och måste göra något kul. FAN FAN FAN vad rädd jag är. Vi sitter fan med tak lampan tänd!

Idag har jag varit med mina homies. Vaknade typ vid 12. Magnus kom och hämtade mig vid 5 tiden och då åkte vi och hämtade Sandra och Erica och åkte till Maxi och handlade mums mums. Sen åkte vi hem till Sandra och åt tacos. Efter det träffade vi Kalle, Marcus och Leios. Vi åkte runt i typ halva sverige. Sen åkte vi till Stan för att hämta Charlie.. Och sen körde Marcus hem oss. En fett trevlig kväll/natt..

Imorgon hoppas jag verkligen att det händer något skoj typ fest så man kan supa och ha skoj skoj. Imon ska jag sova hos KalleBalle!!! MYSIGT! Va fan en hel vecka sen jag sov med honom. Eller egentligen inte, åkte hem till honom i Torsdags och sov på morgonen. Fast mysigare att sova tillsammans hela hela natten!

Nu ska ja göra något skojj hade jag tänkt!!!!

GODNATTIS, hejdå!

Come Clarity.

Om det är något jag verkligen älskar, så är det när Sandra skriver i min blogg. Det känns så jävla bra på något sätt att hon helt random bara använder den! ÄLSKAR DET!

Nu kommer förmodligen dom som läser här, om någon förutom sandra gör det de vill säga, att tycka att jag tycker synd om mig själv. Och ja som fan att jag gör. När någon annan mår dåligt ska jag tycka synd om den personen så varför inte tycka synd om mig själv när jag mår dåligt?

Men jag har en sån jävla hemsk känsla. Jag har ont i magen. Allt känns meningslöst. Jag orkar inte ens vara glad.

Jag önskar att någon höll mig i handen, visade mig vägen, sa vart jag skulle gå, tog mig till något underbart ställe.

Jag orkar inte blogga mer. Hejdå

random fucking tisdag'

Y0, nu jag jag snott jojjens blogg once again! atm sitter ja hemma och gör ingenting alls. Fucking Jh sabba så jag&jojJen inte kunde leka idag, aja har iofs legat och sovit i soffan sedan jag kom hem typ. Ska nog spela en stund snart innan jag drar in i duschen, om jag hinner.. Är nog iofs ingen idé med tanke på att scrubs börjar klockan 22.50 och klockan är nu 22.15, damn. Btw så fyller Erik 20 idag, Grattis till honom.

Idag har det vart förjävla slappt, slutade skolan klockan 12.50. Då drog jag in till stan för jag skulle köpa en ny töjning till örat.
Efter att jag hade köpt det så var jag va värsta boored så jag stack till Carlings och köpte 2 tröjor. :(
Sedan till 25an hem, Mötte Johan on the centralen och sedan kom Nicole också on the bussen.

och FYFANN jag fick vänta på jävla kuk anus 36:an i 20 JÄVLA MINUTER. fick sitta å kedje roeka typz.

Kom hem och la mig i soffan å watchade tv. Gött som fan, ingen hemma heller fan vad jag älskar att vara home alone, de är fan de bästa. Gick ner till mitt rum och min computer en snabbis och sedan upp och kollade på Smallville, fan svinlänge sen jag kollade på det och dom har fan börjat om nu ifrån första säsongen. Yeye sedan somnade jag i soffan framför tv'n, (som vanligt) och nu sitter jag här.

HAHA Alltså fan vad tråkigt det måste vara att läsa detta (FETT OVÄRT) ofta kul att läsa om vad jag har gjort typ en fan tisdag typ >_<
ÅHH IGÅR, IGÅR! Då jag köpa tuggummi. Stimirol senses, dom orangea! Men jag fick faan inte rida på en elefant som på reklamen. </3

Åååäh slappt med bara 2st lektioner i skolan imon igen och sluta klockan 13.00. Ska väl FÖRHOPPNINGSVIS leka med Johanna imon istället eftersom hennes idiot till bror inte svarar när man ringer honom idag hehe. Ne fan va tråkigt nu måste ja "draaaa (åt helvete! xD)" haha ne men ska duscha eller nått. hejdå på er / sandrew' yeehee ashes 2 ashes, dust 2 dust' whatever happens, this music we trust!!!1 yE

You are the reason that i'm living.

Hela helgen har jag varit med dom två bästa människorna i mitt liv. Jag har varit med Sandra, min bästa vän och Kalle, min älskade kaka & pojkvän. Jag kan fan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dom två. Jag är så jävla glad att jag har dom två i mitt liv. Alla borde ha det som jag.. att ha en allra bästa vän och en allra bästa pojkvän. alla får tycka exakt vad dom vill, men om man inte tycker att kalle och sandra är bäst i världen så måste man vara dum i huvudet.

SandraHansen:
Jag kan verkligen prata med dig om allt. Du är så fruktansvärt ärlig och okomplicerad. Vi bråkar aldrig. När vi har olika åsikter om något så har vi världens as roliga diskussioner om det istället. Och vi behöver aldrig bråka om vad vi ska göra för vi vill alltid göra samma saker. Vi har alltid roligt tillsammans. Jag mår så jävla bra med dig. Vi får våra flipp tillsammans och vi skrattar åt oss själva hela tiden. Vad hade världen varit utan oss? Helt jävla värdelös verkligen. Vad hade våra vänner gjort utan oss? Dom hade haft tråkiga liv som fan ocsså. Haha ofta vi har vänner!! Yeah, jo det har vi. Alla vill vara vänner med oss, folk står fan på kö! Men ingen kan få mig att lämna dig, och ingen får ta dig ifrån mig. För du är den allra bästa utav alla mina vänner och jag försvarar dig med näbbar och klor! Skulle någon göra dig illa då jävlar fan helvete ta den personen, då avlivar jag den jäveln rätt rejält och den jäveln ska få smaka på mina nävar! Haha, jo men det är sant. Ingen får göra dig illa. Du betyder så jävla mycket för mig! En dag utan dig är fan världelös. Är så glad att jag är frisk igen. Har fått vara med dig hela helgen. Visst, idag orkade du egentligen inte..men, man blir inte av med mig så lätt. Så tack vare min envishet så fick jag vara med dig ändå. <3

KarlAndell:
På tal om min envishet.. Hade jag inte varit så envis som jag är så hade det inte varit du&jag idag. Men nu är jag envis och kommer fortsätta med det. Jag fick det jag ville ha, den jag ville ha. När jag ligger i din famn så är jag så trygg. När du håller om mig så mår jag prima. När du kysser mig så svävar jag bland molnen. Du är fan den bästa pojkvännen som finns, även om du inte tror det ibland. Visst, alla kanske inte ser dig som den bästa pojkvännen. Men för mig är du det. Du är den bästa pojkvännen jag någonsin haft och jag är så glad att jag är med dig. Du ser väl själv hur glad jag är med dig? Om du kollar puss bilder på oss så måste du se mitt leende. Du får mig att lée väldigt ofta, jag tänker inte säga alltid för det vet vi båda att det inte stämmer, men jag får inte dig att lée alltid heller. Det viktigaste är bara att vi på något sätt alltid blir sams efter vi bråkar, efter vi sårar varandra, efter vi gör varandra ledsna. Vi blir alltid alltid sams, vi hittar alltid tillbaka till varandra. Alltså jag kan verkligen inte beskriva med ord hur bra allt känns för mig nu. Jag hoppas verkligen denna känslan jag har stannar länge, jag hoppas jag får vara din länge länge. Att jag får mysa med dig och kunna få dig att må bra väldigt länge till. Jag älskar dig mycket massa mer än mest min alldeles egna Kalle. <3

SandraHansen:



KarlAndell:





Jag älskar er, glöm aldrig det.

HEJJEEHJEJEJJEJE<3

Men hej klockan är 05.49 på morgonen och jag har nyss haft världens samtal med morsan om hennes ex >_<

Johanna & Kalle har stuckit härifrån för omkring en timma sedan och jag har tråkig... Funderar på att sova. Har nyss käkat tacos, gött som fan var det. Idag har jag lekt med Johanna&Kalle, vi är som tre musketörerna, Vi har druckit vin så in i helvete och lekt och käkat på pizza huset.

Vi satt i min bar från ca 20.45 på kvällen till ungefär 04.00 eller nått på morgonen. Lite skoj men blev litte depp/segt i mitten typ.. aja. Kalle&Jojjen lånade min moppe hem förut.

Haha! Charlie ringde Johanna full som fan var han förut, han hade nyss kommit hem från krogen typ tror jag.  Det ända han sa var typ "TJENNAAAA"! säkert kul haha.

Åååååh fyfan!!! Vad jag vill h en cheeseburgare nu! Så in i helvete! FAAN va gott det hade vart!

Helvete vad lite jag har gjort idag när jag tänker efter O_o .... Typ vaknade runt halv 4, gick upp och duschade, åkte hem till Johanna, var där typ 2 timmar eller nått, sen åkte vi och beställde kebab tallrik på pizza huset, åkte till skrabbe, mötte Kalle där och han köpte cigg till oss, sedan tillbaka till pizza huset och käkade, sedan hem till mig och söp, sen nu sitter jag här några timmar senare.

OCH DU FAAAN VA RÄDDA JAG OCH JOHANNA VAR FÖRUT UTANFÖR PIZZA HUSET :OOOoooOOO Det var världens gubbe där som glodde så in i helvete på oss.. han tryckte verkligen upp ansiktet i rutan  och kollade  som FAAAEN på oss, sen gick han efter oss hela vägen till skrabbes busshållplats så vi bara rivstarna moppen (HAHA "rivstarta") och åkte fort så in i hell därifrån och hem till mig.

Atm sitter jag och funderar på om jag skall sova nu eller inte.. HAHA kom och tänka på nu vad jag och Johanna gjorde förut :D:D vi ringde Marcus och sa: "Är du hungrig?"  -Nej, svarar han. Och där försörde han allt, han skulle ha svarat "Ja." Då skulle vi bara ha sagt "Ät då." Och sedan klickat honom.  Men istället blev det bar ungefär "faaan där sabba du ALLT". "Klick". Fan ta honom jag lovar att han har tänkt på det  hela kvällen/natten på vafan det var vi ville... jag svär ghan tänker på det fortfarande.

Aja näääe fan vad det ser frestande ut att bara lägga sig i sängen och bara sooooovaaaa<3 ska nog göra det nu hejdå.<3  / SAAAANDREEEW!!!!

fan ta mig

Bajs occså fan va jag hatar mig själv, skulle spelat med Johanna inatt men klart att jag somnar ca 5 minuter efter att jag hade lovat henne. i'm so sooorrry for that. <3

Haha jag drömde inatt att jag var i Thailand och jag var där med Pappa och min dotter ( dotter... WUUUUT?!!? ) och första natten gick ut på att hitta min dotter som hade gått och blivit hora i Thailand över en natt... skoj. aje neej fan ja kan inte skriva mer nu ja hinner inte men aa..

Och fan ta  mig för att jag vaknade så sent idag fan jag kunde redan ha vart hemma hos Jojjen nuu.. (klockan är ca 15.50).
Men aja nu ska jag skynda mig så in i hell och sen ska jag åka hem till Jojj så in i helvete och sen ska vi supa och bajsa på alla. Fan jag har börjat lyssna på en gammal låt igen.. "Bullet for my Valentine - Four words to choke upon"

http://www.youtube.com/watch?v=r-MY4sedWy0

Nej faan va hungrig jag blev nu, nu måste jag skynda mig som fan ocsså inte lite heller upp och käka och duscha sen hem till JOJJEEEEENNNNN<3 BajBaj, / Sandrew

Jag ska avliva alla som är över 18.

Jag och Sandra har bestämt att vi ska avliva alla som är över 18 år. För vi känner oss mobbade. Och sandra har lovat att ta pippi långstrumps tabletter tills jag fyller 18 så vi är lika gamla då. Sandra är den enda som skulle göra det för mig, alla andra ska jag avliva för alla andra är dumma. Så det så.

Nu har jag varit fucking sjuk hela veckan och jag ska avliva influensan och alla jävla sjukdommar som finns!!! Jag är as arg på jävla sjukdommar. Jag har inte fått träffa Sandra eller Kalle någon gång den här fula veckan, aa den är as ful, så säg inget annat! Men imon ska jag fan leka med dom båda., Jag och Sandra ska supa järnet och spy i diken, sen ska kalle sova här!! Så imon ska jag träffa dom båda två, yeeeah! Jag längtar mycket massa mer än mest.

Fan vad jag hatar hela världen idag. Idag skulle jag behövt vara med Sandra för vi båda älskar verkligen att klaga, haha jaaa det är det bästa som finns! Som fan också, inte lite heller. Yeah, jag älskar den saltkråkan.

Jag längtar till sommarlovet, jag längtar till november för då fyller jag år. Jag längtar däremot inte till alla andras födelsedagar för då måste man spela snäll och ta med presenter, fyfan. As jobbigt, och man ska alltid behandla den som fyller år som någon jävla kung. Ingen är kung förutom jag. Fan heller jag ljög, jag är inte ens kung jag är president för helvete. Sandra är fucking sultan, så det så. Försök inte ens ta hennes plats för då avlivar jag dig din jävel.

Vi är dom tre musketörerna och ingen kan sära på oss, fatta det. Den som försöker ska jag hänga med mitt skosnöre.

Fan jag har typ inget att skriva om, fan vad drygt. Hhaa jag lärde mig ett nytt ord härromdan förresten. Maria lärde mig ordet moppsig. Haha det betyder tyken. Iofs vet nog redan alla det, fan va efter jag är. Men det var iallafall kul. Jag ska säga det jämt nu bara för det. Och prekär, det ordet älskar jag mer än livet. HHAA det ska vara mitt sista ord jag säger innan jag dör bara för det. Ofta jag ska dö, ne fan heller. När ja fyller 70 ska jag börja gymma, och efter det ska jag äta pippi långstrump piller så jag aldrig blir äldre. Förresten jag har tänkt på en sak. Om man röker och sånt får man ju rynkor i tidig ålder och man dör tidigare och jadijadi. Borde det inte finnas något som gör att man blir yngre då? om det inte finns det så ska jag fan komma på något. Jaa det ska jag, och jag ska ta patent på det så ingen annan kan sno min idé. HAHHA jag är så jävla bra. Fan alltså, jag vet att alla är avundsjuka.

Hejdå, PUSSILUSS

fuck this week.

Åååäh kom nyss hem ifrån skolan, och för ca 10 sekunder sedan fick jag ett sms ifrån Johanna: "När ska du skriva i min blogg då?" Hon är fan synsk kvinnan! Fan ta henne.
Torsdagar är fan det segaste, börjar skolan typ 08.20 och slutar klockan 15.50 >_<.. säkert kul.

Haha fyfan vilken vurpa jag gjorde idag på gympan.. Vi spelade fotboll och jag skulle spela lite smidig och ta bollen ifrån Rickard.. Vilket slutar med att jag flyger genom luften, gör en volt och landar på bakhuvet... fail! haha har världens blåmärke på knät också. :(

 Efter gympan lekte jag och Fredrik på datorn och tog 100 ego bilder.. snygga som fan. Efter skolan och jag och Fredrik in till stan för jag skulle kolla på ett par jeans på bikbok.. Fan jag vill ha dom men blev lite tvek när ja provade dom.. de kommer va cepe kallt att ha dom nu med alla hålen som är i dom.. Aja får la se. Fan vad jag har haft tråkigt den här veckan!
Måndag: Vaknade, gick till skolan, åkte hem, somnade runt klockan 20.00 på kvällen och vaknade igen runt 22.30 och var vaken till 05.00 sen sov jag till 16.00 dagen efter.. fail. sov bort hela den dagen. Var hemma på onsdagen också och sov hela dagen. Och idag kom jag hem typ halv 6..

JAG HAR INTE VART MED JOHANNA PÅ HELA JÄVLA FAN HELVETES VECKAN!!!!

I måndags avlivade jag nästan mig själv.. Jag, fredrik och rickard satt på vagnen, och sen helt ifrån ingenstans så pajjar den jävla kuk fan så vi fick gå i mot vind och spö regn typ 2 hållplatser till centralen., fyfaan!! då kände ja typ please just kill me.

Smsar med Jojjen atm, vi kom på att vi inte har supit riktigt sedan nyår! :oOo Vi måste mecka något imon.

Nice! Fick nyss ner 1a säsongen av "How i met your mother" och 1a, 2a och 3e säsongen utav "It's always sunny in Philadelphia"! :) Nu har jag nånting att göra tills imon när jag ska hem till JOjjeeEn.
 Näh nu skall jag ut på en ciggis CYA LATER BITCHES ehe fan va tråkig jag är ofta någon läser ändå förutom jojj hejdå. /SANDREWwW ehehehhehEHhheh<33333

Fucking svettlana.

Jag hatar fan att vara sjuk. HATAR HATAR HATAR. Jag saknar Sandra och Kalle mer och mer för varje dag som går. Det är så sjukt tråkigt utan dom två.

Idag tog min pencilin slut så förhoppningsvis behöver jag ingen mer. Grannen kom över med värktabletter förut, dom hjälper lite men inte så mycket. Öronen börjar bli lite bättre, förhoppningsvis är det över till helgen. Men det värsta är, att jag kallsvettas som en jävla svettlana och jag tar livet av mig snart.

Det är så in i helvetes varmt överallt och jag står fan inte ut mer. Det spelar fan ingen roll om jag åker till nordpolen, jag svettas fan lika mycket ändå. Maria säger att det är bra att svettas för då får man ut alla bakterier och då blir man frisk snabbare, får hoppas på att hon har rätt.

Det enda jag har gjort nu hela veckan är att kolla film och dricka fanta och kedjeröka. Till och med Maria tycker att jag röker för mycket! Men det gör jag, jag röker hela tiden för att tänka på något annat än smärtan.

Min sötnos fyller år om mindre än en månad nu, då fyller hon 18! Jag måste ha den perfekta presenten till henne men det är svårt för jag vet fan inte vad jag ska köpa! Och hon förtjänar det bästa. Min älskade Zomia Madeleine Fallmyr <3.

Förresten, detta måste jag skriva för då blir nog Sandra glad,haha. Bamse har fått en större bajs låda så nu bajsar han inte på golvet längre. Så du behöver inte vara rädd för att spy när du går in i mitt rum. Yeaaaah!!!

Ne nu ska jag nog ta en godnatt cigg och sen lägga mig och svettas hela natten. Hoppas kalle blir glad för det söta smset jag skrev till honom förut, men han ser det inte förän han har vaknat. Åh, min kaka. Jag älskar honom mycket massa mer än mest. Och han är bäst bäst bäst och ingen annan är lika bäst som han!! Och det bästa av allt, han är bara min! Jaaaaaa, han är bara min min min pojkvän. Och jag är bara hans flickvän. Åh, allt detta är helt perfekt älskling. Men jag saknar dig sjukt mycket! Godnatt din trött gurka.

HEJDÅ, puss.

Vinter-kräk-sjukan.

Fyfan för att vara sjuk. Har kräksjuka, är förkyld, har ont i halsen och har öroninflammation! Yeah, säkert kul. Men det värsta av allt är att jag inte kan träffa Sandra och Kalle när jag är sjuk!! Det är sjukt jobbigt att inte vara med dom, jag saknar dom så in i helvete.

Egentligen skulle jag haft prov i måndags men kunde inte gå till skolan. Idag hade jag hög feber när jag vaknade så har inte kunnat gå idag heller. Har redan sjuk anmält mig för imon. Ingen idé att gå någonstans förän jag blivit frisk. Men vil fan inte vara sjuk i helgen, då tar jag livet av mig eller något. Är jag sjuk så måste Sandra avliva mig.

Hittade jätte söta bilder från Saras födelsedags fest förut. La in dom på bilddagboken! Men en bild vill jag lägga ut här.

Jag och min vackra fästmö!



Jag kommer inte på så mycket att skriva just nu. Men en sak är skoj, att Sandra också använder min blogg ibland. Det är fan bra, hon behöver också skriva av sig ibland! Och det är kul att läsa vad någon annan skriver ibland.

Förresten, Grattis Issa i efterskott!! <3

Ne, nu ska jag hitta på något annat. Tyvärr kan jag inte sova eftersom jag har så fruktansvärt ont i mina öron! Det är rätt segt. Ska se imon om någon har några starka tabletter som jag kan få köpa eller något så smärtan försvinner.

GODNATT, hejdå,

Presidendos the snyggos.

Har precis tagit en dusch. Fyfan vad gött det var. Maria sa att jag var tvungen eftersom hon tycker jag ser sjuk ut och att jag kanske blir friskare om jag duschar. Jag har fruktansvärt ont i mina öron, det känns som att jag har öroninflammation och det är fan inte okej. Sist jag hade det gick jag i fyran eller något.

Egentligen har jag prov kl 10 imorgon, men med tanke på hur jag mår så kanske jag inte drar dit. Om jag drar dit så måste jag efter provet vänta i två timmar tills dom andra i klassen kommer till skolan och då har jag en lektion på 40 min och sen slutar jag så det känns ganska onödigt. Men samtidigt är det provet ganska viktigt. Men egentligen skulle jag haft det provet vecka 5 så jag förstår inte varför läraren flyttade fram det till imon?!

Idag har varit en ganska soft dag. Vaknade hemma hos Johan runt 13 tiden. Låg och drog i sängen ett tag. Sen skulle vi packa ihop datorerna och åka därifrån! Jag, Kalle, Sandra och Agge åkte hem till Agge. Där satt vi och tjöta med Hasse och hans polare ett tag. Sen ringde min storebror Peter så jag snackade med honom en stund. Han kommer hem om fyra månader!!!! Jag saknar honom sjukt mycket! Hoppas tiden går fort.

Om några månader fyller Sandra 18, yeaaah. Då ska jag med henne på krogen på hennes födelsedag! vi ska dra från skolan och dra till krogen och sitta där en stund. Sen får jag väl försöka hänga med henne någon helg också om jag kommer in, hoppas!

Nej nu orkar jag fan inte blogga mer. Gjorde det nu endast för att jag är uttråkad och inte har något bättre för mig. Funderar på att spela Lc snart.

GODNATT, hejdå.

pipnäsa we hate

Nu har vi haft världens jävla diskussion om pipisar. Min pipis är snygg, fatta. Jag är sultanen over the world och Johanna är presidendos the snyggo. Övernaturliga fenomen is the shit. HAHAHAH FYFAN Kalle vaknade nyss och han gav mig världens jävla mördar blick fyfan jag trodde han skulle döda mig. negern vaknade också men somnade efter 1 minut igen. fan jag hade 100 grejer jag skulle skriva om som ja har gjort idag men de sket sig måste göra de imon istället.

Voodoo Voodoo förknippas ofta med svart magi och små tygdockor där stora, instuckna nålar avger verklig smärta på en fiende. Detta ingår mycket riktigt i voodoo-begreppet, men voodoo är egentligen en religion härstammad från Haiti, en ö i Karibiska havet. Grunden i religionen är extremt extatiska danser till klopprande trummor och maniska kallelserop, där avsikten är att tillkalla de dödas andar och få goda råd därifrån.

Det är när medlemmarna faller i trans efter sina vilda danser, som det sägs att de blir mottagliga för "den andra sidan". Makabra offergåvor förekommer också i dessa ceremonier. Svart magi Den svarta magins syfte i religionen är att påverka själen på fiender och offer. Flera metoder lär ha funnits och en av dem är just tillverkandet av en tygdocka. Enligt voodoo-kulten behöver dockan inte likna offret, men måste bestå av dennes kläder.
Vidare ska den vara fylld med halm eller bomull samt ha hår eller avklippta naglar från offret.
Det finns många fall som visat att denna form av svart magi faktiskt haft någon form av effekt på offren. En ofta använd förklaring till detta är dock, att offret vetat om att någon annan haft mörka planer för denne.
Denna skräck och psykiska påfrestning har tillslut i sig blivit den avgörande faktorn, då offret agerat onormalt och nervöst i sin omgivning.
Det har alltså inte varit själva dockan som orsakat något utan den mörka tanken bakom. Voodoo-kulten idag Mer eller mindre sammanslutna voodoo-rörelser existerar än idag. De gömmer sig till exempel i storstädernas utkanter med sina mörka aktiviteter, ofta med inslag av alkohol och droger.

godnatt nu ska jag gå och lägga nmig och sova med alla pipnäsor, korven och johanna. /sandrew

"Men draa åt helvete!"

Det här inlägget är inget för de personer som är överkänsliga mot något. Jag varnar starkt för obehagliga typer. Svarta tapeter, kalla trumpeter, blodpannkakor och planeter. Så läs, men endast på egen risk.

Jag måste lätta på mitt hjärta. Jag håller på att få hjärnblödning. Om det är något som jag verkligen hatar så är det pipnäsor, så in i helvete också. Dom kan, dra åt helvete! När man själv har pipnäsa så bryr man sig inte så mycket men när man ligger och sover bredvid någon som har det så får man fan ryck, som fan också.

Det fulaste var förut. Ingen förutom Sandra vet vad det handlar om. Förut när vi skulle sova så var täcket en korv. Fan den var as söt, jag ville bara slicka på den. Så sen när vi ska sova ska vi göra korven igen. För den var söt som fan.

Haha den garvisen vi hade i hallen förut när vi skulle ut och röka var fan skööön. Haha jag garva sönder typ. Men vi är liksom dom tre musketörerna så vi får garvisa när vi vill faktiskt.

Alltså jag har fucking kramp i magen. När jag blir president så ska jag avliva både kramp och pipnäsor! Så det så.

Och en annan as ful sak igår då.. Fan jag och Sandra satt och softade i soffan här och så typ fick Sandra värsta rycket och hon sa att hon fick sendrag och det var det fulaste ja hört. Jag har aldrig hört någon säga så innan. Fyfan vad fult.

Jag är röksugen som en jävla jag vet inte vad. Men Sandra vill fan inte röka med mig den jäveln.

Nu börjar hon se i syne också idioten. Fyfan vad jag älskar henne alltså. Vi är förlovade och sånt. Waaah, bäst ever.

Ne nu jävlar ska jag fotografera alla snyggos när dom sover som fan också.

GODNATT, hejdå.

Lan @ Shagz.

Nu sitter jag hemma hos Johan. Jag är så jävla uttråkad så jag har tagit på mig ett täcke och nu låtsas jag att jag är en flygande ekorre. Jag har även suttit och snurrat runt på en stol och åkt upp och ner. Så nu har jag brist på något att göra. Sandra är med Marcus och dom på donken så jag har ingen att dampa med. Jag hoppas fan hon kommer tillbaka snart, annars avlivar jag alla som är här och klistrar upp deras ögon på hennes dator skärm. Så det så.

Har suttit inne på vent ett tag. Haha. Det var två personer jag snacka med som var as roliga. Och dom sjöng för mig! Dom sjöng ekorren satt i granen!! Jaaa, dom var söta. Man vill liksom bara slicka på dom.

Nu ska jag berätta vad alla på detta ROLIGA lanet gör.
Negern: Han kollar på porr.
Kalle: Spelar wow och dissar mig. :(
Sandra: Donken
Agge: Krogen
Johan&Nicole: Knullar eller något.
JAG: Skriver här och camar med Christian.

Så frågan är, vad fan ska jag göra? Jag vill inte sova för det har jag redan gjort tillräckligt, och det kan ja ändå inte för är rätt aktiv. Jag vill inte kolla film, för det är cp tråkigt. Jag orkar inte spela, för ja fick damp på det förut. Jag kan inte mysa med kalle för han är upptagen. Och jag orkar inte kolla porr med negern, man vet aldrig vad han kan få för sig,haha.

Nu ska jag ta livet av mig, Hejdå.

Min fästmö Sandra. <3

Sitter hos Johan nu med Kalle, Sandra, Agge, Sebbe och Nicole. Alla har med sina datorer hit. Har precis spelat lite Lc. För tillfället käkar jag chips och dipp, mums!

Idag har jag varit i stan med kalle och sandra. Först träffade vi Johanna och Dadde en snabbis, efter det gick vi till Lydias och käka tacos. Sen köpte Kalle ett fin fint halsband. Och sen hände det allra bästa!!!

JAG OCH SANDRA FÖRLOVADE OSS!! Ringarna är världens finaste. <3

Ne, skriver mer sen. Var inge kul att skriva nu.

Only you can let it in.

Idag var första skoldagen år 2009. Det började med att jag kom in till stan och väntade på bussen, så vänder jag mig om och så sitter det fast en svan i isen. HAHHAHA, jag dog inte. Det var det fulaste jag sett. Till slut kom den stackaren loss.

Sen satt jag och väntade på att Johannas sega vagn skulle komma, som tur var tog hon över som chaufför så slut resan gick lite snabbare. Så ser jag plötsligt läspande blondie komma springande fram till mig och försöka krama mig, fan vad jag flippa på henne!!!! Som tur var gick hon därifrån sen. Jag och Johanna tog våran dagliga innan skolan börjar cigg, sen gick vi på första lektionen som var både seg och tråkig. Sen gick vi på andra lektionen och fick veta våra betyg, stolt som jag är fick jag G!!!!! Sen stack jag och Johanna till stan för att äta lunch. Det var jätte mysigt och vi hade hur mycket som helst att skvallra om efter lovet, haha! Sen mötte vi hennes kille Dadde, han var helt klart godkänd! Jag diggar den killen, han verkar hel cool.

Dom följde mig till bussen och jag åkte hem till Kalle. Där var jag några timmar. Haha jag satt och snacka vent med Broob medan dom spela wow. Hehe, jag har inge liv. Vi myste lite också. Jag har saknat min älskling massor.

Sen kom Sandra med bussen och jag hoppade på den för att åka med henne hem till mig. Vi har suttit hemma hos mig och kollat tv och softat hela dagen. Har varit jätte soft faktiskt. Men med tanke på att jag inte sov någonting inatt så är jag väldigt trött just nu och funderar på att sova ganska snart.

Imorgon ska jag, Kalle och Sandra in till stan för att träffa Johanna och Dadde. Vi ska äta lunch och hitta på något kul. Vi sjukanmäler oss från skolan imorgon. Vi behöver faktiskt lite ledighet ibland tycker vi, haha.

Sandra var jätte söt förut. Hon höll på att somna i min soffa flera gånger, hon kunde knappt hålla ögonen öppna.



Till min älskade pojkvän.

Just like a shadow
I'll be beside you
I'll be your comfort
And let it guide you home
I will provide you a place of shelter
I want a be your zone
Tell me what to do
Tell me what you wanted me to do
I'll make you great to be a man
With a woman who can stand
On every promise given
Making vows to please her man

If I could be your angel
Your angel, Your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again
I'll be your angel

Just like the moon
I'll step beside
And let your sun shine
While I follow behind
Tell me what to do
Tell me what you wanted me to do
I'll make you great to be a man
With a woman who can stand
On every promise given
Making vows to please her man

If I could be your angel
Your angel, Your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again
I'll be your angel

Tell me why there's so many good men
And the world's misunderstood
He's a dog, he's no good
I wish somebody would
Disrespect my man
You're gona have to come see me
I go hard for my baby
He's all that I need

So if you got a good one
Put your hands up, Come on girl and stand up
Go ahead lift your man up
Get up If you got a good one, put your hands up
Go ahead lift your man up
Get up If you got a good one, stand up Come on girl, and stand up

If I could be your angel
Your angel, Your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again 
I'll be your angel





If i can be your angel.

Nu har jag legat vaken hela natten och kollat klart alla avsnitten av The Hills. Nu måste jag vänta tills det kommer nya. Fan också. Jag är helt fast i den serien. Har man väl börjat kolla går det ej att sluta, eller hur Sandra? Haha.

Om en timme ska jag gå upp och duscha och göra mig klar för min första skoldag år 2009. Jag ser inte fram emot det. Och jag har prov idag eller imorgon och jag har inte pluggat något och det känns rätt pinsamt eftersom jag har haft hela lovet på mig att plugga. Jag har helt enkelt inte haft tid, eller rättare sagt, jag har glömt av det.

Jag har tre cigg kvar i mitt ciggpaket och jag ska snart röka en, sen ska jag röka en påväg till skolan. Då kommer jag bara ha en kvar sen. Fan vad panik jag kommer få. Förhoppningvis kan Sandra köpa utanför sin skola och ta med till mig då vi ses efter skolan. Om hon slutar tidigt idag ska hon komma till min skola och om jag slutar tidigt ska jag till hennes. För jag har ingen aning när jag slutar. Jag vet inte ens varför man börjar på en torsdag. Det är rätt onödigt. Man borde börja på måndag tycker jag. Fast en del började ju igår också. Stackarna..

Igår vaknade jag och Sandra kl 18. För en gångs skull sov jag hela natten och det var helt underbart. När vi vaknade fick vi god tacos som hennes far lagat. Fast när jag frågade om jag kunde äta där sa han att jag är för fet för det, haha.

Jag har varit på riktigt dåligt humör igår och idag. Jag ber om ursäkt till alla som det gått ut över. Jag kan inte hjälpa att jag blir sådan ibland. Det är riktigt jobbigt att bli på sådant humör och då vill jag bara ha någon att bråka med. Tyvärr gick väl det mesta ut över min älskade pojkvän. Så förlåt älskling, inte meningen att vara tyken eller arg.

Jag har haft det bästa lovet ever. Jag har inte festat så mycket men när jag väl gjort det så har jag supit mig as full och haft riktigt skoj. Det har varit en del drama detta lovet. En vänskap som gick helt i kras, som inte verkar gå att reparera. Ett ex som blivit sårad och varit väldigt ledsen. En brud som är schitzo och tror att hon bara kan klampa in i mitt liv och vara trevlig och tro att jag ser henne som någons slags polare eller något, knappast.

Men det har ändå varit bäst. Lovet började med att jag blev vän med Kalle igen, och det slutade med att jag nu är hans älskade tös. Jag har tillbringat hela mitt lov med min allra bästa vän Sandra. Vi har haft så jävla kul. I förrgår var så jävla roligt. Vi var med Agge och Kalle och vi fick brist på något att göra så vi åkte till kungsbacka, sen åkte vi hem igen och på hem vägen svängde vi förbi shell tuve. Och alla som läst mitt tidigare inlägg vet att vi såg ett jätte fult paraply hänga i taket där, det var fiskar på till och med. Så jag och Sandra var tvugna att peta på det, haha fråga mig inte varför!

Nu när skolan börjar kanske jag får rutin på mig själv igen. Men tyvärr kommer väl min stress mage tillbaka. Men det är snart sportlov så jag ska inte klaga. På sportlovet ska jag, sandra och massa mer förhoppningsvis åka iväg och åka skidor några dagar. Tyvärr vill ingen bo i dom feta stugorna jag och Sandra har hittat. Förstår inte varför med tanke på att dom är riktigt billiga.

Ja.. Vad ska man göra nu när man har 40 minuter kvar innan den härliga duschen? Får väl sitta här och lyssna musik, kanske även plugga lite, om jag orkar.

..Zindoria

Tourettes Syndrome we have<3

Aaaaaw har lekt med Jojjen i stort sett hela lovet och fyfan va kul vi har haft.. :D Så nu får du fan inte sitta där hemma och sura mer:D jag ska iofs inte säga något.. förlåt för att jag har vart så grinig älskling men kan inte hjälpa det.. Brukar bli så när jag är hemma hos mig för länge.. AJa vi har haft kul bortsätt ifrån det, typ supandet =D Fast egentligen har vi inte festat så mycket som vi bestämde ifrån början. Men  när vi väl festade så var det fan inte lite haha det har vart jävligt kul! :D Det var åt helvete att vi blev sjuka efter nyår, iofs inte så konstigt heller med tanke på hur mycket vi sprang ut och in hela tiden utan skor. Plus att vi i fredags bådade och sedan gick ut och rökte i endast handdukar. Fan vad vi hatar alla idag, jag ska avliva varenda jävel. Ingen vill som vi! som du! som jag! vafan var det för fel på huset som vi hittade, det var perffa!<3 we love it. Vi skall hyra det varesig dom vill eller inte. Fan 12.000 är ju ingenting? Yeye ofta detta liknar ett inlägg detta är mer ett blev till dig typ, haha det var det fulaste. Haha ofta vi skriver brev till varandra! HAHA DU JAG AGGE OCH KALLE I BILEN IGÅR :D NÄR ALLA SATT OCH SKREK OCH GAPADE PÅ ALLA SÅ HÖGT VI KUNDE :D "HÅÅLL KÄFTEEEEN" :D Och paraplyet som hängde i taket på shell tuve. Fan va jag hatar det. du och jag ska avliva det innan vi dör. Bögen som jobbade där då  också. ÅÅhhh fyfaan skolan börjar imon, (idag, om ca 7 timmar eller nått) Vi ska avliva den jäveln. PUSS PÅREHHJ sluta bajsa och sura nu din unge. POESAR FROM UR SANDREW<3

ÅT HELVETE.

Varför fan i helvete bloggar jag? Vem fan bryr sig liksom? Alla väntar typ på att jag ska må dåligt för då skriver jag som bäst. Men visst kan erkänna att jag mår väldigt dåligt just nu. Jag vet inte ens varför så har inget kul att skriva om det så alla andra kan skratta åt mig ändå.

FAN VAD JAG BARA VILL UT OCH STÄLLA MIG I SKOGEN OCH SKRIKA. VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA FUCKING ARG FÖR? JA VET INTE ENS VARFÖR OCH JAG STÖR MIG SÅ IN I HELVETE PÅ ALLTING OCH ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

hejdå.

Äntligen!

Äntligen är du bara min på riktigt. Känns helt underbart och jag är superduper glad. Du gör mig lycklig. Men bäst av allt, du får mig att skratta.

Äntligen har Sandras efterlysta moppe nycklar kommit fram. Ganska konstigt att dom försvann hemma hos Marcus men blev upphittade hos Sara? Jag tror jag vet vem som hade dom ;)

Äntligen har du visat vart du står. Du har visat att du skiter i mig och våran vänskap. Du ger fullständigt fan i det vi hade. Du nästan ignorera mig igår. Jag fattar inte hur du kan med?
Vem av vännerna därute va äkta?
Vem brydde sig vart du hamnat eller gjort?
Livet som en värsting var soft för en stund,
men det hela vände lika fort


Äntligen har jag förstått vad en äkta vän innebär. En äkta vän som du, Sandra. Att vara en äkta vän innebär att ställa upp så som du gör, att vara så ärlig som du är. Men det vi är bäst på är, att vara oss själva i alla lägen.

Äntligen är sara 18år. Hon fyllde det igår. Blogga aldrig igår så säger grattis nu <3.

Grattis till Magnus som fyller 18 år idag :)

Min min min! JohannaJohanssonHallberg<3

Du är den bästa vän jag någonsin haft! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra, vad som än händer. Du är min och jag är din, föralltid. Ända sedan jag första gången jag pratade med dig, när du började i min klass, så visste jag att du är speciell. Jag har ALDRRRIG träffat någon som du. Vi har aldrig slutat prata med varandra trots att vi ibland har börjat umgås med annat folk, okej den meningen lät ful haha men du förstår vad jag menar handsome? Du är så jävla ärlig och du ställer upp till 100%. Jag kan verkligen lita på dig. Jag vet att du ställer upp.Du&Jag har aldrig bråkat eller vart ovänner, inte ens minsta lilla tjaffs! Och det hoppas jag vi aldrig kommer göra heller<3 Jag kommer aldrig glömma dig, för du och jag kommer alltid hålla ihop, på ett eller annat  sätt. Dig kan man altid prata med, för du lyssnar så jävla bra på vad man har att säga. Jag kan verkligen berätta allt allt allt för dig vad det än handlar om. Du säger ifrån om jag gör eller säger något fel och säger vad du tycker om allt, verkligen allt!  Du är så jävla underbar, min ängel, MY GUARDIAN ANGEL<3 Lämna mig aldrig! Min bästvän, jag är så glad att du och jag umgås igen, precis som innan!

I will never let you fall
 I'll stand up with you forever
 I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Du är och kommer alltid vara min älskade JohannaJohanssonHallberg. / Din SandraHansen.

Min Sandra Hansen.

Den låten jag visade, den texten jag visade. Allt stämmer, allt stämmer in på dig. Du är så jävla underbar. Jag vet att du skulle göra allt för mig, och jag skulle verkligen göra allt för dig. Du är så underbar, fan jag kan inte ens beskriva dig för du är liksom allt, du är mer än allt. Du är en bästa vän, du är ärlig, du skulle aldrig ljuga. Du är du och jag älskar dig just för det.
Jag är så glad att vi har börjat umgås igen, jag är så glad för allt som du ger mig.

Och fyfan vad mysigt vi hade i ditt badkar. Levande ljus och sånt!! Och vi sjung och dansade i ditt badkar till våran nordman!!

Du är fan allra allra allra bäst. Och jag önskar dig all lycka. Hoppas jag gör dig lycklig :)

Happy fucking new year.

Jag har haft min bästa nyår i hela mitt liv. Kalle&Sandra gjorde min nyår till den allra bästa. Jag älskar er mer än allt.

Sandra, vi hade så as kul på nyår. Vi gjorde våran dans. Vi sjöng, vi hade kul. Jag älskar dig!!!

Kalle, du fanns för mig, du ställde upp. Och det bästa av allt, du gav mig min nyårs kyss. Och du är det bästa som hänt mig. Jag ska fan inte släppa dig igen. Jag älskar dig så in i helvete. Du gör mig lycklig. Du gör mig glad och du är det bästa som finns.

Nu är jag hemma hos Sandra. Hon laddar ner Lc så vi kan spela tillsammans. Imon ska jag hem till Kalle och ducha med honom , ;). Fan vad underbart.

Jag älskar er, kan ej beskriva med ord så för att beskriva er säger jag dflgjlsdjglasdfjlsdfjlsdfjsldfjsldfjsdf, med tanke på att det inte är något ord. Ni är bäst i världen.

RSS 2.0